Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Τι έκανε το κτήνος!

Οι περιγραφές του πατέρα Χάνιμπαλ που ξεπερνούν και την πιο νοσηρή φαντασία

f3ww3tgf3rfg 5Ούτε η πιο αρρωστημένη φαντασία σεναριογράφου θα μπορούσε να χωρέσει σε μόνο μία νοσηρή ταινία splatter τόσες (ακραία) άγριες σκηνές, όπως αυτές που εκτυλίχθηκαν τη Μεγάλη Παρασκευή στο υπόγειο διαμέρισμα της οδού Μιχαήλ Βόδα! Την ώρα που οι καμπάνες χτυπούσαν πένθιμα στην κορύφωση του Θείου δράματος, στα χέρια του 27χρονου πατέρα Χάνιμπαλ «μαρτυρούσε» το άψυχο κορμάκι της 4χρονης Αννυ Μπορίσοβα.

Διαβάστε επίσης: Η χλιδάτη ζωή, ο εραστής και τα ναρκωτικά
Ο βίος και η πολιτεία του ελεεινού Βούλγαρου. Από τους gay έρωτες και τη σχέση με τραβεστί στην αγκαλιά της 25χρονης Δημητρίνα 

Στην προσπάθειά του να εξαφανίσει και το παραμικρό στοιχείο για το φρικαλέο έγκλημα -«πρωτόγνωρα ειδεχθές σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο», σύμφωνα με τον διοικητή Ασφάλειας Αττικής Χρήστο Παπαζαφείρη-, ο απάνθρωπος Βούλγαρος έφτασε στο σημείο να γδάρει το πρόσωπο (!) και να πολτοποιήσει το κρανίο της κόρης του για να μην αντικρίζει, όπως φέρεται ότι ισχυρίστηκε, την εικόνα της μικρούλας όση ώρα την τεμάχιζε για να βράσει έπειτα τα κομμάτια της!

Ο 27χρονος Στανισλάβ Μπακαρτζίεφ, που όλοι τον γνώριζαν ως Σάββα, έδωσε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες προκαλώντας ρίγη ακόμη και στους αστυνομικούς που τον άκουγαν να περιγράφει στην προανακριτική του κατάθεση, νηφάλιος και ψύχραιμος, όσα έκανε. Ο Βούλγαρος αρνείται πεισματικά πως σκότωσε το αγγελούδι, για το οποίο υποστηρίζει πως τις προηγούμενες ημέρες ήταν άρρωστο, έβηχε, ενώ το επίμαχο βράδυ ροχάλιζε έντονα και πνιγόταν στον ύπνο του. Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως είχε «καθοδηγητή» που τον δασκάλεψε τι να πει προκειμένου να κατηγορηθεί μόνο για περιύβριση νεκρού.

Εκοψε το κεφάλι

«Το πρωί της Μ. Παρασκευής που ξύπνησα από λήθαργο που είχα πέσει, λόγω χρήσης ναρκωτικών, είδα την κόρη μου μελανιασμένη και ακίνητη στον καναπέ. Τρελάθηκα, καθώς κατάλαβα πως το παιδί μου είναι νεκρό» είπε. Το ανθρωπόμορφο κτήνος ομολόγησε ψυχρά πως όταν πια διαπίστωσε τον θάνατο της Αννυ, έβαλε άμεσα σε εφαρμογή το σοκαριστικό σχέδιό του. Πήρε δύο λεκάνες και έναν κουβά, και άρχισε να τεμαχίζει το άψυχο κορμάκι της κόρης του, αφού είχε πρώτα κόψει το κεφάλι και είχε βγάλει με χειρουργική ακρίβεια το δέρμα από το πρόσωπο, γιατί… του ήταν αδύνατο να αντικρίζει τα μάτια της!

Στη συνέχεια διέλυσε το κρανίο με ένα μαχαίρι και ένα σφυρί! Από κει και έπειτα βάλθηκε να κόψει μεθοδικά και τα υπόλοιπα κομμάτια. Το ανατριχιαστικό έργο του ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα της Μ. Παρασκευής και ο 27χρονος άρχισε να «μαγειρεύει» (επί δύο ημέρες!) το τεμαχισμένο πτώμα της 4χρονης. «Πήρα μια μεγάλη κατσαρόλα και άρχισα να βράζω τα πιο σκληρά κομμάτια, ενώ τα πιο μαλακά και μικρά που είχα ήδη βράσει τα πέταξα στη λεκάνη της τουαλέτας».

Μάλιστα για να μην υποπτευτούν κάτι οι περαστικοί κάλυψε με πετσέτες τα θαμπωμένα από υδρατμούς τζάμια στα παράθυρα. Παράλληλα έκλεισε τις χαραμάδες κάτω από την πόρτα για να μην μυρίζει το «φαγητό», καθώς ήταν Μ. Παρασκευή και φοβήθηκε ότι θα μπορούσαν να υποπτευτούν κάτι οι γείτονες του. Ακόμα και το Μ. Σάββατο ο Σάββας έβραζε στην κατσαρόλα τα κομμάτια με ρύζι και πατάτες, ώστε να φαίνονται σαν κανονικό φαγητό και να μην υποπτευτεί κανείς πως ήταν ανθρώπινα μέλη, όταν θα τα πετούσε στους κάδους απορριμμάτων!

Σε αλουμινόχαρτο

Το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα ο 27χρονος είχε πια ολοκληρώσει το αδιανόητο έργο. Αφού τύλιξε σε αλουμινόχαρτο και μαύρες σακούλες τα τελευταία κομμάτια από το κορμάκι της αδικοχαμένης Αννυ, τα σκόρπισε σε διάφορους κάδους.

Κι όμως, οι συγκλονιστικές λεπτομέρειες δεν τελειώνουν εδώ. Προκειμένου να εξαφανίσει κάθε ίχνος της αποτρόπαιας πράξης του μετά την ολοκλήρωση της μακάβριας διαδικασίας ο ηρωινομανής Βούλγαρος πέταξε τις δύο λεκάνες και τον κουβά που χρησιμοποίησε για να τεμαχίσει το παιδί του και ζήτησε συμβουλές από υδραυλικό για το πώς να αντικαταστήσει τα σιφόνια του νιπτήρα σε κουζίνα και τουαλέτα! Μάλιστα ο ίδιος είχε αρχίσει τις εργασίες για την αλλαγή, ώστε να μην υπάρχει το παραμικρό αποδεικτικό στοιχείο, ενώ καθάρισε τα πάντα με χλωρίνη και άλλα υγρά καθαριστικά πιστεύοντας πως έτσι θα εξαφάνιζε ακόμα και το πιο απειροελάχιστο ίχνος.

f3ww3tgf3rfg 3«Τα πέταξα όλα, μαζί με τις κουβέρτες και τα χαλιά με αίμα. Καθάρισα και τα σιφόνια» φέρεται ότι ομολόγησε. Τις επόμενες ημέρες ο αδίστακτος 27χρονος πούλησε το καροτσάκι, την κούνια και τα παιχνίδια του νεκρού αγγελουδιού σε έναν Ρουμάνο, αντί 55 ευρώ, τα οποία τελικά έδωσε για να εξασφαλίσει τη δόση του.

Σε κατάσταση «αποσύνθεσης» η 25χρονη μητέρα του κοριτσιού

Αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη που θα μπορούσε να βιώσει μια μητέρα βρίσκεται η 25χρονη μητέρα της Αννυ, που οδηγήθηκε χθες στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Η Δημητρίνα Μπορίσοβα, σε κατάσταση «αποσύνθεσης», καθ’ όλη την παραμονή της έξω από το γραφείο της ανακρίτριας έμοιαζε ανήμπορη να επικοινωνήσει.

Οπως υποστηρίζει η υπεράσπισή της, εκτός από την κακουργηματική δίωξη που τη βαρύνει (έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο), η αποκάλυψη ότι το 4χρονο αγγελούδι της χάθηκε από τα χέρια του πατέρα της την έχει συγκλονίσει. Το σοκ που υπέστη από την τραγική είδηση και τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον θάνατο της μικρής επιβεβαίωσε ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας που την εξέτασε το απόγευμα της Δευτέρας, χορηγώντας της μάλιστα φαρμακευτική αγωγή.

Ο άνθρωπος που η ίδια πάσχιζε να τον προστατεύσει όλο το προηγούμενο διάστημα λέγοντας διαδοχικά ψέμματα στις αστυνομικές Αρχές, ήταν εκείνος που της στέρησε για πάντα το παιδί της. Στην τελευταία κατάθεσή της στους αστυνομικούς πάντως η 25χρονη φαίνεται πως είχε αρχίσει να υποψιάζεται πως ο πρώην σύντροφός της δεν της έλεγε όλη την αλήθεια.

«Ρωτούσα συνεχώς τον Σάββα τι έγινε με το παιδί κι αυτός μού έλεγε διαφορετικές ημερομηνίες σχετικά με την εξαφάνισή του. Τότε άρχισα να σκέφτομαι πως ίσως ο Σάββας το χτύπησε το παιδί κι αυτό έχει φύγει επειδή φοβήθηκε. Τις τελευταίες όμως ημέρες έχω αρχίσει να πιστεύω ότι το παιδί μπορεί να χτύπησε μέσα στο σπίτι κατά λάθος και να πέθανε, και ο Σάββας, επειδή φοβάται, να έκρυψε το πτώμα της Αννυ» είπε στους αστυνομικούς η Δημητρίνα.

Μάρτυρας-κλειδί: Μου είπε ότι το έκανε κομμάτια το παιδί

Αποκαλυπτικά στοιχεία για το αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα την 4χρονη Αννυ έδωσε στις αστυνομικές Αρχές ο Βούλγαρος φίλος του δράστη (γνωστός ως Νίκι), στον οποίο ο 27χρονος εκμυστηρεύτηκε πως τεμάχισε την κόρη του και «ξεφορτώθηκε» τα κομμάτια της. «Τελευταία φορά είδα την Αννυ στις 8 Απριλίου. Μετά ο Σάββας δεν με άφηνε να μπω στο σπίτι» περιέγραψε ο άνθρωπος που ουσιαστικά ξεδίπλωσε το κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης στους αστυνομικούς.

f3ww3tgf3rfg 1Ο μάρτυρας-κλειδί, προφανώς μην αντέχοντας το βάρος όσων γνώριζε, κατέθεσε πως όταν ο 27χρονος Σάββας τού επέτρεψε να ξαναμπεί στο υπόγειο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα, όλα έδειχναν σαν κάτι ύποπτο να είχε συμβεί. «Ξαναπήγα 13 ή 14 Απριλίου στο σπίτι. Τότε είδα ότι είχε βάλει μια κόκκινη πετσέτα στο παράθυρο. Είχε αγοράσει καινούργιο χαλί και δύο λεκάνες» σημείωνε ο φίλος του, χωρίς ωστόσο τότε να αντιληφθεί τι είχε προηγηθεί. Λίγες ημέρες αργότερα ο Σάββας, όπως καταθέτει ο μάρτυρας, έκανε την πρώτη νύξη γύρω από την εξαφάνιση της άτυχης μικρούλας. «Αν ήσουν εσύ εδώ, δεν θα είχε πάρει ο Θεός το παιδί! Το παιδί χάθηκε!».

Επειτα από πιέσεις τελικά ο 27χρονος, ανάμεσα σε αντιφάσεις και κάτω από την επήρεια ουσιών, ομολόγησε τις αποτρόπαιες πράξεις του. «Μου είπε ότι το παιδί ροχάλιζε τη νύχτα και πνιγόταν και όταν αυτός ξύπνησε το πρωί, είδε ότι το παιδί δεν ανέπνεε. Μετά μου άλλαξε την ιστορία και μου είπε ότι έκρυψε το παιδί. Και μετά ότι το έκανε κομμάτια» κατέθεσε στους -εμβρόντητους- αστυνομικούς ο Βούλγαρος μάρτυρας.
f3ww3tgf3rfg 4
«Ο γιος μου δεν σήκωνε το τηλεφωνο»

Σοκαρισμένη από τη χιονοστιβάδα αποκαλύψεων γύρω από την εξαφάνιση της 4χρονης εγγονής της και τον ρόλο του γιου της εμφανίζεται η μητέρα του 27χρονου δράστη. Στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς στις 28 Απριλίου είχε αποκαλύψει πως επί μέρες προσπαθούσε να επικοινωνήσει με την Αννυ ζητώντας την επίμονα στο τηλέφωνο, αλλά ο γιος της τη διαβεβαίωνε πως «το παιδί είναι καλά και κοιμάται».

Οπως κατέθεσε η γιαγιά του αδικοχαμένου κοριτσιού: «Τις επόμενες δύο ημέρες τού τηλεφωνούσα και δεν το σήκωνε. Προχθές με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι αν δω κάτι στην τηλεόραση, να μη στεναχωρηθώ. Πίστεψα ότι ήταν μαστουρωμένος και δεν του έδωσα σημασία. Χθες με πήρε πάλι τηλέφωνο και μου είπε ότι η Αννυ χάθηκε». Σε δηλώσεις της μετά την ομολογία του 27χρονου Σάββα για τον τεμαχισμό της κόρης του ανέφερε πως ο γιος της αρνείται ότι σκότωσε την 4χρονη: «Εσύ με ξέρεις, δεν θα έκανα κάτι τέτοιο» είπε η μητέρα, αφηγούμενη τη στιχομυθία με τον γιο της.

Διαβάστε επίσης: Η χλιδάτη ζωή, ο εραστής και τα ναρκωτικά
Ο βίος και η πολιτεία του ελεεινού Βούλγαρου. Από τους gay έρωτες και τη σχέση με τραβεστί στην αγκαλιά της 25χρονης Δημητρίνα 
2g54g354rt 4 copy copy 

{{-PCOUNT-}}26{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...