Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΙΧΘΥΕΣ: Για τους δεσμευμένους θα επικρατεί ρευστότητα στην ερωτική καθημερινότητά σας και πολύ πιθανό…

ΚΡΙΟΣ: Ακολουθήστε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, χωρίς καταχρήσεις και άσκοπα ξενύχτια. Κλείστε την τηλεόραση και ξαπλώστε για να κοιμηθείτε και να ξεκουραστείτε. Εάν περιμένετε πρώτα να νυστάξετε, το πιο πιθανό είναι το επόμενο πρωινό να σας βρει σε κατάσταση αποσύνθεσης.

ΤΑΥΡΟΣ: Είστε αρκετά γοητευτικοί και αξίζει τον κόπο να το δείξετε και στους άλλους, που θα ξετρελαθούν με την προσωπικότητά σας αλλά και με το παιδί που κρύβετε μέσα σας. Η μέρα δεν αποκλείει το κέρδος, απλώς θα πρέπει να κουραστείτε περισσότερο για να το αποκτήσετε και να το υπερασπιστείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Στον εργασιακό τομέα θα αντιμετωπίσετε διαφορετικές θέσεις, αντιλήψεις και συμφέροντα, συνεπώς, όπως αντιλαμβάνεστε, πρέπει να κινηθείτε προσεκτικά. Αλλάξτε μια παλιά συνεργασία που δεν σας ικανοποιεί πλέον με μια καινούργια που θα σας γεμίζει περισσότερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανακατατάξεις και βελτιώσεις είναι φυσικό να μη βολέψουν κάποιους, γι’ αυτό πρέπει να είστε παρατηρητικοί σε συμφωνίες και όρους που θα θέσετε. Αντιμετωπίστε λάθη και εκκρεμότητες εξαντλώντας κάθε περιθώριο εκεί που η πρώτη λύση φαίνεται σαν διαφωνία.

ΛΕΩΝ: Θα σας προσφερθούν οι ευκαιρίες που θέλετε για να θεραπεύσετε τα κακώς κείμενα στη ζωή σας. Χρειάζεται να κατασταλάξετε σε νέα μέτρα και σταθμά, αποφεύγοντας τις ακραίες καταστάσεις και τις υπερβολές, ειδικά στον πολύ κοντινό περίγυρό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η τύχη θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε έναν χρήσιμο άνθρωπο, να γεφυρώσετε ένα χάσμα με κάποιον άλλο, να κλείσετε μια οικονομική συμφωνία και να πάρετε μια νέα θέση, έτσι ώστε να βελτιωθεί η αισθηματική ζωή σας, κάτι που είναι το ζητούμενο για εσάς.

ΖΥΓΟΣ: Αφού ξέρετε πολύ καλά πως ό,τι και να λέτε χωρίς αγάπη νιώθετε μισοί, γιατί επιμένετε να το πολεμάτε και να κλείνετε τις πόρτες; Αφήστε τον έρωτα να μπει και πάλι στη ζωή σας και να την κάνει να ανθίσει σαν ένας πανέμορφος κήπος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί να μην έχετε ανάγκη από κάποιον που θα είναι μόνιμα δίπλα σας, αλλά οι στιγμές που θα θέλατε μια ζεστή αγκαλιά και ένα χάδι είναι κατά πολύ περισσότερες από τις στιγμές που αποζητάτε τη μοναξιά σας. Αυτό σημαίνει ότι ίσως χρειαστεί να κάνετε υποχωρήσεις στις προσωπικές σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφεθείτε χωρίς πολλά λόγια και περιστροφές στο να κάνετε καινούργιες γνωριμίες. Μέσα από αυτές θα βρείτε αρκετά πρόσωπα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας. Απέναντι σε άτομα του φιλικού περιβάλλοντός σας που σας καταπιέζουν να είστε λιγότερο ανεκτικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η διαφορά απόψεων που έχετε σε ό,τι αφορά τη σχέση σας ξεπερνιέται μόνο με υπομονή και ψυχραιμία. Μη βγάζετε τα απωθημένα σας στον σύντροφό σας. Διαμορφώστε νέο τοπίο στη ζωή σας ασχολούμενοι με θέματα που θα σας αρέσουν και θα σας συναρπάζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:: Μην παίρνετε σαν αστεία τα λόγια του συντρόφου σας, καθώς υπάρχουν κρυμμένες αλήθειες που διστάζει να σας αποκαλύψει, όσο εσείς δεν προτίθεστε να τον πάρετε στα σοβαρά. Αλλάξτε στάση προτού το μετανιώσετε και αρχίσετε να αναρωτιέστε γιατί δεν προχωρούσατε όταν έπρεπε.

ΙΧΘΥΕΣ: Για τους δεσμευμένους θα επικρατεί ρευστότητα στην ερωτική καθημερινότητά σας και πολύ πιθανό αυτή η κατάσταση να συνεχιστεί, αφού επιμένετε να είστε απόλυτοι με τα συναισθήματά σας, τα οποία είναι σταθερά, αλλά κουμπωμένα απέναντι στον σύντροφό σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...