Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Ολα όσα έγιναν στον γάμο του Σαββίδη junior

Αστραφτερές τουαλέτες και σμόκιν, ποντιακή μουσική και πυροτεχνήματα στην glam τελετή του γιου του Ιβάν, ο οποίος έλαμπε από ευτυχία • Καραμανλής, Καμμένος, Τζιτζικώστας, Μελισσανίδης και όλος ο ΠΑΟΚ στο μυστήριο και στη δεξίωση στο Παλατάκι • O ποντιακός χορός της Νατάσας και ο… Κλούνεϊ

Σαν να στρώθηκε το κόκκινο χαλί του Χόλιγουντ στο Πρόχωμα Θεσσαλονίκης, το Σάββατο, όπου τελέστηκε ο γάμος «υπερπαραγωγή» του γιου του Ιβάν Σαββίδη! Υψηλοί προσκεκλημένοι από τον χώρο της πολιτικής, των επιχειρήσεων και του αθλητισμού, γυναίκες με αστραφτερές τουαλέτες και άνδρες με σμόκιν και παπιγιόν έδωσαν το «παρών» στην εκκλησία αλλά και στην glam δεξίωση στο Παλατάκι.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΜΑΡΙΟ ΠΕΤΜΕΖΑ

Τόσο στον Ιερό Ναό Αγίου Πνεύματος, όπου ο 25χρονος Γιώργος Σαββίδης ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τη Γιάνα Κουντγιάκοβα, όσο και στο Κυβερνείο, όπου έγινε η δεξίωση, στην είσοδο υπήρχε ένας διάδρομος από μεταλλικά κιγκλιδώματα που κρατούσαν σε απόσταση τους δημοσιογράφους.

Τα πυροτεχνήματα που φώτισαν το βράδυ του Σαββάτου τον ουρανό της Καλαμαριάς ήταν ορατά από κάθε γωνιά της Θεσσαλονίκης. Το νυφικό της 22χρονης Γιάνα του οίκου Ellie Saab έκανε την έτσι και αλλιώς όμορφη νεαρή να αστράφτει, ενώ ο αγαπημένος της δεν σταματούσε να χαμογελάει.

eq23wrae 16

Η νύφη έστησε τον γαμπρό 30 λεπτά, αν και ο ίδιος δεν ήταν στην ώρα του και έφτασε στον ιερό ναό στις 18.40, ενώ ο γάμος ήταν προγραμματισμένος για τις 18.30. Μόλις έφτασε ο υιός Σαββίδη, οργανοπαίκτες άρχισαν να παίζουν ποντιακή μουσική.

Ο ίδιος, πλησιάζοντας την είσοδο της εκκλησίας, σχημάτισε με τα δάχτυλά του τον αριθμό 4 της θύρας των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ και φώναξε «μια ζωή ΠΑΟΚ»! Ευδιάθετος, δεν άφηνε κανέναν φωτογράφο παραπονεμένο, στρέφοντας το σώμα του στην κατεύθυνση που του υποδείκνυαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οι Ρώσοι stars, ο χορός και το πρόγραμμα ΛεΠα – Ρέμου
Πολιτικοί και όλος ο ΠΑΟΚ στη χλιδάτη δεξίωση!


Πολυτελή αυτοκίνητα

Η έλευση της νύφης θύμιζε επίσης κάτι από Χόλιγουντ! Τέσσερα πολυτελή αυτοκίνητα και ένα λεωφορείο τη συνόδευαν στην εκκλησία, με την πομπή να κινείται με μικρή ταχύτητα στον ιδιόκτητο δρόμο που οδηγεί στο εκκλησάκι από τον κεντρικό. Η επιλογή του Ιβάν Σαββίδη να χτίσει την εκκλησία «ομοίωμα» της γενέτειράς του στη Ρωσία ήταν ιδανική, αφού ο ναός είναι σε ένα ύψωμα λίγο έξω από το χωριό, στη μέση ενός κάμπου, και οι χρυσοί τρούλοι της εκκλησίας ξεχωρίζουν από αρκετά χιλιόμετρα. Η Γιάνα χρειάστηκε κάμποση ώρα (λόγω της μεγάλης ουράς του νυφικού!) για να διανύσει τα δεκάδες μέτρα της ξύλινης εξέδρας. Οσο για τους καλεσμένους, έβλεπαν ό,τι συνέβαινε στο εσωτερικό του ναού σε αντικριστές γιγαντοοθόνες. Το μυστήριο τέλεσε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρος Β΄, ο οποίος δώρισε στους νεονύμφους ένα αντίγραφο της ιερής εικόνας του αγίου Γεωργίου του τροπαιοφόρου.

Μεταξύ των περίπου 600 επίσημων προσκεκλημένων της οικογένειας Σαββίδη ήταν ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με τη σύζυγό του Νατάσα Παζαΐτη, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας με τη σύζυγό του Ελεάννα Βλάχου, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος με τη Ζωή Λάσκαρη και η παλιά δόξα των γηπέδων Γιώργος Κούδας.

Και, βέβαια, το «παρών» έδωσε όλος ο ΠΑΟΚ. Οι Kλάους, Τζιόλης, Χαρίσης, Χατζηισαΐας, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Κουλούρης, Μυστακίδης, Βλάνταν Ιβιτς με το επιτελείο του, Λίνο και Πάμπλο Γκαρσία ήταν μεταξύ όσων τίμησαν το ζευγάρι.

eq23wrae 4Το νυφικό «έδιωξε» τον γαμπρό

Η ουρά του σαμπανιζέ νυφικού από τον λιβανέζικο οίκο Elie Saab «έδιωξε» τον Σαββίδη junior από το πλευρό της αγαπημένης του Γιάνα μέσα στην πολυτελή Mercedes. Αμέσως μετά το μυστήριο στην εκκλησία στο Πρόχωμα ο Γιώργος Σαββίδης αναγκάστηκε να καθίσει στη θέση του συνοδηγού, αφήνοντας στα πίσω καθίσματα την όμορφη Ρωσίδα να… πνίγεται στις πέρλες και τις άλλες λαμπερές λεπτομέρειες του νυφικού!

Νωρίτερα, κατά την προσέλευση των καλεσμένων στον ναό, σημειώθηκαν κι άλλα απρόοπτα. Ο Ιβάν Σαββίδης, που έφτασε σχεδόν ταυτόχρονα με τον γιο του, σκόνταψε και παρ’ ολίγον να «γκρεμιστεί» καθώς ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας.

Λίγο μετά σκάλωσε σε μια χαραμάδα στην ξύλινη εξέδρα το παπούτσι της συζύγου του και μάλιστα χρειάστηκε βοήθεια για να το φορέσει ξανά! Να σημειωθεί ότι τελευταίος όλων και ενώ το μυστήριο είχε ξεκινήσει εμφανίστηκε στην εκκλησία ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

Δείτε τις φωτογραφίες:

eq23wrae 1 

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...