Η ΑΕΚ δεν κάνει πίσω, παρά την τιμωρία απο την ΕΠΟ

Σταθερή στις αρχές της παρέμεινε η ΠΑΕ ΑΕΚ, που αρνήθηκε να ανακαλέσει την ανακοίνωση κατά της ΕΠΟ και κατόπιν τούτου θα πληρώσει, αντί 20.000 ευρώ, το διπλάσιο πρόστιμο

Σταθερή στις αρχές της παρέμεινε η ΠΑΕ ΑΕΚ, που αρνήθηκε να ανακαλέσει την ανακοίνωση κατά της ΕΠΟ και κατόπιν τούτου θα πληρώσει, αντί 20.000 ευρώ, το διπλάσιο πρόστιμο. Στην ανακοίνωσή της η ΑΕΚ ξεκαθαρίζει ότι:

«Με απόλυτο σεβασμό στην αθλητική Δικαιοσύνη, η ΠΑΕ ΑΕΚ δηλώνει ότι δεν πρόκειται να ανακαλέσει την ανακοίνωση της 21ης Αυγούστου, με την οποία ασκούσαμε θεμιτή και κόσμια κριτική στη σημερινή διοίκηση της ΕΠΟ. Αφενός γιατί θεωρούμε ότι υπέρτερο προστατευόμενο αγαθό είναι η ελευθερία της έκφρασης, όπως κατοχυρώνεται στο άρθρο 14, παρ. 1 του Συντάγματος, και αφετέρου γιατί οι απόψεις που διατυπώσαμε στην ανακοίνωσή μας, εκτός του ότι βρίσκονται ακόμα σε ισχύ, επιβεβαιώθηκαν απόλυτα από την πορεία των πραγμάτων. Στην εξέλιξη της σεζόν με τις ίδιες και πολύ πιο σκληρές απόψεις ταυτίστηκε τόσο η πολιτική ηγεσία του ελληνικού αθλητισμού όσο και οι υπερκείμενες της ΕΠΟ ποδοσφαιρικές Αρχές, FIFA και UEFA» Στην ανακοίνωσή της η «Ενωση» σημειώνει ότι ο πρόεδρος της επιτροπής αγνοεί τα δημοσιεύματα εις βάρος των υποδίκων και προειδοποιεί: «Με τον τρόπο αυτόν ανοίγει δίχτυ προστασίας των υποδίκων και απειλεί, σε περίπτωση άσκησης κριτικής εις βάρος των υποδίκων, με επιβολή ποινών. Περιμένουμε την επίδειξη ανάλογης ευαισθησίας σε σχέση με μία δική μας, απόλυτα κόσμια ανακοίνωση. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι αποτελούμε επιλεκτικά θύματα στοχοποίησης και μεροληπτικής αντιμετώπισης». Την επιθυμία του να επιστρέψει στην ΑΕΚ εξέφρασε ο Χουάν Κάλα: «Η ΑΕΚ είναι το δεύτερο σπίτι μου, θα ήμουν λοιπόν πολύ χαρούμενος να γυρίσω εκεί όπου είναι το σπίτι μου».

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας από τους παίκτες που έχει προταθεί κι εξετάζεται από την ΑΕΚ για τη θέση του αριστερού μπακ είναι ο Εμανουέλ Ινσούα.

Γιώργος Σηφάκης

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ