Ιατρικό Μόνιμο Μακιγιάζ από την Δώρα Κυπριώτη

Ειδικός Εφαρμογών Αισθητικού και Ιατρικού Μόνιμου Μακιγιάζ, Master Educator & Instructor της Nouveau Contour

Το Ιατρικό Μόνιμο Μακιγιάζ αποτελεί την διαδικασία κάλυψης ατελειών, που αποτελούν απόρροια είτε ιατρικών παθήσεων (πχ αλωπεκία) είτε χειρουργικών επεμβάσεων (πχ καρκίνος, λαγωχειλία) είτε ατυχημάτων.

Έτσι, με το Ιατρικό Μόνιμο Μακιγιάζ μπορούμε:

-να σχεδιάσουμε τα φρύδια και τις βλεφαρίδες σε περιπτώσεις π.χ αλωπεκίας, χημειοθεραπειών.

-να καλύψουμε ουλές ή σημάδια.

-να πραγματοποιήσουμε camouflage εγκαυμάτων.

-να καλύψουμε και να επαναχρωματίσουμε σε περιπτώσεις ασθένειας δέρματος π.χ. λεύκη.

-να σχεδιάσουμε τη θηλαία άλω, να επαναχρωματίσουμε ή να αναμορφώσουμε τη συνολική εμφάνιση των θηλών και της περιθηλαίας άλως είτε για αισθητικούς λόγους (π.χ. αποκατάσταση αποχρωματισμού και ασυμμετρίας) είτε σε περιπτώσεις μετά από μαστεκτομή ή μετά την χειρουργική αποκατάσταση μαστού.

-να τονίσουμε το χρώμα ή να αυξήσουμε το μέγεθος της θηλής.

-να δημιουργήσουμε την ψευδαίσθηση πυκνότητας των μαλλιών, σχεδιάζοντας στο τριχωτό της κεφαλής μικρά dots ή γραμμές μεταξύ των υφιστάμενων τριχών, μιμούμενοι τη φυσική τρίχα. Η συγκεκριμένη υπηρεσία εφαρμόζεται σε περιπτώσεις σχετικής αραίωσης του τριχωτού της κεφαλής ή σε συνδυασμό με ιατρική εμφύτευση μαλλιών σε προβληματικές περιοχές του τριχωτού της κεφαλής.

-να επαναπροσδιορίσουμε το σχήμα των χειλιών είτε σε περιπτώσεις απλής αυλάκωσης ή ήπιου εντυπώματος λαγωχειλίας είτε σε περιπτώσεις λαγωχειλίας μετά από χειρουργική αποκατάσταση.

Like Dora Kyprioti- Monimo Makigiaz on Facebook
www.monimo-makigiaz.com

Δώρα Κυπριώτη, Ελλάδα

Η Δώρα Κυπριώτη εργάζεται στον τομέα του Μόνιμου Μακιγιάζ για περισσότερα από 13 χρόνια. Είναι η πρώτη που ανέδειξε την Ειδικότητα του Μόνιμου Μακιγιάζ, στην Ελλάδα μέσα από οργανωμένη και καταρτισμένη Εκπαίδευση. Ως Ιδιοκτήτρια του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης “EVABEAUTY Studies” με ειδικότητες ομορφιάς – εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας- μοιράζεται και διδάσκει την εμπειρία και τη γνώση της κατά τη διάρκεια των τελευταίων 20 ετών σε περισσότερους από 5.000 σπουδαστές.

Σε καθημερινή βάση, προσφέρει υπηρεσίες μόνιμου μακιγιάζ, microblading αλλά και ιατρικού μόνιμου μακιγιάζ – έχοντας συνεργασία με γνωστούς πλαστικούς χειρουργούς. Παρακολουθεί τις εξελίξεις και τις νέες τάσεις στην ειδικότητα μέσα από παγκόσμια συνέδρια σε όλο τον κόσμο. Κάθε χρόνο στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης καθιέρωσε την «Εβδομάδα Ελπίδας», όπου προσφέρει Δωρεάν Υπηρεσίες Ιατρικού Μόνιμου Μακιγιάζ σε ανθρώπους που έχουν έρθει αντιμέτωποι και νίκησαν τον καρκίνο. Ως Ειδικός στο Μόνιμο μακιγιάζ στην Ελλάδα, η φιλοσοφία που την ακολουθεί είναι:

«Κάθε γυναίκα μπορεί να έχει την ομορφιά που επιθυμεί!».{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ