Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

«Χτυπάει» τον Μάρτινς

Ολυμπιακός: Ο Σίλβα επιβεβαίωσε ότι ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτηση του Πορτογάλου μέσου

Ολυμπιακός: Ο Σίλβα επιβεβαίωσε ότι ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτηση του Πορτογάλου μέσου

Ρεπορτάζ
Χάρης Δάντσης

Η τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε ο Μάρκο Σίλβα στην Πορτογαλία έβγαλε ειδήσεις. Πρώτη, ότι στον Ολυμπιακό ασχολούνται σοβαρά με την περίπτωση του Αντρέ Μάρτινς, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Το όνομά του είχε διαρρεύσει εδώ και μέρες, αλλά από τη στιγμή που ο τεχνικός των Πειραιωτών επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον 26χρονο Πορτογάλο δημιουργικό μέσο σημαίνει ότι οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών είναι σε προχωρημένο στάδιο. Δεν αποκλείεται λοιπόν να είναι αυτός το δεύτερο μεταγραφικό «χτύπημα» των πρωταθλητών Ελλάδας.

Δεύτερον, ο Σίλβα διευκρίνισε, με αφορμή τις φήμες περί ενδιαφέροντος για τον Πάουλο Ολιβέιρα: «Κάτι τέτοιο δεν έχει βάση. Γίνεται λόγος για 4.000.000 με 5.000.000 ευρώ και όποιοι γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα ξέρουν ότι κάτι τέτοιο είναι αδιανόητο». Αλλωστε θεωρείται δεδομένο ότι τα περισσότερα χρήματα θα δοθούν αφού η ομάδα του Πειραιά εξασφαλίσει πρώτα τη συμμετοχή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου έδωσε 6.000.000 ευρώ για να εντάξει στο δυναμικό της τον Ιντέγε.
Τρίτον, ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκαθάρισε αυτό που υποστήριζαν πολύ καιρό από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, ότι δεν τίθεται θέμα φυγής του για την Πόρτο. Τουλάχιστον το φετινό καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, στους πρωταθλητές Ελλάδας προτάθηκε ο Ρέγες. Εξάλλου ο 32χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε χθες ελεύθερος από τη Σεβίλλη. Τουρκικά δημοσιεύματα, εξάλλου, ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός έχει προσεγγίσει τον 30χρονο Τούρκο μέσο Μεχμέτ Τοπάλ, του οποίου το συμβόλαιο με τη Φενερμπαχτσέ ολοκληρώνεται τις επόμενες μέρες.

Ξάδερφος του Πουλίδο πίσω από την απαγωγή

Σοκαρισμένοι είναι άπαντες στο Μεξικό, καθώς «εγκέφαλος» της απαγωγής του Αλαν Πουλίδο φέρεται ότι είναι ένας ξάδερφος -εξ αγχιστείας- του ποδοσφαιριστή! Πρόκειται για τον 29χρονο Οσβάλντο Βελάσκες Γκαρσία, ο οποίος είναι (άνδρας της ξαδέρφης του παίκτη των «ερυθρολεύκων») μπλεγμένος σε συμμορίες που έχουν σχέση με απαγωγές και διακίνηση ναρκωτικών. Ολα τα παραπάνω δεν έχουν διαψευστεί από το περιβάλλον του 25χρονου ποδοσφαιριστή. Από κει και πέρα, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της μεξικανικής Τσίβας, υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στην ομάδα του και στον Ολυμπιακό για την αγορά του Πουλίδο. Κάτι όμως που δεν επιβεβαιώνεται από τους ανθρώπους του πειραϊκού συλλόγου.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...