Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου, 2022

Τάσος Τρύφωνος για την υπόθεση της Κιβωτού: «Είμαι γενικά λίγο καχύποπτος με...

Ο Τάσος Τρύφωνος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα»...

Άκης Πετρετζίκης: Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε για φέτος

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλος ο κόσμος έχει μπει...

Χαμός με την παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, στην οποία υποδύεται τον συνθέτη...

Μότσαρτ με... κραγιόν που παντρεύεται γυναίκα, «μοδάτη» ομοφυλοφιλία, ΔΗΠΕΘΕ...

«Κιβωτός του Κόσμου»: Άνοιξε η θυρίδα της μητέρας του πατρός Αντωνίου στη...

Άνοιξε η θυρίδα στην τράπεζα της Χίου που ήταν...

Η «αλεπού» έγινε σταρ!

Κάμερες, φλας, πόζες! Συνωστισμός στο ιχθυοπωλείο στο Περιστέρι, όπου χθες «άραξε» ο μεγάλος καρχαρίας που ψαρεύτηκε στην Ερέτρια. Πρώτα selfie και μετά στο… πιάτο

Φωτογραφίες με το… γκουρμέ γεύμα τους είχαν την ευκαιρία να βγάλουν οι πελάτες του ιχθυοπωλείου Τrataμέντο στο Περιστέρι, στο οποίο κατέληξε ο βάρους 200 κιλών και μήκους τεσσάρων μέτρων καρχαρίας «αλεπού» που αλίευσαν το Σάββατο στην Ερέτρια ο Γιάννης Δαφνής και ο πατέρας του Γιώργος!

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΤΖΙΝΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ
Φωτό: Χρήστος Ζήνας

Στα μάτια των περαστικών που αντίκρισαν νωρίς χθες το πρωί από κοντά το… θηρίο αρχικά διακρινόταν το δέος! Σύντομα, όμως, μετατρεπόταν σε θαυμασμό για το κατόρθωμα των ψαράδων και ύστερα έπεφταν βροχή οι ερωτήσεις για τον τρόπο με τον οποίο κατάφεραν να το βγάλουν από τη θάλασσα.

Την ίδια ώρα, άρχισαν να φτάνουν και οι πρώτες παραγγελίες από εστιατόρια, ενώ αρκετοί ήταν οι καταναλωτές που αγόρασαν κάποια ποσότητα για το οικογενειακό τραπέζι προκειμένου να μη χάσουν τη μοναδική και σπάνια γευστική εμπειρία! Φυσικά, όλοι ζητούσαν πληροφορίες για τον τρόπο που μπορεί να μαγειρευτεί ένας καρχαρίας! Οι ειδικοί φιλετάριζαν επί ώρες και με χειρουργική ακρίβεια το ασυνήθιστο αλίευμα, ώστε κανένα κομμάτι να μην πάει χαμένο.

4ewrtert 4

«Το περισσότερο είναι ψαχνό, που μπορεί να μαγειρευτεί με όλους τους τρόπους. Είτε τηγανητό είτε μαριναρισμένο, αλλά και πλακί ή και σουβλάκι. Κάποιοι, φυσικά, επιλέγουν το πτερύγιο, το οποίο γίνεται εξαιρετική σούπα» είπε η ιδιοκτήτρια του ιχθυοπωλείου και δημοσιογράφος της «Espresso» Κατερίνα Σιώμου.

Η ίδια και ο σύζυγός της Βασίλης Σταύρακας, που και οι δύο είναι χρόνια δημοσιογράφοι σε εφημερίδες, αποφάσισαν εν μέσω κρίσης να ανοίξουν ιχθυοπωλείο, ώστε να αντεπεξέλθουν στις οικονομικές δυσκολίες. «Είναι πολύ δύσκολο να συνδυάσεις και τα δύο, όμως δίνουμε αγώνα καθημερινά. Δεν μετανιώσαμε ποτέ για το Τrataμέντο, γιατί η αμεσότητα που μας προσφέρει με τον κόσμο, με τη γειτονιά, με τους ανθρώπους είναι μια μοναδική εμπειρία ζωής για εμάς» σημείωσε η Κατερίνα.

Δημοφιλείς ειδήσεις  Η άτυχη Έμμα έδωσε ζωή και «έφερε» νέους δωρητές οργάνων

4ewrtert 3

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:  

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ημίγυμνος ο πάτερ Αντώνιος σε ερημική παραλία με τα παιδιά

Φωτογραφία-ντοκουμέντο από τις πριβέ εξορμήσεις του πατρός Αντωνίου σε...

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή νυχτοπερπάτησε με την κουνιάδα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή νυχτοπερπάτησε με τον Θέμη Σοφό και...

Είναι γονείς Ελληνίδας πρωταγωνίστριας – Μοιάζει τρομερά με τη μαμά της

Το ζευγάρι της φωτογραφίας είναι γονείς γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού. Αν...

Την «τσακώσαμε» να ψωνίζει σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στο Μαρούσι

Η γνωστή ηθοποιός ντυμένη με φόρμες και χωρίς ίχνος...

Αγνώριστη η κόρη των Βανδή – Νικολαΐδη: Έγινε ξανθιά

Η Μελίνα Νικολαΐδη είναι μια πολύ ωραία κοπέλα που...

Η σόουμπιζ νυχτοπερπάτησε και ο φωτογραφικός μας φακός τους απαθανάτισε

«Βροχή» έπεσαν οι πρεμιέρες το βράδυ της Δευτέρας στην...