Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Βόμβα από ΠΑΟΚ!

Ο «Δικέφαλος» στο πλευρό των 12 ομάδων που δεν θέλουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αν δεν γίνουν αλλαγές

Ρεπορτάζ 
Γιώργος Τότσικας

Τ ις πάγιες θέσεις της για τις αλλαγές που θα πρέπει να επιβληθούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο εξέφρασε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με την οποία δηλώνει την απόλυτη συμφωνία της με τις θέσεις των 12 ομάδων και υποστήριξε ότι το επόμενο πρωτάθλημα δεν θα πρέπει να ξεκινήσει, αν δεν αλλάξει η υπάρχουσα κατάσταση. Συνοπτικά αναφέρει: 

«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τις θέσεις της κίνησης των 12 ομάδων, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ήθελε να διευκρινίσει τα εξής: Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διατηρεί τις ίδιες θέσεις όπως πάγια έχουν εκφραστεί εδώ και μήνες και όσον αφορά τις προτάσεις των 12 ομάδων συνεχίζουμε να βρισκόμαστε σε απόλυτη συμφωνία. 

Συμφωνούμε και συμπαραστεκόμαστε στις θέσεις τους, οι οποίες άλλωστε συνδημιουργήθηκαν από διάλογο και ανταλλαγή απόψεων. Ωστόσο, θα ήταν ορθό και χρήσιμο για το συνολικό καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου το μερίδιο της ανακατανομής να επενδυθεί στις υποδομές και στην ανάπτυξη των ακαδημιών. Η θέση μας για τη διαιτησία είναι ταυτόσημη με τους 12 και επιθυμούμε γρήγορες θεσμικές αλλαγές, που θα επαναφέρουν την αξιοπιστία στον χώρο του ποδοσφαίρου και, μεταξύ αυτών, την αύξηση της ανταγωνιστικότητας, η οποία και ενισχύει την αξιοπιστία. 

Σε αυτό το πλαίσιο είμαστε υπέρ της μείωσης των ομάδων της Super League σε 14, αλλά σε βάθος χρόνου και με συγκεκριμένο σχέδιο και χρονοδιάγραμμα. Είμαστε υπέρ της συμμετοχής όλων των ομάδων -αυτονόητα και του πρώτου στη βαθμολογία- σε αγώνες κατάταξης. Για διαφορετικούς λόγους, η ΕΠΟ και η Super League δεν έχουν φέρει σε πέρας τις σπουδαίες αλλαγές που συμφωνήθηκαν τους τελευταίους τρεις μήνες και για τον λόγο αυτόν συντασσόμαστε στη θέση τού να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα χωρίς θεσμική και δομική αναδιάταξη. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε οποιαδήποτε πρωτοβουλία αναλάβει η κυβέρνηση για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου». 

Ταύτιση απόψεων στο ίδιο μήκος κύματος έχει και η ΑΕΚ, η οποία θα τοποθετηθεί κατά πάσα πιθανότητα σήμερα.

Ο ΣΟΥΝΙΤΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

Την ώρα που οι Τζαλμά και Ματέους βρίσκονται προ των πυλών της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ ντύνει στα ασπρόμαυρα τον Τόνι Σούνιτς της Στουτγάρδης! Μάλιστα, οι Βόσνιοι μιλούν για τελειωμένη μεταγραφή! 

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα sportsport.ba αναφέρει ότι ο «Δικέφαλος» συμφώνησε με τον 27χρονο αμυντικό της Στουτγάρδης. Η είδηση αυτή διαψεύστηκε από τον επίσημο ΠΑΟΚ. Ο Σούνιτς είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του, έχοντας ως τώρα 20 συμμετοχές, ενώ τη φετινή χρονιά αγωνίστηκε σε 19 παιχνίδια της ομάδας του, η οποία ως γνωστόν δεν τα κατάφερε και υποβιβάστηκε.

Λούμπος Μίχελ και Βλάνταν Ιβιτς αποφασίζουν για τους παίκτες που δεν θα συνεχίσουν. Ο Τέρι Αντώνης έχει αποφασιστεί να δοθεί δανεικός, ενώ δεδομένο θεωρείται ότι θα γίνουν συζητήσεις με τους Μάρκο Βελλίδη και Γιάννη Σκόνδρα για το μέλλον τους.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...