Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Πολιτικοί και όλος ο ΠΑΟΚ στη χλιδάτη δεξίωση!

Καραμανλής, Καμμένος, Τζιτζικώστας, Μελισσανίδης και ποδοσφαιρικοί παράγοντες διασκέδασαν στο γαμήλιο πάρτι

Εντονη ήταν η παρουσία και των πολιτικών προσώπων στον γάμο του γιου του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη τόσο στο Πρόχωμα, όπου τελέστηκε το μυστήριο, όσο και στο Παλατάκι, όπου πραγματοποιήθηκε η δεξίωση, με βασικό πρωταγωνιστή τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή – ο οποίος έσπασε το dress code, που απαιτούσε για τους κύριους παπιόν, και εμφανίστηκε με ριγέ γραβάτα.

4r3wetwer 7Ο πρώην πρωθυπουργός μαζί με τη σύζυγό του Νατάσα Παζαΐτη, η οποία φορούσε μαύρο κοκτέιλ φόρεμα, με μήκος λίγο πάνω από το γόνατο και λεπτομέρεια από παγέτες στο μπούστο (διατηρεί μια πολύ καλή σχέση με τον Ελληνορώσο επιχειρηματία), κάθισε στο τραπέζι της οικογένειας του Ιβάν Σαββίδη. Στο ίδιο τραπέζι καθόταν ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος και η σύζυγός του Ελενα Τζούλη. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Κώστας Καραμανλής είχε από τη μία πλευρά τη σύζυγό του και από την άλλη τον Ιβάν, ενώ απέναντί του κάθισε το ζεύγος Πάνου Καμμένου.

Η Νατάσα χόρεψε ποντιακά

Φυσικά, στη διάρκεια της βραδιάς από το τραπέζι του κ. Καραμανλή πέρασε κόσμος και κοσμάκης, καθώς όλοι ήθελαν να μιλήσουν μαζί του, ενώ η σύζυγός του Νατάσα Παζαΐτη (η οποία έχει φοιτήσει στο Λύκειο Ελληνίδων) έκλεψε τις εντυπώσεις στους ποντιακούς χορούς έχοντας δίπλα της τον βουλευτή Σάββα Αναστασιάδη.

Το έτερο πολιτικό τραπέζι της δεξίωσης του γάμου περιλάμβανε τους τοπικούς πολιτικούς της πόλης. Ηταν εκεί ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, οι «γαλάζιοι» βουλευτές Σταύρος Καλαφάτης και Σίμος Κεδίκολγου, η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης Μαρία Κόλλια – Τσαρούχα και ο δήμαρχος Καλαμαριάς Θεοδόσης Μπακογλίδης. Στην κουβέντα ακούστηκαν πολλά, με πιο χαρακτηριστικό το πείραγμα που έκανε ο κ. Καλαφάτης στον γνωστό γυναικοκατακτητή Σίμο Κεδίκογλου. «Δήμαρχε, από εδώ ο Ελληνας Τζορτζ Κλούνεϊ» είπε, συστήνοντας τον κ. Κεδίκογλου στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

Στο διπλανό τραπέζι είχαν πιάσει θέση ο βουλευτής Σάββας Αναστασιάδης, ο μεγαλοεπιχειρηματίας και ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος κάποια στιγμή συνομίλησε με τον Κώστα Καραμανλή, και ο αρθρογράφος της «δημοκρατίας» Σάββας Καλεντερίδης.

4r3wetwer 3Σε κοντινό τραπέζι καθόταν και ο πρώην γραμματέας της Ν.Δ. Ανδρέας Παπαμιμίκος με την αρραβωνιαστικιά του Σόνια Σαββίδη (ανιψιά του Ιβάν), οι οποίοι ετοιμάζονται για τον δικό τους γάμο στο τέλος του καλοκαιριού.

Οι Ρώσοι stars, ο χορός και το πρόγραμμα ΛεΠα – Ρέμου

Οι κήποι του Κυβερνείου, το γνωστό Παλατάκι της Θεσσαλονίκης, μεταμορφώθηκε ριζικά για να υποδεχτεί τους υψηλούς προσκεκλημένους στη γαμήλια δεξίωση. Σύμφωνα με 4r3wetwer 6πληροφορίες, το concept της διοργάνωσης ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Ρήγος, που -μεταξύ άλλων- επέλεξε το λευκό χρώμα να κυριαρχεί παντού.

Οι νεόνυμφοι, ο Γιώργος και η Γιάνα (με νυφικό Elie Saab και με τον make up artist Γιάννη Μαρκετάκη να έχει επιμεληθεί το μακιγιάζ της), έφτασαν στο Παλατάκι λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ και λίγο αργότερα άρχισε το γλέντι, που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Δύο παρουσιαστές της ρωσικής τηλεόρασης έπαιρναν διαρκώς πλάνα από το γλέντι, ενώ το ρεπερτόριο ήταν για όλα τα γούστα, περιλαμβάνοντας ποντιακά, ρωσικά τραγούδια αλλά και λαϊκή μουσική.

Το πρόγραμμα, πάντως, άνοιξαν Ρώσοι stars και το ζευγάρι χόρεψε τον πρώτο χορό (ένα μπλουζ) στον ρυθμό μιας Ρωσίδας τραγουδίστριας. Αμέσως μετά από τα ηχεία ακούστηκαν ποντιακά τραγούδια και στη σκηνή ανέβηκε περίπου στη 1.40 μετά τα μεσάνυχτα ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος τραγούδησε για 35 λεπτά.

Ακριβώς ίδια ήταν η διάρκεια εμφάνισης του Λευτέρη Πανταζή, που πήρε το μικρόφωνο στις 4.00 τα ξημερώματα και ξεσήκωσε τους καλεσμένους.

Το πρώτο τραγούδι που ερμήνευσε ήταν ποντιακό και τον συνόδευαν χορευτές. Ο γνωστός τραγουδιστής, που έδωσε βέβαια το «παρών» και στο μυστήριο στο Πρόχωμα, συνοδευόταν από την κόρη του Κόνι Μεταξά, η οποία χόρεψε κάποια στιγμή με τον Ιβάν Σαββίδη.

Οσον αφορά το μενού, είχε τα πάντα! Στο τραπέζι οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να διαλέξουν πλούσια πιάτα με κρέας ή ψάρι, γκουρμέ δημιουργίες με χαβιάρι και δροσερές σαλάτες, ενώ για ποτό είχαν επιλογή ανάμεσα από σαμπάνια, κρασί, ουίσκι αλλά και άφθονη βότκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δείτε τις φωτογραφίες: 

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...