Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ραντεβού στα στέκια του Τζίμη!

13/06/2016 - 14:16 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Γκουρμέ πίτσα απόλαυσαν πριν από μερικά βράδια οι συντελεστές της παράστασης «Bam-Bam» στο Napoli Joe, το νέο ιταλικό στέκι του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου στην πλατεία Εσπερίδων, στη Γλυφάδα

Γκουρμέ πίτσα απόλαυσαν πριν από μερικά βράδια οι συντελεστές της παράστασης «Bam-Bam» στο Napoli Joe, το νέο ιταλικό στέκι του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου στην πλατεία Εσπερίδων, στη Γλυφάδα.

Η Βίκυ Κάβουρα, η Σοφία Παυλίδου, η Βάνα Ραμπότα με τον αγαπημένο της Βασίλη Κούκουρα, ο Παντελής Καναράκης και ο Σωτήρης Καλυβάτσης εθεάθησαν να κουβεντιάζουν με τον Τζίμη, ενώ δοκίμαζαν διάφορων ειδών πίτσες.

Ο αεικίνητος επιχειρηματίας, μάλιστα, τους κάλεσε όλους και στην Α’ Πλαζ Βούλας, όπου μετέφερε φέτος το beach bar Sundara, το οποίο βρισκόταν πέρυσι στη Βάρκιζα. Είναι γεγονός ότι ο Τζίμης τρέχει και δεν φτάνει αυτή την εποχή, αφούν πέρα από τις παραπάνω επιχειρηματικές δραστηριότητες, διατηρεί μαζί με τον γιο της Χριστίνας Παππά, τον Δημήτρη, τον πιο εκλεκτό χώρο για sushi στην παραλιακή, το Hama, στο Ακρωτήρι Estate. Στον ίδιο ανήκει, όμως, είναι και το sushi bar Tokyo Joe στη Γλυφάδα.

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.