Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Η «αλεπού» έγινε σταρ!

Κάμερες, φλας, πόζες! Συνωστισμός στο ιχθυοπωλείο στο Περιστέρι, όπου χθες «άραξε» ο μεγάλος καρχαρίας που ψαρεύτηκε στην Ερέτρια. Πρώτα selfie και μετά στο… πιάτο

Φωτογραφίες με το… γκουρμέ γεύμα τους είχαν την ευκαιρία να βγάλουν οι πελάτες του ιχθυοπωλείου Τrataμέντο στο Περιστέρι, στο οποίο κατέληξε ο βάρους 200 κιλών και μήκους τεσσάρων μέτρων καρχαρίας «αλεπού» που αλίευσαν το Σάββατο στην Ερέτρια ο Γιάννης Δαφνής και ο πατέρας του Γιώργος!

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΤΖΙΝΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ
Φωτό: Χρήστος Ζήνας

Στα μάτια των περαστικών που αντίκρισαν νωρίς χθες το πρωί από κοντά το… θηρίο αρχικά διακρινόταν το δέος! Σύντομα, όμως, μετατρεπόταν σε θαυμασμό για το κατόρθωμα των ψαράδων και ύστερα έπεφταν βροχή οι ερωτήσεις για τον τρόπο με τον οποίο κατάφεραν να το βγάλουν από τη θάλασσα.

Την ίδια ώρα, άρχισαν να φτάνουν και οι πρώτες παραγγελίες από εστιατόρια, ενώ αρκετοί ήταν οι καταναλωτές που αγόρασαν κάποια ποσότητα για το οικογενειακό τραπέζι προκειμένου να μη χάσουν τη μοναδική και σπάνια γευστική εμπειρία! Φυσικά, όλοι ζητούσαν πληροφορίες για τον τρόπο που μπορεί να μαγειρευτεί ένας καρχαρίας! Οι ειδικοί φιλετάριζαν επί ώρες και με χειρουργική ακρίβεια το ασυνήθιστο αλίευμα, ώστε κανένα κομμάτι να μην πάει χαμένο.

4ewrtert 4

«Το περισσότερο είναι ψαχνό, που μπορεί να μαγειρευτεί με όλους τους τρόπους. Είτε τηγανητό είτε μαριναρισμένο, αλλά και πλακί ή και σουβλάκι. Κάποιοι, φυσικά, επιλέγουν το πτερύγιο, το οποίο γίνεται εξαιρετική σούπα» είπε η ιδιοκτήτρια του ιχθυοπωλείου και δημοσιογράφος της «Espresso» Κατερίνα Σιώμου.

Η ίδια και ο σύζυγός της Βασίλης Σταύρακας, που και οι δύο είναι χρόνια δημοσιογράφοι σε εφημερίδες, αποφάσισαν εν μέσω κρίσης να ανοίξουν ιχθυοπωλείο, ώστε να αντεπεξέλθουν στις οικονομικές δυσκολίες. «Είναι πολύ δύσκολο να συνδυάσεις και τα δύο, όμως δίνουμε αγώνα καθημερινά. Δεν μετανιώσαμε ποτέ για το Τrataμέντο, γιατί η αμεσότητα που μας προσφέρει με τον κόσμο, με τη γειτονιά, με τους ανθρώπους είναι μια μοναδική εμπειρία ζωής για εμάς» σημείωσε η Κατερίνα.

4ewrtert 3

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:  

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...