Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Αέρινη η Ελενα Τοπαλίδου για το brand Kourbela

Η Ελενα Τοπαλίδου έκλεψε την παράσταση και ως μοντέλο...

Δευτέρα 06 Απριλίου 2015

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφεθείτε στα χέρια της τύχης. Ρισκάρετε πολλά, προκειμένου να…

ΚΡΙΟΣ: Οι συνθήκες καλυτερεύουν και έχετε κάθε λόγο να χαμογελάτε. Οι σχέσεις σας με τους άλλους και τα οικονομικά σας θα σας ταλαιπωρήσουν λίγο ακόμη, αλλά η συνέχεια διαγράφεται καλύτερη. Πρέπει να αποβάλετε παλιές νοοτροπίες, γιατί από αυτό θα εξαρτηθεί η εξέλιξή σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί να είστε φτιαγμένοι για μεγάλα πράγματα, αλλά έχετε ανάγκη και τη συνδρομή των άλλων, επομένως πρέπει να τους λαμβάνετε περισσότερο υπόψη σας. Θυμηθείτε την υπευθυνότητα που πρέπει να επιδείξετε στον επαγγελματικό τομέα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το δύσκολο διάστημα πέρασε, όμως πρέπει να μαζέψετε τις ζημιές που έγιναν. Τακτοποιήστε τις και αφήστε το παρελθόν πίσω. Το παρόν είναι πολύ πιο αισιόδοξο. Είναι μια καλή περίοδος για ανακατατάξεις και ξεκινήματα εκεί όπου χρειάζονται να γίνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χρειάζεται αρκετή υπομονή για να αντιμετωπίσετε προβλήματα και απαιτήσεις δύστροπων συνεργατών ή συγγενών. Μη βιαστείτε να κάνετε μεγάλα βήματα στον αισθηματικό τομέα. Αν βλέπετε ότι μέρα με τη μέρα οι ερωτήσεις για την προσωπική σας ζωή αυξάνονται, βάλτε όρια.

ΛΕΩΝ: Από τα μισά της μέρας θα έχετε μεγαλύτερη ευχέρεια στις κινήσεις και τις επιλογές σας, ενώ θα διορθώσετε και καταστάσεις που τον τελευταίο καιρό δεν πήγαιναν τόσο καλά. Εάν θέλετε να διατηρήσετε την αρμονία στη σχέση σας, πρέπει να βάλετε στην άκρη τον εγωισμό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφεθείτε στα χέρια της τύχης. Ρισκάρετε πολλά, προκειμένου να πετύχετε ακόμη περισσότερα και να είστε σίγουροι ότι δεν θα είστε χαμένοι. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που σας δημιουργούν άγχος, για να απαλλαγείτε μια και καλή. Αποφύγετε την υπερβολική κούραση, για να διατηρήσετε την καλή υγεία σας.

ΖΥΓΟΣ: Μην αρνηθείτε τη βοήθειά σας σε όποιον τη χρειαστεί. Εφόσον βλέπετε ότι τα αγαπημένα σας πρόσωπα ανταποκρίνονται στο κάλεσμά σας, σταθείτε δίπλα τους. Για να μπορέσετε να βρείτε μια δουλειά που σας ταιριάζει, χρησιμοποιήστε τις γνωριμίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η συμπαράσταση και η στήριξη των γύρω σας σε πολλά επίπεδα δεν θα σας λείψουν και έτσι δεν έχετε λόγους αυτόν τον μήνα να φοβάστε. Ξεκαθαρίστε τις τυχόν παρεξηγήσεις που υπάρχουν με τον σύντροφό σας ή τον εν δυνάμει παρτενέρ σας, προτού ατονήσει η ερωτική ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν οι διαφωνίες σας με τους άλλους εκλαμβάνονται ως δυσαρμονία και όχι ως δημιουργικό ερέθισμα, το καλύτερο που πρέπει να κάνετε είναι να τις αποφύγετε. Η αλληλοαποδοχή θα είναι ίσως η καλύτερη τακτική σε θέματα που θα αφορούν τις συνεργασίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάντε πράγματα για τον εαυτό σας αφήνοντας λίγο πίσω τις ανάγκες των άλλων, γιατί πρέπει πού και πού να ασχολείστε με τον εαυτό σας. Μην προσκολλάτε σε μικρά πράγματα, γιατί έτσι χάνετε την ουσία και αποπροσανατολίζεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μάλλον έχετε παραμελήσει αρκετά τον τελευταίο καιρό τα αγαπημένα σας πρόσωπα και η δυσαρέσκειά τους θα είναι απόλυτα δικαιολογημένη. Μην είστε τόσο αδιάφοροι. Πρέπει να ενημερώσετε τον σύντροφό σας ότι έχουν αλλάξει οι ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η μεγάλη κοινωνικότητα είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά σας. Βγείτε έξω, γνωρίστε κόσμο και μην αφήσετε καμία πρόσκληση να πάει χαμένη. Μιλήστε με το ταίρι σας και ξεκαθαρίστε την κατάσταση, αν νιώθετε ότι θυσιάζεστε και αυτό αδιαφορεί. Οι προβληματισμοί σας θα το κάνουν να ακολουθήσει το παράδειγμά σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...