Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Στο εδώλιο τα κτήνη!

Αποκαλύψεις-σοκ στη δίκη συμμορίας που πλεύριζε εγκύους για να έχει πρόσβαση σε νήπια, τα οποία βίαζε σε live streaming

Δίκτυο παιδεραστών στη Βρετανία έφτανε στο σημείο να πλευρίζει εγκύους για να εξασφαλίζει πρόσβαση σε μωρά και να μεταδίδει σε live streaming τη σεξουαλική κακοποίησή τους.

Η αδιανόητη, κτηνώδης δράση της συμμορίας αποκαλύφθηκε ύστερα από την εξάρθρωση διεθνούς δικτύου παιδεραστών. Γεγονός που βοήθησε τις βρετανικές Αρχές να εντοπίσουν 11 Βρετανούς υπόπτους, να σώσουν 24 παιδιά και να διασταυρώσουν τα στοιχεία τριών θυμάτων, ενός παιδιού προσχολικής ηλικίας, ενός τετράχρονου αγοριού και ενός μωρού.

Τα μέλη της συμμορίας (μερικοί από τους οποίους ήταν ήδη σεσημασμένοι για σεξουαλικά εγκλήματα, καθώς είχαν βρεθεί στην κατοχή τους φωτογραφίες κακοποίησης παιδιών) εκμεταλλεύονταν γυναίκες του κοινωνικού κύκλου τους για να έχουν πρόσβαση σε παιδιά και να τα κακοποιούν.

Κάποιες φορές επικοινωνούσαν με άλλα μέλη της συμμορίας, τα οποία δεν δίσταζαν να διανύσουν μεγάλες αποστάσεις προκειμένου να είναι μάρτυρες της κακοποίησης. Ενδεικτικά, ένας από αυτούς σηκώθηκε στις 4.00 τα χαράματα για να διανύσει την Αγγλία, προκειμένου να κακοποιήσει ένα παιδί πριν επιστρέψει σπίτι του και προλάβει να πάει στη δουλειά του. Ενα μωρό, δε, βιάστηκε από τρία μέλη της συμμορίας μέσα σε διάστημα εννέα μηνών. Οι υπόλοιποι παρακολουθούσαν ζωντανά μέσω ίντερνετ. Ενα δεύτερο θύμα, το τετράχρονο αγόρι, αναγκάστηκε να παρακολουθεί παιδεραστή να προβαίνει σε διάφορες σεξουαλικές πράξεις σε παράλληλη σύνδεση με υπόλοιπα μέλη του κυκλώματος, που χρησιμοποιούσαν ειδικό λογισμικό τηλεδιάσκεψης – ακόμα και το Skype.

Στις διαδικτυακές τους επικοινωνίες χαιρετούσαν ο ένας τον άλλο χρησιμοποιώντας ανοιχτά συντομεύσεις της λέξης «παιδεραστής» και καυχιόνταν για τις πράξεις που είχαν κάνει σε βάρος παιδιών. Χρησιμοποιούσαν επίσης έναν όρο που οι αστυνομικοί συνάντησαν πρώτη φορά σε τέτοια δίκτυα, το «nep» (συντόμευση του νηπιόφιλου, δηλαδή αυτού που ελκύεται σεξουαλικά από νήπια).

Μέχρι στιγμής οι βρετανικές δικαστικές Αρχές έχουν καταδικάσει τον 49χρονο παντρεμένο πατέρα Τζον Ντίναμ και τον 34χρονο Μάθιου Στάνσφιλντ. Πριν τη δίκη την ενοχή τους παραδέχτηκαν ο 33χρονος Ανταμ Τομς, ο 35χρονος Κρίστοφερ Νάιτ και ο 32χρονος Μάθιου Λισκ. Δύο άλλοι σεσημασμένοι για σεξουαλικά εγκλήματα, ο 30χρονος Ρόμπιν Χόλισον και ο 51χρονος Ντέιβιντ Χάρσλεϊ παραδέχτηκαν επίσης την ενοχή τους.

Ο Χόλισον έγινε φίλος μ’ ένα ζευγάρι που είχε μωρό και είχε καταφέρει να κερδίσει σε τέτοιο βαθμό την εμπιστοσύνη τους, ώστε τον άφηναν να κάνει babysitting. Τις ώρες που υποτίθεται ότι πρόσεχε το μωρό εκείνος το βίαζε και έστελνε βίντεο στους υπολοίπους! Ο Χάρσλεϊ από την πλευρά του που δούλευε σε νοσοκομείο έπιασε φιλίες με μια «τρωτή» ανύπαντρη έγκυο, την οποία γνώρισε σε κλαμπ. Είχε αναλάβει να προσέχει το αγοράκι της (τώρα είναι τεσσάρων ετών) και προέβη σε σεξουαλικές πράξεις μπροστά του, ενώ τον παρακολουθούσαν μέσω Skype ο Ντίναμ και ο Λισκ.

Πέραν κάθε υποψίας
rft45u6467
Οι περισσότεροι από τους παιδεραστές εμφανίζονταν ως πολίτες πέραν κάθε υποψίας, ωστόσο όλοι τους είχαν παράλληλη ζωή, που δεν είχε να κάνει μόνο με την κακοποίηση παιδιών. Για παράδειγμα ο Ντίναμ, αν και παντρεμένος, είχε συχνές σεξουαλικές επαφές με ομοφυλόφιλους άνδρες, ενώ ο Νάιτ σε σάιτ αναζήτησης σεξουαλικού παρτενέρ συστηνόταν ως «γκέι σκίνχεντ». Ολα τα μέλη της συμμορίας γνωρίστηκαν μέσω των σάιτ κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και ΣΕ chatrooms. Οι ίδιοι έδειχναν να τα έχουν όλα υπό έλεγχο, μέχρι που ο 33χρονος Τομς παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Σόμερσετ τον περασμένο Σεπτέμβριο, ομολογώντας ότι είχε κακοποιήσει σεξουαλικά ένα παιδί κάτω των 5 ετών.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...