Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

ΙΧΘΥΣ: Η διαφορετική στάση που κρατάτε σε σχέση με κάποιους που συναναστρέφεστε είναι αυτή που σας κάνει ξεχωριστούς και ακόμα και αν…

ΚΡΙΟΣ: Καιρός να ισχυροποιήσετε τη θέση σας, δίνοντας στους άλλους να καταλάβουν πως δεν έχετε χρόνο να αναμασάτε τα λόγια σας. Προχωρήστε σε πράξεις όταν εσείς κρίνετε ότι είναι απαραίτητες. Προβείτε σε αλλαγές και μεταρρυθμίσεις στον εργασιακό σας χώρο, διακοσμήστε τους προσωπικούς σας χώρους και αλλάξτε διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ: Αρκετά συχνά προσπερνάτε κάτι για να μη δώσετε συνέχεια, όμως αυτό έχει αρχίσει να στρέφεται εναντίον σας και να σας γεμίζει άγχος. Δώστε τις ανάλογες απαντήσεις, αντιμετωπίζοντας άμεσα τις καταστάσεις. Προγραμματίστε σωστά τους στόχους σας και αρχίστε να τους πραγματοποιείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είστε πολύ κοντά στο να δείτε να παίρνει σάρκα και οστά αυτό για το οποίο έχετε δουλέψει. Μην αφήνετε, λοιπόν, τίποτα αδιευκρίνιστο και αναλύστε τα σχόλια των άλλων. Η τάση να κυριαρχήσετε όσον αφορά θέσεις και απόψεις δίνει την αίσθηση στο ταίρι σας ότι δεν μπορείτε πλέον να επικοινωνήσετε με κατανόηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η συστηματική σας προετοιμασία για να ανταποκριθείτε σε πολύπλευρες υποχρεώσεις σας είναι καθοριστική για το αποτέλεσμα. Η δικαίωση είναι η πιο πιθανή έκβαση. Εκμεταλλευτείτε τις συνθήκες που επικρατούν και την καλή σας διάθεση και διασκεδάστε με τους φίλους σας.

ΛΕΩΝ: Αναρίθμητοι λόγοι μπορούν να σας κάνουν να βγείτε έξω από τους στόχους σας, όμως εσείς καλά θα κάνετε να μην ενδίδετε σε οτιδήποτε σας παρασύρει μακριά από τα μελλοντικά σας σχέδια. Για να αισθανθείτε πληρότητα με τον σύντροφό σας, εκφράστε τις συναισθηματικές σας ανάγκες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μάλλον θα χρειαστεί κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα να κόψετε μερικές γέφυρες επικοινωνίας, έστω και προσωρινά, αλλά δεν πρέπει να αφήσετε τους άλλους να καταλάβουν ότι είστε ανεκτικοί και υποχωρητικοί. Κρατήστε τα έξοδά σας σε κάποιο επίπεδο και μην κάνετε περιττά ψώνια, είτε για εσάς είτε για τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ: Η ανάγκη σας να προεξοφλείτε κάτι πριν ακόμα το δείτε να ολοκληρώνεται σας βγάζει από την πραγματικότητα. Το αποτέλεσμα είναι να φαίνεστε αρνητικοί ή ρομαντικοί, και αυτό σάς κάνει κακό. Με επιχειρηματικό δαιμόνιο και τις κατάλληλες γνωριμίες τολμήστε να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι λανθασμένες κινήσεις σας κάνουν απαισιόδοξους, όμως επειδή θέλετε να ελέγχετε τις καταστάσεις, φροντίστε να διαλέξετε την κατάλληλη στιγμή για τον ανάλογο σκοπό. Εκδηλώστε τη δημιουργικότητά σας και βοηθήστε τους συνεργάτες σας, για να σας στηρίξουν και αυτοί με τη σειρά τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν εσείς οι ίδιοι δεν καταλάβετε πως δεν μπορείτε να βοηθήσετε τους άλλους, αν δεν θέλουν να βοηθήσουν οι ίδιοι τον εαυτό τους, μια ακόμα καλή σας πρόθεση μπορεί να πάει στράφι. Αφήστε τα συναισθήματά σας να σας οδηγήσουν και ξεκλέψτε χρόνο για να βρεθείτε με ανθρώπους που αγαπάτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ενδιαφερθείτε για τις προσωπικές σας σχέσεις και μην απομονώνεστε. Κάποιες εξελίξεις μπορεί να σας προλάβουν και να χρειαστεί να πείτε «αντίο», ενώ ουσιαστικά δεν ήσασταν έτοιμοι γι’ αυτό. Βρείτε τρόπους να λυθούν παρεξηγήσεις του παρελθόντος, διατηρώντας την ψυχραιμία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείξτε αυτοπεποίθηση και αναλάβετε τις ευθύνες μιας νέας πρότασης που θα σας γίνει. Η αυτοδυναμία σας είναι μεγάλη όταν πρόκειται να κάνετε κάτι που ενθαρρύνει τις φιλοδοξίες σας. Βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με ό,τι σας αρέσει, καθώς θα υπάρχουν εντάσεις στα επαγγελματικά σας θέματα.

ΙΧΘΥΣ: Η διαφορετική στάση που κρατάτε σε σχέση με κάποιους που συναναστρέφεστε είναι αυτή που σας κάνει ξεχωριστούς και ακόμα και αν είναι βαρύ το τίμημα των αντιδράσεων, κλέβετε τελικά τις εντυπώσεις. Απομακρυνθείτε από κακόβουλα άτομα για να ανταποκριθείτε στις τρέχουσες υποχρεώσεις σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...