Απίστευτες σκηνές στο Μαξίμου με Τσίπρα και Νίκο Γκάλη

Με πολλά κέφια υποδέχθηκε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, Νίκο Γκάλη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Με πολλά κέφια υποδέχθηκε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, Νίκο Γκάλη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ έφτασε στις 12:55 συνοδευόμενος από την σύζυγό του, προκειμένου να συνομιλήσει με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Πρωθυπουργός ρώτησε τον Γκάλη: «Πως το κάνατε και στεκόσαστε στον αέρα; Προσπαθούσαμε, όλα τα παδιά της εποχής να κάνουμε σπασίματα στον αέρα, αλλά δεν βάζαμε καλάθι. Εσείς πως το κάνατε;», για να του απαντήσει ο Νικ: «Το έκανα… Κι εγώ να σας πω δεν ξέρω πως…»

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ακόμα: «Θυμάμαι, μεγαλώσαμε μαζί σας, κάθε Πέμπτη περιμέναμε τα ματς του Άρη. Γίναμε χώρα με μπασκετική παράδοση, χάρη σε σας…»Ο Νικος Γκάλης δηλωσε: “Είναι μεγάλη τιμή. Ευχαριστώ πολύ τον κύριο Υφυπουργό που αναγνώρισε την προσφορά μου, αλλά και των συναθλητών μου στο ελληνικό μπάσκετ και την κοινωνία γενικότερα. Μεγαλύτερη ικανοποίηση για μένα είναι που ο ελληνικός λαός τότε ένιωσε υπερήφανος με αυτό που κάναμε. Χαίρομαι για τον απλό κόσμο που μου στάθηκε όλα αυτά τα χρόνια και που του δώσαμε χαρά. Ευχαριστώ πολύ και τον πρωθυπουργό που με τίμησε. Θέλω να περνάω από τη μεριά μου το μήνυμα ότι τα νέα παιδιά πρέπει μέσω του αθλητισμού να γίνονται σωστά μέλη της κοινωνίας. Θα κάνω ότι μπορώ για να ανεβάσω και άλλο τον αθλητισμό’.

Μπροστά του ο πρωθυπουργός έκανε… κόλπα με την μπάλα που του έδωσε ο Νικ δείχνοντας να είναι αρκετά χαρούμενος με τη συνάντηση αυτή.

Ο κ. Τσίπρας μίλησε και στη 10χρονη κόρη του Γκάλη, Στέλα και της είπε ότι ήταν σχεδόν συνομίλικοι όταν έβλεπε τον πατέρα της να μαγεύει στα γήπεδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Αναστάσης Ροϊλός – Στέλλα Ψαρουδάκη: Τα παθιασμένα τους φιλιά στο αεροδρόμιο

Ο Αναστάσης Ροϊλός είναι τρελά ερωτευμένος με τη συνάδελφό...