Εσφαξαν με κουζινομάχαιρο τον 14χρονο γιο του φούρναρη

Σοκ προκάλεσε στο χωριό Γέφυρα της Θεσσαλονίκης η δολοφονία ενός αγοριού 14 ετών, το οποίο είχε εξαφανιστεί μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και βρέθηκε κατακρεουργημένο χθες το πρωί κοντά στο σπίτι του!

Σοκ προκάλεσε στο χωριό Γέφυρα της Θεσσαλονίκης η δολοφονία ενός αγοριού 14 ετών, το οποίο είχε εξαφανιστεί μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και βρέθηκε κατακρεουργημένο χθες το πρωί κοντά στο σπίτι του! Το άτυχο παιδί, γιο του φούρναρη του χωριού, έσφαξαν με κουζινομάχαιρο σε χωράφι, ενώ οι υποψίες της Αστυνομίας στράφηκαν από την πρώτη στιγμή στο φιλικό περιβάλλον του. Οι αστυνομικοί, που χθες αργά το βράδυ βρίσκονταν μια ανάσα από τον δολοφόνο (έχοντας ήδη προχωρήσει σε μία προσαγωγή υπόπτου), παίρνουν καταθέσεις από όσους είδαν τον 14χρονο Τάσο προτού εξαφανιστεί, ενώ σε μια προσπάθεια να στενέψουν τον κλοιό ερευνούν τη σχέση που είχε με τα άλλα παιδιά του χωριού και τυχόν καβγάδες.

Η τραγωδία βύθισε στο πένθος το χωριό των περίπου 4.500 κατοίκων. Κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί όσα εκτυλίχθηκαν, ενώ κάτοικοι και επισκέπτες διασκέδαζαν στο αναψυκτήριο όπου δινόταν συναυλία. Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα ο Τάσος μαζί με έναν φίλο του αποφάσισαν να επιστρέψουν στα σπίτια τους, ενώ οι γονείς του πρώτου συνέχιζαν να διασκεδάζουν. Ο 14χρονος δεν επέστρεψε ποτέ. Ολη τη νύχτα οι γονείς του και άλλοι κάτοικοι τον αναζητούσαν ώσπου εντοπίστηκε το πτώμα του (στα μισά της διαδρομής που τον χώριζε μέχρι να φτάσει στην προορισμό του). Ο μαθητής του γυμνασίου βρέθηκε από τον πατέρα του φίλου του θύματος δίπλα από το κλειστό Γυμναστήριο Γέφυρας. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε δύο βαθιά τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό, ενώ τα αμυντικά τραύματα στα χέρια του δείχνουν ότι ο μικρός αντιστάθηκε.

Από την πρώτη στιγμή η Αστυνομία ήξερε ότι δεν επρόκειτο για οργανωμένο έγκλημα αλλά για φρικαλέο έργο «ερασιτέχνη». Κι αυτό γιατί κοντά στο πτώμα υπήρχε το κουζινομάχαιρο. Επιπλέον, ο δράστης είχε αφήσει το κινητό τηλέφωνο του 14χρονου και τα χρήματά του.
Ως αργά χθες το βράδυ τα εργαστήρια της Αστυνομίας δεν είχαν ταυτοποιήσει (από αποτυπώματα και DNA στο μαχαίρι) τον δολοφόνο. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του χωριού και θείο του άτυχου Τάσου, Λουκά Ευσταθιάδη, ο 14χρονος ήταν «φιλήσυχο παιδί, από μια οικογένεια που δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν».

ΜΑΡΙΟΣ ΠΕΤΜΕΖΑΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Αναστάσης Ροϊλός – Στέλλα Ψαρουδάκη: Τα παθιασμένα τους φιλιά στο αεροδρόμιο

Ο Αναστάσης Ροϊλός είναι τρελά ερωτευμένος με τη συνάδελφό...