Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Παρασκευή 08 Μαΐου 2015

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάποιες φορές είναι σκόπιμες οι συναισθηματικές αμφιταλαντεύσεις, προκειμένου να…

ΚΡΙΟΣ: Μια και θα έχετε περισσότερα περιθώρια να καλυφθείτε συναισθηματικά από κάτι που περιμένατε, προσπαθήστε να μη δείχνετε στους άλλους τις προθέσεις σας. Η αδρεναλίνη σας θα σας κάνει ανυπόμονους, μαχητικούς και εκρηκτικούς. Είναι κρίμα να χαρίσετε την ελευθερία σας που τόσο δύσκολα την αποκτήσατε.

ΤΑΥΡΟΣ: Πρέπει να πάρετε άμεσα κάποιες αποφάσεις στον επαγγελματικό τομέα, γιατί η ταλαιπωρία σας θα αρχίσει να μειώνεται από τη στιγμή που θα συμπεριφερθείτε με σαφήνεια. Τα περιθώρια για συγκρούσεις μικραίνουν, αφού ο σύντροφός σας αρχίζει να συμβαδίζει με τα καινούργια δεδομένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν και δεν ελέγχετε τις καταστάσεις όπως εσείς θα θέλατε, παρ’ όλα αυτά είστε ικανοί και μπορείτε να καταφέρετε πολλά από αυτά που επιδιώκετε. Ελιχθείτε στη σχέση σας και μην επιτρέψετε τις παρεμβάσεις τρίτων. Ακούστε προσεκτικά τους συνεργάτες σας, για να βγάλετε συμπεράσματα που θα σας δώσουν λύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επειδή και εσείς μπορεί να κάνετε λάθη, μη φέρεστε απόλυτα από συνήθεια και μόνο, ακόμη και αν σας είναι δύσκολο να μοιράζεστε κάποια πράγματα. Η ανάγκη σας για ασφάλεια μπορεί να δημιουργήσει ανισορροπίες και ασάφειες. Μην πιέσετε για απαντήσεις που ακόμη δεν είναι η ώρα τους.

ΛΕΩΝ: Εάν έχετε απογοητευτεί από αυτό που προσδοκούσατε από τον εαυτό σας, τώρα θα μπορέσετε να καταφέρετε περισσότερα με την ψυχραιμία που έχετε αποκτήσει. Οι αναβολές στις αποφάσεις σας μπορεί να οδηγήσουν σε αδιέξοδα. Βάλτε στη σχέση σας τη λογική, η οποία πρέπει να λειτουργήσει περισσότερο από το συναίσθημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ανακούφιση που θα νιώσετε θα είναι τόσο σημαντική για εσάς, σε σημείο που οι υπόλοιπες δυσκολίες σας με σωστές άμυνες θα ξεπερνιούνται ευκολότερα. Μην αμελήσετε να ασχοληθείτε με κάποιες λεπτομέρειες που μπορεί να βοηθήσουν ειδικά στις επαγγελματικές συνεργασίες σας.

ΖΥΓΟΣ: Προτού προχωρήσετε στην υλοποίηση των στόχων σας, κάντε τη δική σας προσωπική εκτίμηση. Οι πληροφορίες που θα πάρετε ίσως να είναι πιο χρήσιμες απ’ ό,τι νομίζετε. Ελέγχοντας τους γύρω σας με καταπιεστικό τρόπο, οι αντιδράσεις τους θα είναι έντονες και συνεχείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάποιες φορές είναι σκόπιμες οι συναισθηματικές αμφιταλαντεύσεις, προκειμένου να γίνουν οι κατάλληλες επιλογές, ωστόσο δεν χρειάζεται να στέκεστε πολύ σε αυτές. Κάποιες κοινωνικές εμφανίσεις σας θα σημειώσουν επιτυχία και θα σας βοηθήσουν πολύ στο μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι υποδείξεις σας σε πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα μπορεί να είναι χρήσιμες και να πιάνουν τόπο, αλλά να θυμάστε πως με τις συχνές παρεμβάσεις σας εσείς θα έρθετε σε δύσκολη θέση. Μην επιτρέψετε σε κανέναν από το οικογενειακό περιβάλλον σας να έχει εξωφρενικές απαιτήσεις από εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφού η πράξη τις περισσότερες φορές είναι πιο δύσκολη από τη θεωρία, εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητά σας να μπορείτε να εφαρμόζετε τις σκέψεις σας. Διαχωρίστε τα προβλήματα της εργασίας από τα προσωπικά για να μην τα μεταφέρετε από τον έναν τομέα στον άλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε να αφοσιωθείτε αποκλειστικά σε αυτό που θέλετε να πετύχετε. Ετσι κι αλλιώς τώρα θα νιώθετε περισσότερη σιγουριά για αυτά που επιδιώκετε. Προσπαθήστε να είστε πιο ήρεμοι, καθώς η σημερινή ημέρα σάς δημιουργεί άγχος και εκνευρισμό.

ΙΧΘΥΕΣ: Αφήστε τη διαίσθησή σας να λειτουργήσει για να εντοπίσετε τον κίνδυνο, γιατί όσο έχετε επιφυλάξεις τόσο θα είστε αναποφάσιστοι. Πρέπει να τηρείτε τις υποσχέσεις που δίνετε, γιατί οι άλλοι επενδύουν σε αυτές. Μην αφήσετε ανεξέλεγκτες σκέψεις να θολώσουν το μυαλό και την κρίση σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...