Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια εκ βάθους εξομολόγηση θα είναι ένδειξη ωριμότητας και θάρρους, που θα…

ΚΡΙΟΣ: Αντιμετωπίστε τα εμπόδια που θα εμφανιστούν με διπλωματία. Φροντίστε να είστε διαλλακτικοί και ευέλικτοι με τους συνεργάτες σας, αλλά και σε κάθε σας σχέση, γιατί διαφωνίες με άτομα που μπορούν να σας επηρεάσουν επαγγελματικά ή συναισθηματικά μπορεί να να μειώσουν τη δημιουργικότητά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα όνειρα που κάνετε για το μέλλον σας είναι ωραία και σας ανανεώνουν, αλλά για να μη χρειαστεί να προσγειωθείτε ανώμαλα καλό θα ήταν να μην υπερβάλλετε ούτε στα λόγια, ούτε στα έργα. Αν δεν προσέξετε, είναι πολύ πιθανόν να προκαλέσετε ένα κομφούζιο στις σχέσεις σας με τους γύρω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αρχίστε να αναδιοργανώνεστε στον χώρο της εργασίας σας. Δείτε τις προοπτικές σας μακροπρόθεσμα και μη βιαστείτε να γίνουν όλα όπως θα θέλατε. Να υπολογίζετε τη γνώμη των συνεργατών σας και προσπαθήστε να μην είστε τόσο εύθικτοι στην κριτική που μπορεί να ασκήσουν οι άλλοι για εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα έχετε πολλές ευθύνες και είναι πιθανόν η κούραση και το άγχος να σας εκνευρίσουν και να σας αποδιοργανώσουν. Μπορείτε όμως να αποφύγετε τα προβλήματα κάνοντας σωστό προγραμματισμό, κάτι που θα σας επιτρέψει να βρείτε χρόνο τόσο για την ανάπαυσή σας όσο και για την ψυχαγωγία σας.

ΛΕΩΝ: Αν είστε αδέσμευτοι, θα έχετε πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, ενώ μια προσεκτική επιλογή μπορεί να σας δώσει τη δυνατότητα για μια σοβαρή σχέση στο μέλλον. Οι δεσμευμένοι καλό θα ήταν να πάρετε την πρωτοβουλία και να κάνετε κάτι για να ανανεώσετε τη σχέση σας και να εκπλήξετε τον σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ακολουθήστε τα γεγονότα και αυτά θα σας πείσουν να υιοθετήσετε νέους ρυθμούς και τρόπους συμπεριφοράς. Δεν χρειάζεται να εξηγείτε και να αναλύετε τα πάντα, για τον απλούστατο λόγο πως η ζωή είναι απρόβλεπτη και ανεξήγητη, και είναι πολύ καλύτερα να την αφήνουμε να λειτουργεί όπως είναι η ίδια.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε να εκτεθείτε με περίεργες συναναστροφές και μη δεχτείτε προσκλήσεις ανθρώπων που δεν γνωρίζετε το παρελθόν τους και προφανώς θα έχετε διαφορετικές από αυτούς συνήθειες. Ασχοληθείτε περισσότερο με τα οικεία πρόσωπα του περιβάλλοντός σας και φανερώστε τους τα βαθύτερα αισθήματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια εκ βάθους εξομολόγηση θα είναι ένδειξη ωριμότητας και θάρρους, που θα ωφελήσει και εσάς, αφού σταδιακά θα επιτύχετε να ζήσετε πιο αληθινά. Βέβαια κάτι τέτοιο σημαίνει πως είναι απαραίτητο να ληφθούν και κάποιες αποφάσεις. Θα πάρετε απλόχερα αυτά που ζητάτε και άλλα τόσα που δεν περιμένατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η μέρα θα σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε με λιγότερη πίεση τα δεδομένα και τις καταστάσεις, να μετρήσετε τα υπέρ και τα κατά και, αν χρειαστεί, να επανατοποθετηθείτε απέναντι στη σχέση σας με τον σύντροφό σας ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δεν χρειάζεται να γίνετε πιεστικοί ή απαιτητικοί με τους γύρω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Παρότι, απ’ ό,τι φαίνεται, δεν θα απαλλαγείτε οριστικά από τα βάσανά σας, θα βοηθηθείτε αποτελεσματικά και τα περιθώρια βελτίωσης που θα έχετε θα είναι μεγάλα. Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική. Αποφύγετε παρακινδυνευμένες επιλογές που μπορούν να σας βλάψουν ποικιλοτρόπως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σκεφτείτε καλά αυτά που θα σας δώσουν ώθηση στην εργασία σας, αλλά και μεγαλύτερη ικανοποίηση. Αντλήστε θετικά ερεθίσματα μέσα από συζητήσεις, διαπιστώσεις ή προτροπές ατόμων που σας πιστεύουν, ώστε να μπορέσετε να αξιοποιήσετε με αποτελεσματικό τρόπο τα χαρίσματα και τις ικανότητές σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Συνεργασίες, συνεταιρισμοί, αλλά και πάσης φύσεως συμπράξεις στον οικονομικό τομέα με σωστές κινήσεις θα καταλήξουν προς όφελός σας. Θα βοηθηθείτε να συλλάβετε το πραγματικό νόημα των επαγγελματικών σας ή των κοινωνικών σχέσεών σας. Πάρετε σοβαρές αποφάσεις που το αποτέλεσμά τους θα φανεί στο μέλλον.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...