Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Eλενα Χριστοπούλου: Η artist manager σε ρόλο κριτή στο reality «My Style...

Υπό άκρα μυστικότητα «έκλεισε» για τη νέα τηλεοπτική σεζόν...

Εβελυν Καζαντζόγλου με νέο hairstyle

Νέο look για την Εβελυν Καζαντζόγλου. H fashion expert...

Ηλίας Καμπακάκης: Νέο διπλό ψηφιακό άλμπουμ

Λίγο μετά την κυκλοφορία του single του «1000 φορές»,...

Ειρήνης Στεριανού: Το μοντέλο και ηθοποιός σε λαμπερό event με φίλους...

Η σειρά γυαλιών ηλίου της Ειρήνης Στεριανού είναι γεγονός...

Γυναίκα-δολοφόνος μέσω Facebook!

Στα δίχτυα της αστυνομίας η 24χρονη καλλονή και ο συνεργός της που σκότωσαν τον γιο γνωστού ενεχυροδανειστή

Το Facebook αποδείχθηκε μοιραίο για τη ζωή του! Ο λόγος για τον 30χρονο γιο γνωστού ενεχυροδανειστή ο οποίος είχε δολοφονηθεί στο σπίτι του, στη Δάφνη, στις 13 Απριλίου και το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής κατάφερε να εξιχνιάσει το άγριο έγκλημα. Οργανωτής και δράστης της άγριας δολοφονίας είναι μια γυναίκα-«αράχνη», 24χρονη καλλονή την οποία το θύμα είχε γνωρίσει μέσα στα «δωμάτια επικοινωνίας» του Facebook.

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος είχε δει τις τολμηρές φωτογραφίες που είχε στο προφίλ της η 24χρονη και θέλησε να τη γνωρίσει, χωρίς βέβαια να αντιληφθεί πως η γνωριμία του με τη γυναίκα-«αράχνη» θα σταθεί μοιραία για τη ζωή του. Ετσι, άρχισαν να συνομιλούν μέσω της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης και ο 30χρονος έκανε το λάθος για για να δελεάσει την πανέμορφη νεαρή, να της πει ότι έχει καλή οικονομική επιφάνεια, ενώ υποστήριζε ότι η ύφεση δεν τον έχει «ακουμπήσει». Ομως η γυναίκα-«αράχνη» είχε ήδη αρχίσει να «υφαίνει» τον ιστό της γύρω από το θύμα της, ενημερώνοντας παράλληλα την παρέα της για το θανατηφόρο σχέδιό της. Επειτα από αρκετές συνομιλίες στο Facebook, ο άτυχος νέος νόμισε πως είχε καταφέρει να «ρίξει» την αιθέρια νεαρά ύπαρξη και έτσι έκλεισαν ραντεβού για εκείνο το μοιραίο βράδυ του Απριλίου, χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει πως ήταν και το τελευταίο της ζωής του.

Η 24χρονη γυναίκα-«αράχνη» ήταν ακριβής στο ραντεβού της και την προκαθορισμένη ώρα χτυπούσε το κουδούνι στο διαμέρισμα όπου διέμενε ο γιος του γνωστού ενεχυροδανειστή. Βέβαια, η αδίστακτη δολοφόνος είχε ήδη φροντίσει να βρίσκονται έξω από την πολυκατοικία τρεις φίλοι της (ο ένας 20 ετών και οι άλλοι δύο 27 ετών). Η 24χρονη μπήκε στο διαμέρισμα και αφού έκανε αναγνώριση του χώρου και διαπίστωσε πως στο σπίτι βρίσκεται μόνο η ίδια και το θύμα της, έβαλε σε εφαρμογή το θανατηφόρο σχέδιό της.  Σε στιγμή που δεν έγινε αντιληπτή από το θύμα της, άνοιξε την πόρτα στους τρεις φίλους της, οι οποίοι εισέβαλαν στο διαμέρισμα και άρχισαν να ξυλοκοπούν τον άτυχο νέο. Στη συνέχεια με τη βοήθεια της γυναίκας-«αράχνης» έδεσαν και φίμωσαν τον 30χρονο στην κρεβατοκάμαρά του ώστε να ψάξουν ανενόχλητοι το σπίτι, με αποτέλεσμα ο άτυχος νέος να πεθάνει από ασφυξία. Μέσα στο διαμέρισμα οι δράστες ανακάλυψαν ένα μικρό χρηματοκιβώτιο, το οποίο κατάφεραν να ανοίξουν και να αρπάξουν από το εσωτερικό του χρήματα και κοσμήματα, συνολικής άξιας 150.000 ευρώ.

Αμέσως μετά το έγκλημα οι δράστες διέφυγαν στη Γερμανία, χωρίς όμως να υπολογίσουν τον «ξενοδόχο», εν προκειμένου το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής το οποίο είχε εξιχνιάσει το έγκλημα και είχε στήσει «καραούλι» στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Ετσι, το Μεγάλο Σάββατο η γυναίκα-«αράχνη» μαζί με τον 20χρονο συνεργό της έφθασαν στην Ελλάδα για να κάνουν Πάσχα πιστεύοντας πως τα ίχνη τους είχαν «σβηστεί». Ομως, όταν στον σταθμό αποβίβασης είδαν ξαφνικά στα χέρια τους τις χειροπέδες, τότε κατάλαβαν πως από εδώ και πέρα θα «βλέπουν» την Ελλάδα μέσα από τις φυλακές.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Σύνταξη εδώ και τώρα στους γονείς παιδιών με αναπηρία

Ενα ψήφισμα διαφορετικό από τα υπόλοιπα έρχεται από σήμερα...

Βούλα Γκίκα: Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι παρουσία μόλις 20 ανθρώπων

Μόνη και ξεχασμένη από φίλους και συναδέλφους της κηδεύτηκε...

Ντόλτσε βίτα για ένστολους λουφαδόρους – Σόδομα και Γόμορρα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο

Σόδομα και Γόμορρα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο με τα καμώματα...

Η πασίγνωστη ηθοποιός που κόλλησε Covid οκτώ εργαζομένους έκανε παράνομα ιατρικές εξετάσεις

Ρουσφέτι στην πασίγνωστη ηθοποιό που κόλλησε κορονοϊό τουλάχιστον οκτώ...

«Βασίλισσα» στο Μαρούσι (;) από τον ερχόμενο Φεβρουάριο η Ελένη Μενεγάκη

Το 2025 θα προσγειωθεί η Ελένη Μενεγάκη στον ΑΝΤ1;...

Βιασμοί σε γηροκομείο: Το μαρτύριο μάνας τεσσάρων παιδιών σε οίκο ευγηρίας στη δυτική Ελλάδα

Την ώρα που η σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος ανυπεράσπιστων...