Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε περισσότερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας,...

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Φλερτάροντας με τον θάνατο

Ακροβατούν σε συρματόσχοινα, πηδούν από κτίρια και δεν διστάζουν να παίξουν τη ζωή τους «κορόνα- γράμματα», με σκοπό να βρουν την προσωπική τους ισορροπία.

Οι παραλίες της Κοπακαμπάνα και της Ιπανίμα αποδείχτηκαν ιδιαιτέρως πολυσύχναστες για τα γούστα του. Γι’ αυτό, στο πρόσφατο ταξίδι του στη Βραζιλία, ο Μπράιαν Μόσμπαχ επέλεξε να χαλαρώσει άλλοτε ξαπλωμένος ανάσκελα και άλλοτε καθισμένος σε στάση οκλαδόν, σε ένα συρματόσχοινο δεμένο 853 μέτρα πάνω από το Ρίο Ντε Τζανέιρο. Χωρίς δίχτυ ασφαλείας, δεμένος μόνο με ένα σκοινί γύρω από τη μέση, ο 32χρονος Αμερικανός, διάσημος για τα επικίνδυνα ακροβατικά του, έμεινε για ώρα κρεμασμένος στο σκοινί που είχε δέσει ανάμεσα σε δύο κορυφές του Πέδρα ντα Γκαβέα, στην προσπάθειά του να πετύχει τον σκοπό της ζωής του, δηλαδή την απόλυτη προσωπική ισορροπία. «Αναπνέω, ηρεμώ, ζω το ευτυχισμένο παρόν απερίσπαστος» δηλώνει χαρακτηριστικά για τις στιγμές που παίζει συνειδητά τη ζωή του κορόνα γράμματα.

Ως μέλος των Moab Monkeys, μιας παρέας τριών ακροβατών από τη Γιούτα που διψούν για αδρεναλίνη, ταξιδεύουν ανά τον κόσμο αναζητώντας νέες εμπειρίες που, όπως λένε, τους υπενθυμίζουν ότι «η ζωή είναι πολύτιμη και μικρή, όχι κάτι που θα πρέπει να παίρνουμε ως δεδομένο και να αφήνουμε να περνάει ανεκμετάλλευτη μέχρι να πάρουμε σύνταξη».

Ο Αντι Λούις, το άλλο μέλος της παρέας, επέλεξε να ακροβατήσει και αυτός στο ίδιο συρματόσχοινο, με τη διαφορά ότι στη συνέχεια προτίμησε να δει τη θέα από κάτω, μένοντας κρεμασμένος ανάποδα, από ένα σκοινί που είχε περασμένο μονάχα στον δεξί του αστράγαλο. «Για να επιστρέψει από αυτή τη θέση, ο Αντι έπρεπε να ανασηκωθεί, να πιάσει το σκοινί και στη συνέχεια να αρχίσει να σκαρφαλώνει σε αυτό, μέχρι να ανέβει πάλι στο συρματόσχοινο» εξηγεί ο τρίτος των Moab Monkeys, ο Σκοτ Ρότζερς, προσθέτοντας ότι αυτό απαιτεί άριστη φυσική κατάσταση και δυνατό κορμό. «Σε κλίμακα από 1-10 είναι αρκετά ασφαλές σαν σπορ, όμως όταν το κάνεις μόνο με ένα σκοινί στον αστράγαλο, ο κίνδυνος μπορεί να ξεπεράσει το 9» επισημαίνει ο Ρότζερς, ο οποίος εκτελεί παράλληλα και χρέη φωτογράφου. Οπως εξηγούν, οι τρεις τους είναι αρκετά εκπαιδευμένοι κι έχουν μεγάλη εμπειρία, οπότε ο κίνδυνος παραμένει σχετικά χαμηλός, ωστόσο γνωρίζουν τα ρίσκα που παίρνουν κάθε φορά και είναι απόλυτα συνειδητοποιημένοι ως προς τις συνέπειες που μπορεί να έχουν.

Στη διάρκεια του ίδιου ταξιδιού τους, ο Μόσμπαχ και οι φίλοι του ακροβάτησαν επίσης και σε σκοινί που είχαν τοποθετήσει ανάμεσα στις οροφές δύο πολυκατοικιών.

ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...