Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

«Έκανε την πάπια» για τον παιδεραστή αρχαιοφύλακα στο Μουσείο της Νισύρου;

Σάλο έχει προκαλέσει η χθεσινή αποκάλυψη της εφημερίδας «δημοκρατία»...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ – Στις 21:15 η κλήρωση...

Λίγες ώρες απομένουν για τη μεγάλη κλήρωση του Eurojackpot, καθώς...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ενδιαφερθείτε για τις προσωπικές σας σχέσεις και μην απομονώνεστε. Κάποιες εξελίξεις μπορεί να σας προλάβουν και να χρειαστεί να πείτε «αντίο», αν και ουσιαστικά δεν ήσασταν έτοιμοι γι’ αυτό

ΚΡΙΟΣ: Καιρός να ισχυροποιήσετε τη θέση σας, δίνοντας στους άλλους να καταλάβουν πως δεν έχετε χρόνο να αναμασάτε τα λόγια σας. Προχωρήστε σε πράξεις, όταν εσείς κρίνετε ότι είναι απαραίτητες.

ΤΑΥΡΟΣ: Αρκετά συχνά προσπερνάτε κάτι για να μη δώσετε συνέχεια, όμως αυτό έχει αρχίσει να στρέφεται εναντίον σας και να σας γεμίζει άγχος. Δώστε τις ανάλογες απαντήσεις, αντιμετωπίζοντας άμεσα τις καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είστε πολύ κοντά στο να δείτε να παίρνει σάρκα και οστά αυτό για το οποίο έχετε δουλέψει. Μην αφήνετε, λοιπόν, τίποτα αδιευκρίνιστο και αναλύστε τα σχόλια των άλλων. Η σωστή διαχείριση του οικονομικού σας τομέα θα σας βοηθήσει πολύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η συστηματική σας προετοιμασία για να ανταποκριθείτε αυτό τον μήνα σε πολύπλευρες υποχρεώσεις σας είναι καθοριστική για το αποτέλεσμα. Η δικαίωση είναι η πιο πιθανή έκβαση.

ΛΕΩΝ: Αναρίθμητοι λόγοι μπορούν να σας κάνουν να μην πετύχετε τους στόχους σας, όμως εσείς δεν πρέπει να ενδίδετε σε οτιδήποτε σας παρασύρει μακριά από τα μελλοντικά σας σχέδια. Για να λύσετε πιο εύκολα και άμεσα προβλήματα, χρησιμοποιήστε τις γνώσεις του παρελθόντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μάλλον θα χρειαστεί κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα να κόψετε μερικές γέφυρες επικοινωνίας, έστω και προσωρινά, αλλά δεν πρέπει να αφήσετε τους άλλους να καταλάβουν ότι είστε ανεκτικοί και υποχωρητικοί.

ΖΥΓΟΣ: Η ανάγκη σας να προεξοφλείτε κάτι προτού ακόμα το δείτε να ολοκληρώνεται σας βγάζει από την πραγματικότητα. Το αποτέλεσμα είναι να φαίνεστε αρνητικοί ή αιθεροβάμονες, και αυτό σας κάνει κακό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι λανθασμένες κινήσεις σας κάνουν απαισιόδοξους, όμως, επειδή θέλετε να ελέγχετε τις καταστάσεις, φροντίστε να διαλέξετε την κατάλληλη στιγμή για τον ανάλογο σκοπό. Δραστηριοποιηθείτε και ασχοληθείτε με τα χόμπι σας ή με σπορ που αγαπάτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν εσείς οι ίδιοι δεν καταλάβετε πως δεν μπορείτε να βοηθήσετε τους άλλους, αν δεν θέλουν να βοηθήσουν οι ίδιοι τον εαυτό τους, μια ακόμα καλή σας πρόθεση μπορεί να αποβεί άκαρπη. Η μέρα σάς προτρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, αλλά πάντα με προσοχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ενδιαφερθείτε για τις προσωπικές σας σχέσεις και μην απομονώνεστε. Κάποιες εξελίξεις μπορεί να σας προλάβουν και να χρειαστεί να πείτε «αντίο», αν και ουσιαστικά δεν ήσασταν έτοιμοι γι’ αυτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείξτε αυτοπεποίθηση και αναλάβετε τις ευθύνες μιας νέας πρότασης που θα σας γίνει. Η αυτοδυναμία σας είναι μεγάλη όταν πρόκειται να κάνετε κάτι που ενθαρρύνει τις φιλοδοξίες σας. Δώστε ιδιαίτερη σημασία σε οικογενειακά θέματα που έχουν προκύψει.

ΙΧΘΥΕΣ: Η διαφορετική στάση που κρατάτε από κάποιους με τους οποίους συναναστρέφεστε είναι αυτή που σας κάνει ξεχωριστούς και, ακόμα και αν είναι βαρύ το τίμημα των αντιδράσεων, υπερισχύετε κατά κανόνα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...