Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Οι «πελάτες» δεν θέλουν μόνο κρεβάτι

Callgirls αποκαλύπτουν όλα όσα συμβαίνουν στα ραντεβού, συνοδεύοντας κυρίους στο σινεμά αλλά και στα επαγγελματικά δείπνα!

Callgirls αποκαλύπτουν όλα όσα συμβαίνουν στα ραντεβού, συνοδεύοντας κυρίους στο σινεμά αλλά και στα επαγγελματικά δείπνα!

Μπορεί να πληρώνονται για να κάνουν σεξ, όμως τα «καθήκοντά» τους δεν περιορίζονται μόνο σε αυτό, ενώ συχνά καταφέρνουν να συνδυάζουν τις μπίζνες με την ευχαρίστηση.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

f2 77Επαγγελματίες συνοδοί από τις ΗΠΑ κερδίζουν έως και 18.000 ευρώ τον μήνα πηγαίνοντας σινεμά, παίζοντας κρυφτό, απολαμβάνοντας υπηρεσίες spa για δύο και καλύπτοντας τις συναισθηματικές ανάγκες των «συντρόφων» τους.
Με αφορμή την τηλεοπτική σειρά «The girlfriend experience», η οποία φέρνει στο φως άγνωστες πτυχές του επαγγέλματος, πρώην και νυν συνοδοί πλούσιων ανδρών μίλησαν στη «New York Post» για τις υπηρεσίες που καλούνται να προσφέρουν υποδυόμενες τις full time συντρόφους.

Στα καθήκοντά τους μπορεί να είναι να θυμούνται πληροφορίες για τους πελάτες τους, να ξυπνούν στο πλευρό τους και να τους συνοδεύουν σε διάφορα επίσημα events, ανάλογα με τις απαιτήσεις καθενός. Η Αλίσα, η οποία είναι εξωτερική συνεργάτις του οίκου ανοχής Sheri’s Ranch στη Νεβάδα, υποστηρίζει ότι οι πελάτες την κλείνουν συνήθως με την εβδομάδα, στη διάρκεια της οποίας ζητούν να είναι επί 24ώρου βάσεως στο πλευρό τους. «Τους αρέσει που τους ακούω χωρίς να τους κρίνω.

Οικονομολόγος

Κάποιοι από τους πελάτες μου είναι χήροι και θέλουν απλά έναν άνθρωπο να τους φροντίζει» λέει, αποκαλύπτοντας ότι βγάζει τόσα χρήματα από τη δουλειά αυτή, που ακόμα και η γιαγιά της αναγκάστηκε να την αποδεχτεί.

Αντίστοιχα, η Τζέσικα Μπράιτον έγινε επαγγελματίας συνοδός όταν έχασε τη δουλειά της ως οικονομολόγος και έκτοτε βγάζει έως και 18.000 ευρώ τον μήνα από 2-3 σταθερούς πελάτες, που θέλουν να τους συνοδεύει σε επαγγελματικά δείπνα, εκμεταλλευόμενοι την εμπειρία της στον χώρο των οικονομικών. «Μου ζητούν ακόμα και να συμμετέχω σε συζητήσεις με τους συναδέλφους τους, να μην είμαι απλά διακοσμητική» αποκαλύπτει, προσθέτοντας ότι η πιο όμορφη εμπειρία της από το επάγγελμα ήταν όταν ένας πελάτης της έκλεισε τα μάτια, την έβαλε στο ιδιωτικό του τζετ και την πήγε στο Παρίσι για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του.

Η 25χρονη Τζένα πάλι έχει εισπράξει 2.250 ευρώ για να συνοδεύσει έναν πελάτη στην τριλογία του «Star Wars» και να κάνει σεξ μαζί του, ενώ η Μάρσια από το Μπρούκλιν χρεώνει 450 ευρώ για να βγει για ποτό με πελάτη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...