Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ξανά ισόβια στη Βουλγάρα που είχε σκοτώσει τον καπετάνιο σύζυγό της

Μεγάλη ανατροπή φέρνει στην υπόθεση της 59χρονης Βουλγάρας, η...

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Evgenia

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Evgenia,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία αποφυλακίζεται

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας...

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

Προθεσμία για τα στημένα

Οι κατηγορούμενοι ζήτησαν και πήραν χρόνο ώστε να προετοιμάσουν καλύτερα την υπερασπιστική γραμμή

Οι πέντε κατηγορούμενοι στην υπόθεση των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν μέσα στον Μάιο, όπως έχει συμβεί με τους περισσότερους κατηγορουμένους, από τον ανακριτή Διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη, στον οποίο παρουσιάστηκαν χθες.

Συγκεκριμένα, στον ανακριτή που ερευνά την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» η οποία φέρεται ότι έστηνε ματς ώστε να αποκομίσει κέρδη σε βάρος των φιλάθλων, εμφανίστηκαν δύο μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ, ο εκτελεστικός γραμματέας της ομοσπονδίας και ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της. Ολοι τους πήραν προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσουν την υπερασπιστική γραμμή τους. Αλλος ένας εμπλεκόμενος στην υπόθεση, πρώην ιδιοκτήτης ΠΑΕ, ο οποίος είχε κληθεί για χθες δεν εμφανίστηκε ενώπιον του κ. Ανδρέαδη λόγω κωλύματος και θα κληθεί στον ανακριτή σε άλλη ημερομηνία, η οποία ωστόσο δεν έγινε γνωστή.

Νωρίς το πρωί στο ανακριτικό γραφείο βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος Γιώργος Σπανός, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Βαγγέλη Μπαταγιάννη.

Ο κ. Σπανός κλήθηκε από τον ανακριτή για το αδίκημα της δωροδοκίας-δωροληψίας με σκοπό την αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, ωστόσο έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί στις 5 Μαΐου. Η υπόθεση που αφορά τον Γιώργο Σπανό είναι ίδια με αυτή για την οποία κατηγορείται και ο τεχνικός διευθυντής του Ατρομήτου και έχει να κάνει με την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-1 της 4ης Φεβρουαρίου 2015.

Για το συγκεκριμένο ματς υπήρξε κατάθεση του Τάκη Φύσσα ενώπιον του κ. Ανδρεάδη, στην οποία ανέφερε ότι ο τότε προπονητής του Ατρομήτου Ρικάρντο Σα Πίντο του είπε πως δέχτηκε παρεμβάσεις από την ομάδα του Περιστερίου ώστε να αφήσει εκτός αγώνα με τον Ολυμπιακό τέσσερις σημαντικούς παίκτες.

Αυτή η κατάθεση προκάλεσε την απαγγελία νέων κατηγοριών σε βάρος εμπλεκομένων στην υπόθεση.

Πότε θα πάει στην Ευελπίδων ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Η «παρέλαση» των εμπλεκόμενων προσώπων στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο γραφείο του ανακριτή Διαφθοράς Γιώργου Ανδρεάδη θα συνεχιστεί τις αμέσως επόμενες ημέρες. Μεταξύ αυτών είναι και το πιο «βαρύ» όνομα που βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό υπό έρευνα. Ηδη η πλειονότητα των εμπλεκομένων στην υπόθεση έχει λάβει προθεσμίες για να απολογηθεί εντός του Μαΐου. Ωστόσο, σύμφωνα με το πόρισμα του πρώην αθλητικού εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα, το πιο «ηχηρό» όνομα από τους εμπλεκομένους στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» είναι του προέδρου και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έχει προσέλθει ακόμη στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και στο γραφείο του ανακριτή Διαφθοράς Γιώργου Ανδρεάδη. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό αναμένεται να συμβεί πιθανότατα στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...