Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Λυγερόκορμος φοιτητής «πριγκίπισσα» της Disney

Ο 21χρονος Αμερικανός λάτρης των ηρωίδων έχει μεγάλη συλλογή από κοστούμια και περούκες

«Εθισμένος» με την Disney παραδέχεται ότι είναι 21χρονος από την Καλιφόρνια, ο οποίος δεν σπεύδει απλά να παρακολουθήσει κάθε νέα ταινία της, αλλά και να μεταμορφωθεί στην εκάστοτε ηρωίδα της.

ΑΠΟ ΤΗΝ 
ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Εχοντας ήδη μια συλλογή από σαράντα χειροποίητα κοστούμια και τριάντα περούκες, ο Ρίτσαρντ Σέφερ από την κομητεία Οραντζ της Καλιφόρνιας έχει τελειοποιήσει τόσο τις μεταμορφώσεις του στις αγαπημένες πριγκίπισσές του της Disney, όπως η Χιονάτη και η Τζάσμιν από τον «Αλαντίν», ώστε ο κόσμος συχνά σοκάρεται, όταν αποκαλύπτει ότι δεν είναι γυναίκα.

Ο λυγερόκορμος μελαχρινός άνδρας χρησιμοποιεί έναν ειδικό κορσέ με ενίσχυση στήθους για να πετύχει τις χυμώδεις σιλουέτες των ηρωίδων κι έχει μάθει να χτενίζεται και να μακιγιάρεται μόνος του για να πετύχει το εκάστοτε look.

wetrwertw

«Παίρνω ως κομπλιμέντο, όταν κάποιος πιστεύει ότι κρύβεται γυναίκα κάτω από το κοστούμι, γιατί αυτό σημαίνει ότι οι μεταμορφώσεις μου είναι πειστικές» λέει ο Σέφερ, προσθέτοντας ότι η Αριελ είναι κατά κάποιον τρόπο «ζωή» του. Κάθε μεταμόρφωσή του απαιτεί περίπου δύο ώρες προετοιμασίας, κυρίως προκειμένου να αποδώσει καλύτερα με το μακιγιάζ τα χαρακτηριστικά του προσώπου κάθε πριγκίπισσας. Χρησιμοποιεί τεχνικές contouring για να σμιλέψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, ενώ το look του συμπληρώνουν συνήθως χρωματιστοί φακοί επαφής.

Ως φοιτητής σχεδίου μόδας συνηθίζει να φτιάχνει μόνος του τα κοστούμια του, εκτός από τις φορές που είναι πολυάσχολος, οπότε τα βρίσκει online. Μεταμορφώνεται σε πριγκίπισσες της Disney εδώ και τέσσερα χρόνια και μοιράζεται τις φωτογραφίες του στο Instagram με άλλους φαν των παραμυθιών.

Σε εκθέσεις κόμικς

Αυτό που τον διασκεδάζει περισσότερο όμως είναι να πηγαίνει σε εκθέσεις κόμικς μαζί με φίλους, ντυμένος ως μια από τις πριγκίπισσες που θεωρεί ότι είναι τα alter ego του.

Ως παιδί ήταν ιδιαιτέρως ντροπαλός και μοναχικός, εξαιτίας των περιττών κιλών που αποτελούσαν αιτία bullying από τους συμμαθητές του. Στα 18 του, όταν είχε χάσει πλέον βάρος και είχε αρχίσει να ανακτά την αυτοπεποίθησή του, αποφάσισε να ξεκινήσει τις μεταμορφώσεις σε πριγκίπισσες, επειδή οι άλλοι του έλεγαν συχνά ότι είχε ανδρόγυνα χαρακτηριστικά.

«Η περιέργεια μου έβγαλε τον καλύτερο εαυτό μου. Αποφάσισα πρώτα να μεταμορφωθώ στην αγαπημένη μου πριγκίπισσα, την Αριελ, την οποία αγαπούσα από παιδί. Ηταν μια ευχάριστη έκπληξη για μένα το πόσο πειστικός ήμουν, κι έτσι αποφάσισα να το συνεχίσω και να δοκιμάσω διαφορετικές πριγκίπισσες» εξηγεί.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...