Glam γάμος για την πρώην του Μπίμπερ

Η 26χρονη Xenia Deli παντρεύτηκε τον 62χρονο κροίσο Οsama Fathi Rabah Al-Sharif στη Σαντορίνη

Η 26χρονη Xenia Deli παντρεύτηκε τον 62χρονο κροίσο Οsama Fathi Rabah Al-Sharif στη Σαντορίνη

H εντολή του 62χρονου δισεκατομμυριούχου Οsama Fathi Rabah Al-Sharif προς τους 50 «φουσκωτούς» άντρες της ασφάλειάς του ήταν σαφής και αυστηρή: ο χλιδάτος γάμος του με την 26χρονη Μολδαβή καλλονή Xenia Deli στη Σαντορίνη έπρεπε να περιφρουρηθεί με κάθε τρόπο.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Ωστόσο, αυτό που φαίνεται ότι δεν είχε προβλέψει ήταν οι φίλες της νύφης, που αποδείχθηκαν ασυγκράτητες!

Τα ενσταντανέ που ανέβηκαν στις προσωπικές σελίδες τους στο Instagram μαρτύρησαν σχεδόν τα πάντα: από το ξέφρενο μπάτσελορ των κοριτσιών στην πισίνα έως το μυθικό και συνάμα ρομαντικό σκηνικό που είχε στηθεί στο οινοποιείο Santo Wines του χωριού Πύργος με θέα το ηφαίστειο. Εκεί αντάλλαξαν όρκους αγάπης το απόγευμα του Σαββάτου η πρώην αγαπημένη του Τζάστιν Μπίμπερ με τον «Ζορμπά», όπως αποκαλεί τον εαυτό του ο φιλέλληνας Αιγύπτιος επιχειρηματίας, σε μια τελετή… χιλίων καρατίων, που κόστισε περίπου 1.000.000 ευρώ! Το εκρηκτικό μοντέλο της Victoria’s Secret κατέφτασε στον γαμήλιο χώρο με μια λευκή άμαξα και έτυχε μεγάλης υποδοχής από τους 150 καλεσμένους αλλά και τον τυχερό γαμπρό. Η τελετή ξεκίνησε μόλις ο ήλιος «βούτηξε» στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.

Η δεξίωση που ακολούθησε θύμιζε σκηνικό από παραμύθι: Λουλούδια παντού, ατελείωτοι μπουφέδες γεμάτοι από αστακούς και φιλέτα, σαμπάνια έρεε άφθονη. Η λευκή θεόρατη γαμήλια τούρτα, ένα «βουνό» διακοσμημένο από λευκούς μπεζέδες, έκλεψε τα φλας των παρευρισκομένων, που γρήγορα πήραν τις θέσεις τους στις μεγάλες ροτόντες, πίσω από τα βαριά κρυστάλλινα βάζα πνιγμένα με λευκές και μοβ ορχιδέες. Την επόμενη μέρα του γάμου ακολούθησε beach party στην παραλία στον Περίβολο, με τους νεόνυμφους να λάμπουν από ευτυχία.

Το πολυσυζητημένο ζευγάρι με τη μεγάλη διαφορά ηλικίας ξεκίνησε από το μεσημέρι της Παρασκευής τη διασκέδαση των καλεσμένων του, που κατέλυσαν στα πιο luxury ξενοδοχεία της Σαντορίνης.

Καλλίγραμμα κορίτσια

Το bachelor party της νύφης έγραψε ιστορία, καθώς τα καλλίγραμμα κορίτσια απόλαυσαν τις βουτιές τους στην πισίνα της βασιλικής σουίτας φορώντας μικροσκοπικά μαγιό, καυτά σορτς και χρωματιστές περούκες. Επαιξαν στην πισίνα του ξενοδοχείου και φωτογραφήθηκαν σε άκρως καυτές πόζες, που στη συνέχεια ανέβασαν στα social media. Το απόγευμα της Παρασκευής όλοι οι προσκεκλημένοι έλαβαν στα δωμάτιά τους τα «δώρα» του γαμπρού και της νύφης, που ήταν αντιστοίχως για τους άνδρες ένα πολυτελές κουτί με αρώματα και για τις γυναίκες κατακόκκινα τριαντάφυλλα.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Αναστάσης Ροϊλός – Στέλλα Ψαρουδάκη: Τα παθιασμένα τους φιλιά στο αεροδρόμιο

Ο Αναστάσης Ροϊλός είναι τρελά ερωτευμένος με τη συνάδελφό...