Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σχεδιάστε μια ρομαντική βραδιά με τον σύντροφό σας, καθώς θα…

ΚΡΙΟΣ: Εάν μια επαγγελματική πρόταση σάς φέρει αντιμέτωπους με το οικογενειακό περιβάλλον σας, μην το βάλετε κάτω. Προσγειωθείτε στην πραγματικότητα, αλλιώς θα πέσετε απότομα, επειδή φαντάζεστε πράγματα που δεν υπάρχουν. Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Νέο κύμα γεγονότων θα σας βοηθήσει στα καινούργια ενδιαφέροντα στον τομέα των σχέσεών σας με τους άλλους. Φροντίστε οι φιλοδοξίες σας να μην ξεπερνούν τα έξοδα που αντέχει ο προϋπολογισμός σας. Εστω και με αργό ρυθμό θα έχετε τις ευκαιρίες να επεκταθείτε εμπορικά ή κοινωνικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα κερδίσετε την εκτίμηση και τη συμπάθεια των συνεργατών σας, λόγω της καλής προετοιμασίας σας. Μία ερωτική συνάντησή σας θα είναι ανάλογη των επιθυμιών σας και θα σας χαρίσει αξέχαστες στιγμές. Διεκδικήστε δυναμικά αυτά που σας ανήκουν, εφόσον έχετε κουραστεί για να τα αποκτήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η απληστία που θα συναντήσετε από ορισμένους συνεργάτες σας θα σας χαλάσει τη διάθεση. Οταν το περιβάλλον είναι εκρηκτικό, μην το παρακάνετε με τις ακραίες απόψεις σας. Πρώτα ακούστε καλά τι έχουν να σας πουν γνωστοί και φίλοι και μετά αποφασίστε.

ΛΕΩΝ: Βρείτε χρόνο να ξεκουράσετε σώμα και πνεύμα, για να αποφύγετε τα ψυχοσωματικά προβλήματα. Για να περάσετε τις απόψεις στην οικογένειά σας θα πρέπει εσείς να γίνετε το ζωντανό παράδειγμα. Λύστε όσα προβλήματα περνάνε από το χέρι σας και δώστε πρωτοβουλίες και στους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν θέλετε να ξεκουραστείτε, φροντίστε να τακτοποιήσετε τις όποιες εκκρεμότητες έχετε. Μην καθηλώνεστε σε καταστάσεις τις οποίες ο σύντροφός σας φαίνεται να μοιράζεται με εσάς, αλλά δεν μπορεί να πράξει στη θέση σας. Με περισσότερη εμπιστοσύνη και αποδοχή του εαυτού σας μπορείτε να είστε πολύ καλά μαζί.

ΖΥΓΟΣ: Βγάλτε από πάνω σας την αμυντική ευαισθησία που δεν είναι τόσο λειτουργική. Βάλτε συναισθηματικά όρια και αφήστε τον εαυτό σας να υποκύψει στα καλέσματα του έρωτα. Μέσα από μια τυχαία συνάντηση θα πάρετε μια πολύ μεγάλη ικανοποίηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεκαθαρίστε μέσα σας ποιος είναι ο δικός σας ρόλος στη σχέση σας για να μπορέσετε να παραδοθείτε. Θα είναι πιο ωφέλιμο να μην κάνετε παρεμβάσεις. Δείξτε εμπιστοσύνη σε κάποιον συνεργάτη σας και θα πετύχει κάτι σημαντικό που νομίζατε ότι μόνο εσείς μπορείτε να διεκπεραιώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Λεκτικές συγκρούσεις εγκυμονούν κινδύνους, αν δεν τις αντιμετωπίσετε με διπλωματία και ευγένεια. Πρώτα βρείτε τα κοινά σημεία επαφής με τον σύντροφό σας και μετά αποφασίστε για το μέλλον της σχέσης σας. Επειδή σήμερα η ψυχολογική κατάστασή σας προβλέπεται περίεργη, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σχεδιάστε μια ρομαντική βραδιά με τον σύντροφό σας, καθώς θα χαρείτε πολύ και εσείς και αυτός. Η σημερινή μέρα προβλέπεται ιδανική για να βρείτε πρακτικές λύσεις σε θέματα που σας κουράζουν. Φροντίστε να επενδύσετε μόνο σε αξιόπιστες και αποδοτικές υποσχέσεις που θα σας δοθούν σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν δεν σταματήσετε τις ζήλιες και τις καχυποψίες, ο σύντροφός σας θα αντιδράσει έντονα. Εάν δεν έχετε το θάρρος να αναλάβετε τις ευθύνες των πράξεών σας, μην πλησιάζετε απαγορευμένους καρπούς. Δείτε ένα θέμα που θα προκύψει και θα σας αναστατώσει από την πρακτική πλευρά του.

ΙΧΘΥΕΣ: Φανείτε αντικειμενικοί και σκεφτείτε και τους άλλους προτού αποφασίσετε να κάνετε αυτό που σας αρέσει. Αφήστε τα απωθημένα σας να ξεσπάσουν όταν είστε μόνοι σας και όχι πάνω στους άλλους. Ανακοινώστε τις καινούργιες προτάσεις σας, ώστε να κερδίσετε τις εντυπώσεις στον επαγγελματικό χώρο σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...