Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Παρασκευή 06 Μαρτίου 2015

ΤΑΥΡΟΣ: Αποδεχθείτε λάθη που έχουν γίνει και κάποιες ανθρώπινες αδυναμίες, ώστε οι σχέσεις σας…

ΚΡΙΟΣ: Απαιτούνται προσπάθειες από πλευράς σας για να κερδίσετε ξανά την εμπιστοσύνη του συντρόφου σας. Οι επιθυμίες σας ξεπερνούν την αχαλίνωτη φαντασία σας και θα πρέπει να σκεφτείτε πιο γήινα. Μην κρύβετε τα αισθήματά σας και μην πηγαίνετε συνέχεια κόντρα σε όλα.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποδεχθείτε λάθη που έχουν γίνει και κάποιες ανθρώπινες αδυναμίες, ώστε οι σχέσεις σας να ισορροπήσουν. Μη ρίχνετε τις ευθύνες αποκλειστικά στους άλλους, ειδικά όταν φταίτε κι εσείς. Κάντε μια μικρή απόδραση από τη μιζέρια και περάστε όπως εσείς επιθυμείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσπαθήστε να εξισορροπήσετε το συναίσθημα με τη λογική για να είστε φυσιολογικοί στις ενέργειές σας και να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Εξοικονομήστε παραπάνω χρόνο για τον εαυτό σας, ώστε να μπορέσετε να καλύψετε τις βασικές ανάγκες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην επιτρέπετε να αναβάλουν οι άλλοι τα σχέδια που έχετε προγραμματίσει με επιμέλεια. Διαμορφώστε την κατάσταση από τώρα, ώστε να δουλέψει για εσάς αργότερα. Ασχοληθείτε επισταμένα και βάλτε τέλος σε μια οικογενειακή σας υπόθεση που σας έχει κουράσει.

ΛΕΩΝ: Δείξτε τα κρυφά ταλέντα σας και παράλληλα τονίστε την προσωπικότητά σας. Μια συνάντηση θα σας φέρει κοντά σε ένα πολύ σημαντικό για την εξέλιξή σας πρόσωπο. Τακτοποιήστε το συντομότερο δυνατόν κάποιες υποθέσεις που σας έχουν αγχώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσέξτε τα λόγια που ακούγονται ή λέτε εσείς σε κάποια άτομα που έχουν σχέση με το άμεσο περιβάλλον σας. Κινηθείτε μόνοι σας και με αποφασιστικότητα, γιατί δεν πρέπει να περιμένετε από τους άλλους να σας δώσουν αυτά που αξίζετε.

ΖΥΓΟΣ: Πάρτε με τη βοήθεια της αλάνθαστης κρίσης σας τις αποφάσεις που θα σας κάνουν να νιώσετε και πάλι ζωντανοί και δραστήριοι. Αξιοποιήστε γνωριμίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να διευθετήσετε οικονομικές υποθέσεις που εκκρεμούν ή είναι σε κρίση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει οπωσδήποτε να βρείτε χρόνο, ώστε να ζήσετε μια φλογερή συναισθηματική σχέση. Οι βεβιασμένες κινήσεις δεν θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε το χαμένο έδαφος. Δεν πρέπει να μπείτε σε σκέψεις, εξαιτίας μιας κατάστασης από το παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη και τις μέρες σας πιο εποικοδομητικές χειριστείτε με πρακτικό τρόπο τις γνώσεις και τα ταλέντα σας. Ανανεώστε τις φιλίες σας και τις επαφές σας με ανθρώπους που είναι αποδεδειγμένο πως σας εκφράζουν και σας ταιριάζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με κακή ψυχολογία δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρετε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Ολα θα πάνε πολύ καλύτερα, αν αφήσετε τον ενθουσιασμό σας να πάρει τον πρώτο ρόλο. Προβείτε σε γενικές εκκαθαρίσεις και μην αφήνετε καταστάσεις να νοσούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να είναι οι ενέργειές σας οι ενδεδειγμένες, αφήστε να δουλέψει η λογική σας. Αναζητήστε καλύτερες παρέες, αν θέλετε να νιώσετε πιο δημιουργικά στον χώρο σας. Σιγουρευτείτε γι’ αυτούς που σας περιβάλλουν προτού βρεθείτε εκτεθειμένοι.

ΙΧΘΥΕΣ: Μη σκορπίζετε τις δημιουργικές σας δυνάμεις εδώ κι εκεί, γιατί θα τις χρειαστείτε. Υπάρχουν ακόμη περιθώρια για αναβάθμιση, οπότε μη διστάσετε να προβείτε σε αλλαγές. Λύστε οικογενειακές υποθέσεις που αφορούν περιουσιακά θέματα, πριν φτάσουν στο απροχώρητο.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...