Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Απονη Ζωή!

Αιδηψός: Τι καταγγέλλει ο υπάλληλος του βενζινάδικου για όσα του είπε φωνάζοντας η πρόεδρος της Βουλής

Πρωταγωνίστρια σε θερμό, διπλό επεισόδιο, με φόντο τις αντλίες ενός βενζινάδικου στην Αιδηψό Ευβοίας και «μήλον της Εριδος» ένα λάστιχο που έχανε αέρα, εμφανίζεται η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία πάντως έως αργά χθες το βράδυ δεν είχε τοποθετηθεί (ούτε η κυβέρνηση) για τις καταγγελίες σε βάρος της.

4r3q4rtqwe4tfg 8Ολα ξεκίνησαν από μια ανάρτηση στο facebook: «Και ενώ απολαμβάνω το τοπίο και σταματάω για βενζίνη, πετυχαίνω την πρόεδρο της Βουλής να ουρλιάζει στον υπάλληλο και να τον απειλεί…» έγραψε η Βάλια Παναγιωτίδου, υπάλληλος του ΟΤΕ, ισχυριζόμενη ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας του προπηλακισμού και της φραστικής επίθεσης σε βάρος υπαλλήλου του βενζινάδικου επί της επαρχιακής οδού Ιστιαίας – Αιδηψού.

«Ολα όσα έγιναν μου τα είπαν οι υπάλληλοί μου, δεν ήμουν εκεί. Η κυρία Κωνσταντοπούλου είχε πάει την Κυριακή του Πάσχα και ζήτησε από τα παιδιά να της κοιτάξουν το λάστιχο. Αφού της είπαν ότι δεν είμαστε βουλκανιζατέρ, της έβαλαν αέρα και της έπλυναν και το αμάξι!» 

Εγινε χαμός

«Ομως τη Δευτέρα του Πάσχα εμφανίστηκε ξανά και τους κατηγόρησε ότι της χάλασαν το λάστιχο. Τότε απαίτησε να της το φτιάξουν και έγινε ο χαμός! Δεν είμαστε σε θέση να φτιάχνουμε λάστιχα, για κανέναν, όποιος και αν είναι» είπε στην «Espresso» ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου Κωνσταντίνος Τσαούσης.

Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, τη Δευτέρα του Πάσχα σημειώθηκαν απίστευτοι διάλογοι μεταξύ της κυρίας 4r3q4rtqwe4tfg 4Κωνσταντοπούλου και υπαλλήλων, ενώ η πρόεδρος της Βουλής φέρεται ακόμη και να απείλησε δύο γυναίκες που επιχείρησαν να βιντεοσκοπήσουν το περιστατικό. Οταν η κυρία Κωνσταντοπούλου, σύμφωνα με τις καταγγελίες, απαίτησε να γίνει αλλαγή του ελαστικού, ο υπάλληλος επανέλαβε ότι δεν έχει τη δυνατότητα: «Δεν έχουμε εργαλεία, δεν είμαστε βουλκανιζατέρ». Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έφυγε και επέστρεψε είκοσι λεπτά αργότερα, προκαλώντας, σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες, έντονο επεισόδιο.

Οπως περιγράφει η κυρία Παναγιωτίδου: «Σταματήσαμε να βάλουμε βενζίνη στο πρατήριο ΕΚΟ. Ηταν γύρω στις 5 παρά 20. Πάρκαρα στις αντλίες. Ακριβώς μπροστά μου ήταν ένα γαλάζιο αυτοκίνητο, ένας “σκαραβαίος”, και είδα μια κυρία και δύο άνδρες να φωνάζουν δυνατά. Ο ένας άντρας φαινόταν ότι ήταν υπάλληλος βενζινάδικου από τη στολή που φορούσε. Και οι τρεις φώναζαν. Από τη φωνή κατάλαβα αμέσως ότι η γυναίκα ήταν η πρόεδρος της Βουλής και σήκωσα το κινητό να τραβήξω τη σκηνή».

«Τα στοιχεία σου»

«Εκείνη την ώρα η κυρία Κωνσταντοπούλου έλεγε στον υπάλληλο “δεν με εξυπηρέτησες, δώσε μου τα στοιχεία σου, θα πάρω το αφεντικό σου” και εκείνος απαντούσε “τι τα θέλεις; Δεν κρύβομαι. Δεν ντρέπεσαι να μου ζητάς τα στοιχεία μου να πάρεις το αφεντικό μου;”. Ο τρίτος κύριος, που υπέθεσα ότι λόγω του αξιώματός της θα ήταν αστυνομικός, έλεγε “Ζωούλα, να πάρουμε την Αστυνομία;” και φώναζε στον υπάλληλο “δεν ντρέπεστε, δεν ξέρετε ποια είναι; Γιατί δεν την εξυπηρετείτε;”».

Στη συνέχεια η ίδια υποστήριξε ότι είδε την πρόεδρο της Βουλής να ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου της και να απαιτεί από τη φίλη της να σβήσει το βίντεο που τραβούσε: «Η φίλη μου ήταν στο αυτοκίνητο, εγώ μπήκα μέσα στο κατάστημα. Τρόμαξε και το διέγραψε. Η κυρία Κωνσταντοπούλου της πήρε το κινητό από τα χέρια για να δει αν έχει κάποιο άλλο υλικό και της το επέστρεψε. Κατόπιν κατευθύνθηκε στο κατάστημα και άρχισε να μου φωνάζει να διαγράψω και εγώ το βίντεο. Της είπα “δεν σας έχω τραβήξει” γιατί όντως είχα πάρει φωτογραφία και το κινητό μου μπλόκαρε. Κατευθύνθηκε ο τρίτος κύριος προς τα εμένα και φώναζε “σβήσε ό,τι έχεις κάνει”. Του είπα “σας παρακαλώ, δεν μπορείτε να μου το πάρετε”. Ηρθε η πρόεδρος της Βουλής μπροστά μου και μου είπε “δείξτε μου τι έχετε τραβήξει, γιατί είναι ποινικό αδίκημα και η φωτογραφία και το βίντεο”. Ανοιξα το κινητό μου, είδε ότι έχω φωτογραφία, τη διέγραψα».

Από την πλευρά του, ο υπάλληλος του πρατηρίου Νίκος Αλατσατιάνος σχολίασε στο facebook: «Δεν ντρέπομαι! Μου επιτέθηκε λεκτικά και άρχισε να με βρίζει. Εχω μάθει να σέβομαι, αλλά καλό θα είναι και κάποιοι άλλοι να μάθουν να σέβονται τη δημόσια εικόνα τους και τους ανθρώπους που τους πήγαν εκεί που είναι τώρα». Τόσο ο υπάλληλος όσο και ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου Κωνσταντίνος Τσαούσης έλειπαν χθες από το πρατήριο. Ο κ. Τσαούσης, σύμφωνα με πληροφορίες, έδωσε ρεπό στον υπάλληλο και στη θέση του πήγε εκτάκτως ένας νεαρός.

«Πανηγύρι» χθες για το περιστατικό στα social media (φωτογραφίες στο τέλος του άρθρου)

Χιουμοριστικές ατάκες, καυστικά σχόλια, ελληνικά και ξένα τραγούδια, αλλά και επεξεργασμένες φωτογραφίες που προκαλούν απίστευτο γέλιο κατέκλυσαν χθες τα social media! Ολα φυσικά με πρωταγωνίστρια την πρόεδρο της Βουλής. Ειδικά στο twitter στήθηκε «πανηγύρι». Οι χρήστες του δημιούργησαν το ανάλογο hashtag (#lastixo_zoitsas), το οποίο μέσα σε ελάχιστα λεπτά πήρε «φωτιά», αφού όλο και περισσότεροι ήταν εκείνοι που αναρτούσαν τις δικές τους εμπνεύσεις.

Από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ το συγκεκριμένο hashtag κατάφερε να συμπεριληφθεί στα αγαπημένα των Ελλήνων διαδικτυακών επισκεπτών που έμπαιναν με μανία στο twitter προκειμένου να παρακολουθήσουν τις νέες αναρτήσεις.

Αγαπημένο πρόσωπο

Ετσι, μετά τον Γιάνη Βαρουφάκη ήρθε η σειρά της Ζωής Κωνσταντοπούλου να γίνει, χάρη στα καμώματά της, αγαπημένο πρόσωπο των social media. «Ούτε ο Chuck Norris δεν θα τολμούσε να μην αλλάξει το λάστιχο της Ζωής» έγραψε μια νεαρή στο twitter, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Πάντως έχει ταλέντο στο να κερδίζει συμπάθειες η Ζωή, να τα λέμε αυτά».

Αλλα δημοφιλή τιτιβίσματα ήταν τα εξής: «Θα ορκιζόμουν ότι την είδα να σηκώνει με το ένα χέρι το αυτοκίνητό της», «Κορίτσι μόνο και γοητευτικό στην Αιδηψό ψάχνει αληθινό άντρα να της… αλλάξει τα λάστιχα», «Πάντως νομίζω ότι αν η Ζωή κοίταγε το λάστιχο, αυτό θα φούσκωνε μόνο του», «Του βενζινά απέναντι πείτε του πως τον θέλω».

Οι καταγγελίες εις βάρος της κυρίας Κωνσταντοπούλου προκάλεσαν την αντίδραση και του Αδωνη Γεωργιάδη στο twitter, ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά: «Αναρωτιέμαι, η κα Κωνσταντοπούλου γιατί δεν διαψεύδει τα σχετικά δημοσιεύματα που τη φέρουν να απείλησε εργαζόμενο;».

Πυρά από Νέα Δημοκρατία και στήριξη από ΣΥΡΙΖΑ 

Η Νέα Δημοκρατία ήταν το μοναδικό κόμμα που εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση «για το περιστατικό προπηλακισμού υπαλλήλου βενζινοπωλείου από την πρόεδρο της Βουλής», όπως χαρακτηριστικά σημείωσε.

4r3q4rtqwe4tfg 6Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. Γιάννης Πλακιωτάκης έκανε λόγο για «απίστευτη και αντιδημοκρατική συμπεριφορά αλαζονείας της κυρίας Κωνσταντοπούλου» και προέτρεψε την ίδια άμεσα «να απολογηθεί και να ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά της». Ταυτόχρονα κάλεσε και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση. Η Ν.Δ. κάλεσε επίσης όλους τους βουλευτές να καταδικάσουν την ενέργεια «που στρέφεται κατά της ελληνικής κοινωνίας και δεν συνάδει με το ήθος που οφείλουν να έχουν οι αντιπρόσωποι του λαού μας».

Από την άλλη πλευρά, ανακοίνωση στήριξης της Ζωής Κωνσταντοπούλου εξέδωσε η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αιδηψό καταδικάζοντας «την προσπάθεια σπίλωσης της προέδρου της Βουλής από κυρία γνωστών από το facebook νεοφιλελεύθερων απόψεων».

Ερωτήματα

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Αιδηψού εκφράζουν ερωτήματα για τη γυναίκα που πρώτη ανάρτησε στο facebook την καταγγελία και διερωτώνται πώς μόνο εκείνη μπορεί να ήταν μάρτυρας. «Διαβεβαιώνουμε την κυρία ότι η παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου κοσμεί την πόλη μας, η ευγένειά της είναι παροιμιώδης και χαίρει άκρας εκτίμησης» αναφέρεται στην ανακοίνωση. Η τοπική οργάνωση εκτιμά επίσης ότι «ο δυναμισμός της Ζωής Κωνσταντοπούλου ενοχλεί μεγάλα συμφέροντα, τα οποία δημιουργούν φανταστικές ιστορίες». Οπως μάλιστα αποκαλύπτει, η πρόεδρος της Βουλής μετέβη στην περιοχή για τις ημέρες του Πάσχα χωρίς συνοδεία, ενώ παρευρέθη τη Δευτέρα του Πάσχα «σε κηδεία συντρόφου που αιφνίδια έφυγε από κοντά μας, φανερά συγκινημένη».

Νωρίτερα, ανακοίνωση εξέδωσε το τμήμα φεμινιστικής πολιτικής – φύλου του ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζοντας την «πολιτική στοχοποίηση» της κυρίας Κωνσταντοπούλου, με έμφαση στις φραστικές επιθέσεις των Γεράσιμου Γιακουμάτου και Γρηγόρη Ψαριανού.

Επεξεργασμένες φωτογραφίες με πρωταγωνίστρια τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, που έβαλαν «φωτιά» χθες στο twitter:

{{-PCOUNT-}}27{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....