Κατέρρευσε στο Ντουμπάι ο Ψινάκης!

Ο δήμαρχος Μαραθώνα αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία στο Ντουμπάι (επέστρεφε από πενθήμερο ταξίδι στην Κίνα) και μεταφέρθηκε στο ιατρείο του αεροδρομίου

Στην κλινική βρέθηκε ο Ηλίας Ψινάκης κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στην Κίνα. Ο δήμαρχος Μαραθώνα πραγματοποίησε πενθήμερη επίσκεψη στη χώρα της Ασίας, ωστόσο στην επιστροφή, και ενώ περίμενε την ανταπόκριση πτήσης στο Ντουμπάι, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιατρείο του αεροδρομίου.

Οι γιατροί διέγνωσαν υπερκόπωση και αφυδάτωση και του συνέστησαν να νοσηλευτεί εκεί μέχρι να αποκατασταθεί η υγειά του.

Ωστόσο, εκείνος, αφού άκουσε τις συμβουλές τους, υπέγραψε με δική του ευθύνη το εξιτήριο, λέγοντάς τους «δεν μπορώ να μείνω, ο Μαραθώνας με περιμένει».

Ετσι, ο Ηλίας Ψινάκης επέστρεψε όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στα καθήκοντά του. Γιατί ο… δαιμόνιος δήμαρχος αποφάσισε να δουλέψει ακόμη και με τον ορό στο χέρι. «Πάσχει από υπερκόπωση και αφυδάτωση, αλλά δεν θέλω να πω περισσότερες λεπτομέρειες» ανέφερε στην «Espresso» ο γιατρός του Ηλίας Ανδριανάκης και συνέχισε: «Ακολουθεί ενδοφλέβια αγωγή – του βάλαμε και ορό για τρεις ημέρες. Θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του και θα δούμε τι θα κάνουμε στη συνέχεια».

Χαλάρωση και ξεκούραση

Οπως σημειώνει, δε, αν ο οργανισμός του υπερδραστήριου δημάρχου δεν ανακάμψει, τότε θα ακολουθηθεί και αγωγή από το στόμα.

Τόσο οι γιατροί στην Ελλάδα όσο και αυτοί στο Ντουμπάι, όπου έγινε η πρώτη νοσηλεία, επέμεναν σε χαλάρωση και ξεκούραση στο σπίτι για τουλάχιστον τρεις ημέρες.

Εκείνος, όμως, για άλλη μια φορά έβαλε στην άκρη τα «πρέπει» και είναι παρών στις υποχρεώσεις του δήμου.

Παρευρίσκεται στα κλεισμένα ραντεβού και μάλιστα κυκλοφορεί στο δημαρχείο με τον… ορό!

«Ο Ηλίας είναι απείθαρχος ασθενής και, αν και θα έπρεπε να βρίσκεται στο σπίτι υπό αγωγή δύο τριών ημερών, καθισμένος ή ξαπλωμένος, εκείνος εργάζεται κανονικά» καταλήγει ο θεράπων ιατρός του.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ