Σαββατοκύριακο 11-12 Ιουνίου 2016

ΖΥΓΟΣ: Η σημερινή μέρα προβλέπεται ιδανική για να βρείτε πρακτικές λύσεις σε θέματα που σας κουράζουν. Εάν θέλετε στη συνέχεια να…

ΚΡΙΟΣ: Προσγειωθείτε ομαλά στην πραγματικότητα για να μην πέσετε απότομα, επειδή φαντάζεστε πράγματα που δεν υπάρχουν. Τα περιθώρια για συγκρούσεις μικραίνουν, αφού ο σύντροφός σας αρχίζει να συμβαδίζει με τα καινούργια δεδομένα.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι αναβολές στις αποφάσεις σας μπορεί να οδηγήσουν σε αδιέξοδα. Για να περάσετε τις απόψεις σας στην οικογένειά σας, θα πρέπει πρώτα εσείς να γίνετε το ζωντανό παράδειγμα. Από μία τυχαία συνάντηση θα πάρετε πολύ μεγάλη ικανοποίηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ελιχθείτε στη σχέση σας και μην επιτρέψετε τις παρεμβάσεις τρίτων. Η ανάγκη σας για ασφάλεια μπορεί να δημιουργήσει ανισορροπίες και ασάφειες. Μην πιέσετε για απαντήσεις, τις οποίες ακόμη δεν θα πάρετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε στη σχέση σας τη λογική να λειτουργήσει περισσότερο από το συναίσθημα. Μην αμελήσετε να ασχοληθείτε με κάποιες λεπτομέρειες, που μπορεί να βοηθήσουν. Ελέγχοντας τους γύρω σας με καταπιεστικό τρόπο οι αντιδράσεις θα είναι έντονες και συνεχείς.

ΛΕΩΝ: Οταν το περιβάλλον είναι εκρηκτικό, μην το παρακάνετε με τις ακραίες απόψεις σας. Μην αφήσετε ανεξέλεγκτες σκέψεις να θολώσουν το μυαλό και την κρίση σας. Βρείτε χρόνο να ξεκουράσετε σώμα, πνεύμα και ψυχή, ώστε να αποφύγετε τα ψυχοσωματικά προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε να επενδύσετε μόνο σε αξιόπιστες και αποδοτικές υποσχέσεις, που θα σας δοθούν σήμερα. Πρώτα ακούστε καλά τι έχουν να σας πουν γνωστοί και φίλοι, και μετά αποφασίστε. Φροντίστε οι φιλοδοξίες σας να μην ξεπερνούν τα έξοδα που αντέχει ο προϋπολογισμός σας.

ΖΥΓΟΣ: Η σημερινή μέρα προβλέπεται ιδανική για να βρείτε πρακτικές λύσεις σε θέματα που σας κουράζουν. Εάν θέλετε στη συνέχεια να ξεκουραστείτε, φροντίστε να τακτοποιήσετε τις όποιες εκκρεμότητες έχετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Λύστε όσα προβλήματα περνάνε από το χέρι σας και δώστε πρωτοβουλίες και στους άλλους. Σχεδιάστε μια ρομαντική βραδιά με τον σύντροφό σας, καθώς θα χαρεί πολύ και αυτός και εσείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας. Φανείτε αντικειμενικοί και σκεφτείτε και τους άλλους προτού αποφασίσετε να κάνετε αυτό που σας αρέσει. Βγάλτε τα απωθημένα σας όταν είστε μόνοι σας, και όχι πάνω στους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείτε ένα θέμα που θα προκύψει και θα σας αναστατώσει από την πρακτική του πλευρά. Ανακοινώστε τις καινούργιες σας προτάσεις για να κερδίσετε τις εντυπώσεις στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν δεν σταματήσετε τις ζήλιες και τις καχυποψίες, ο σύντροφός σας θα αντιδράσει έντονα. Εάν δεν έχετε το θάρρος να αναλάβετε τις ευθύνες των πράξεών σας, μην πλησιάζετε απαγορευμένους καρπούς.

ΙΧΘΥΕΣ: Ενα νέο κύμα γεγονότων θα σας βοηθήσει στις εξελίξεις και στα καινούργια ενδιαφέροντα στον τομέα των σχέσεών σας με τους άλλους. Εστω και με αργό ρυθμό, θα έχετε τις ευκαιρίες να επεκταθείτε εμπορικά ή κοινωνικά.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ