Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

Κάθε μέρα πιο κοντά στην ανάρρωσή της

Η πρώην υπουργός Μαριέττα Γιαννάκου αποσωληνώθηκε και βγήκε από την Eντατική ύστερα από το βαρύ έμφραγμα

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Η πρώην υπουργός Μαριέττα Γιαννάκου αποσωληνώθηκε και βγήκε από την Eντατική ύστερα από το βαρύ έμφραγμα

Αρχίζει σταδιακά να ανακτά την επαφή της με το περιβάλλον η πρώην υπουργός Μαριέττα Γιαννάκου, η οποία νοσηλεύεται για τρίτη εβδομάδα στον Ερυθρό Σταυρό μετά το βαρύ έμφραγμα που υπέστη. Αποσωληνώθηκε, βγήκε από την Εντατική, αλλά παραμένει στην ειδική Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας. Δεν έρχεται ακόμη σε επαφή με κόσμο, γιατί οι γιατροί προτιμούν (για λόγους ασφαλείας) να την κρατούν σε καταστολή τις περισσότερες ώρες. Οι μόνοι που την επισκέπτονται είναι η αδελφή της και η κόρη της Ζωή, που είναι νυχθημερόν κοντά της. Το καλό είναι ότι κάθε μέρα που περνάει και κερδίζει περισσότερο χρόνο στη ζωή και στην ανάρρωσή της.

Να τους κυνηγούν με τα… ποδήλατα

img 4824   img 4820
Γενεύη η Αθήνα επί Αλέξη Τσίπρα. Η Ελληνική Αστυνομία απέκτησε ποδήλατα! Αστυνομικοί ποδηλάτες βγήκαν στους δρόμους της πρωτεύουσας και, φυσικά, η στήλη μας τους εντόπισε εν ώρα δράσης. Σορτς, κράνος και ποδήλατο, Αλέξη; Να τους δω να κυνηγούν με το ποδήλατο τη Ρούπα σε ελικόπτερο και τι στον κόσμο! Πάντως, η ιδέα είναι ωραία. Αφού δεν έχουμε χρήματα, τουλάχιστον έχουμε δυο ρόδες! Ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσα σε όλα τα καλά που έχει κάνει στη χώρα, πολλαπλασίασε και το στιλ… Γιωργάκης Παπανδρέου επί χίλια!\

(!)
img 4485

Χάλασαν τα μηχανήματα εκτύπωσης προχθές στη Βουλή και έτρεχαν οι υπάλληλοι να τα φτιάξουν, καθώς με αυτά δουλεύουν οι βουλευτές και οι συνεργάτες τους. «Τα ‘παιξαν» που λέει ο λαός, ακόμη και τα άψυχα. Το καλό με τη Βουλή είναι ότι τουλάχιστον στο τεχνικό επίπεδο είναι πλήρως οργανωμένη και ό,τι χαλάει αποκαθίσταται. Στην πολιτική, όμως, ό,τι καταστρέφεται δύσκολα ξαναφτιάχνεται, αλλά έχει ο Θεός!

Μη σας ακούσει ο Φίλης!

«Εδώ που κάθεστε έπινε κάθε απόγευμα τσάι η βασίλισσα Αμαλία με τις κυρίες των τιμών» είπε στη βουλευτή των Κεντρώων Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, όταν την είδε να κάθεται στο μπαλκόνι του προαυλίου της Βουλής ο αντιπρόεδρος Νικήτας Κακλαμάνης. Εκείνη του απάντησε εύστοχα: «Κύριε αντιπρόεδρε, μη σας ακούσει ο Φίλης να μιλάτε για βασίλισσες. Χαθήκαμε»!

Τρελή χαρά με το 56%

Ευτυχισμένος επειδή πλέον στη Βουλή απαντάται το 56% των ερωτήσεων που υποβάλλουν οι βουλευτές στους υπουργούς ήταν ο πρόεδρος Νίκος Βούτσης στη συνέντευξη που έδωσε. Μα είναι δυνατόν να είναι επιτυχία η απάντηση στο μισό των υποβαλλόμενων ερωτήσεων, κ. Βούτση; Γιατί; Τις υπόλοιπες μέρες οι υπουργοί με τι ασχολούνται; Η δουλειά τους δεν είναι ο κοινοβουλευτικός έλεγχος ή κάνω λάθος;

kaili

Στη στοά Citylink με έναν φίλο της έπινε τον καφέ της η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή την περασμένη Παρασκευή. Οι θαμώνες την κοιτούσαν, αλλά εκείνη ήταν απορροφημένη στην κουβέντα της. Η Εύα, εκτός του ότι ομόρφυνε, ωρίμασε κιόλας!

Ο ΣΥΡΙΖΑ «κλέβει» τον Παπανδρέου τους

sel 8 papandreou

 «Ο Ανδρέας είναι δικός μας» στέλνουν μήνυμα στον Αλέξη Τσίπρα οι φανατικοί του παπανδρεϊσμού. Περίπου 100 πρώην υπουργοί και βουλευτές εξανέστησαν. Βλέπουν τον ΣΥΡΙΖΑ να τους… κλέβει τον ηγέτη και εγείρονται! Πήραν την πρωτοβουλία, για να γίνει μια -πρωτόγνωρη στα ιστορικά πολιτικά χρονικά- ανοιχτή σε όλους εκδήλωση μνήμης για τον Ανδρέα Παπανδρέου στις 23 Ιουνίου στο Πολεμικό Μουσείο. Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει σήμερα. «Θα πούμε την αλήθεια έπειτα από 20 χρόνια σιωπής για το τι πρέσβευε πραγματικά ο Ανδρέας Παπανδρέου» λέει φίλος της στήλης.

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...