Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Ο Ελληνας που φίλησε τη Μαντόνα

Η απίστευτη εμπειρία του τραγουδιστή Χρήστου Παυλάκη στην Πράγα σε live της «βασίλισσας της ποπ»

Η απίστευτη εμπειρία του τραγουδιστή Χρήστου Παυλάκη στην Πράγα σε live της «βασίλισσας της ποπ»

Μπορεί η Μαντόνα να μη συμπεριέλαβε την Ελλάδα στους σταθμούς της παγκόσμιας περιοδείας της «Rebel Heart Tour», που ξεκίνησε από την Αμερική τον Σεπτέμβριο του 2015 για να ολοκληρωθεί στην Αυστραλία τον επόμενο Μάρτιο, ωστόσο φαίνεται ότι οι Ελληνες μαγνητίζουν τελικά τη «βασίλισσα της ποπ».

Απόδειξη; Στο πλαίσιο ενός happening που είχε εντάξει στο πρόγραμμα των συναυλιών της, όπου η ίδια επέλεγε έναν θαυμαστή 11108667 730704333718040 6062010170732973496 nτης από το κοινό για να ανέβει μαζί της στη σκηνή, η διασημότερη τραγουδίστρια του κόσμου έτυχε να διαλέξει δύο φορές Ελληνες σε διάστημα τεσσάρων μηνών.

Ο τραγουδιστής Χρήστος Παυλάκης ήταν ο πρώτος συμπατριώτης μας που πήρε μέρος ως… guest fan στο «Rebel Heart Tour» τον περασμένο Νοέμβριο. Πρέπει, μάλιστα, η επαφή του με τη Μαντόνα να του έφερε γούρι, αφού ο ίδιος εντάχθηκε πριν από μερικούς μήνες στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρίας Heaven Music, από την οποία κυκλοφόρησε το single του «Θα γιορτάζω», σε μουσική και στίχους των Πάνου Σταματόπουλου και Λεωνίδα Σώζου.

«Νιώθω ευγνωμοσύνη γι’ αυτούς τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν, δίνοντάς μου την ευκαιρία να κάνω ένα σημαντικό βήμα στα επαγγελματικά μου» λέει στην «Espresso» ο 21χρονος Χρήστος Παυλάκης, ο οποίος, πέρα από την ενασχόλησή του με τη μουσική, διανύει το τρίτο έτος των σπουδών του στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

f2 13318691 911142762340862 1172298583 n

Ο ίδιος θαυμάζει απεριόριστα τη Mαντόνα και γι’ αυτό ταξίδεψε στην Πράγα προκειμένου να την απολαύσει live. Δεν περίμενε, βέβαια, ότι θα τη γνώριζε και προσωπικά. «Η επιλογή του ανθρώπου που ανεβαίνει μαζί της στη σκηνή δεν γίνεται τυχαία. Προτού ξεκινήσει κάθε συναυλία, βγαίνει έξω ο μάνατζέρ της, Γκάι Οσιρι, και βγάζει φωτογραφίες τους fans που βρίσκονται στις πρώτες σειρές. Επειτα διαλέγει η Μαντόνα εκείνον που θέλει, κατά βάση λόγω της φάτσας του» αποκαλύπτει ο Χρήστος. Ο ίδιος ενημερώθηκε ότι είχε επιλέξει εκείνον δέκα λεπτά πριν από το happening.

 «Το απόλαυσα»

«Μου κόπηκαν τα πόδια. Το άγχος μου ήταν τεράστιο. Πριν βγω στο stage, έβαλα τα κλάματα και ένας τεχνικός μού έφερε γλυκά για να με παρηγορήσει. Ηταν, όμως, δάκρυα χαράς. Πάνω στη σκηνή δεν ένιωθα τίποτα. Ηταν σαν να είχε σταματήσει ο χρόνος. Το απόλαυσα. Ο χορογράφος της μου είχε δώσει την οδηγία να μην την ακουμπήσω και γενικά να είμαι χαλαρός, διότι είναι απρόβλεπτη και ούτε οι ίδιοι οι συνεργάτες της δεν γνωρίζουν πώς θα αντιδράσει κάθε φορά. Τελικά υπήρξε εκείνη πολύ διαχυτική μαζί μου. Της είπα πως είμαι από την Ελλάδα και με… βάφτισε αμέσως «Chris from Greece». Χορέψαμε μαζί, την αγκάλιασα και τη φίλησα. Ηταν μια εμπειρία που θα θυμάμαι όσο ζω. Πίσω στα καμαρίνια, όταν βρεθήκαμε για λίγο, της είπα ότι είμαι τραγουδιστής και ζήτησα τη συμβουλή της. Κι εκείνη μου είπε: “Βe yourself'”»

Ο Χρήστος Παυλάκης ακολουθεί φυσικά τη συμβουλή της «βασίλισσας» και ετοιμάζει αυτή την εποχή ακόμη ένα single, ενώ έχει προγραμματισμένα και κάποια lives, αυτή και την επόμενη Πέμπτη, σε κλαμπ του κέντρου.

f4 42H  Ζοζεφίν που «μαγνήτισε» τη σταρ

Το βίντεο του Χρήστου Παυλάκη με τη Μαντόνα από τη συναυλία στην Πράγα έγινε viral στην Ελλάδα. Ωστόσο, η παρουσία της δεύτερης Ελληνίδας που… μαγνήτισε την τραγουδίστρια τον περασμένο Μάρτιο στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας υπήρξε πιο… θορυβώδης και απασχόλησε τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Η 17χρονη Ζοζεφίν Γεωργίου (φωτό) έγινε διάσημη σε όλο τον κόσμο, εν ριπή οφθαλμού, όταν η «βασίλισσα της ποπ» την… ξεγύμνωσε μπροστά σε όλους! «Αυτός είναι ο τύπος κοπέλας που θέλεις να της χτυπήσεις τα οπίσθια ή να της κατεβάσεις την μπλούζα» είπε από μικροφώνου η Μαντόνα, λίγο προτού κάνει πράξη τα λόγια της, αφήνοντας το γυμνό στήθος της 17χρονης σε κοινή θέα. Φαίνεται, όμως, ότι η κριτική που δέχτηκε ύστερα από τα media την έκανε να μετανιώσει για την πράξη της. Ετσι, κάλεσε τη Ζοζεφίν (μαζί με τη μαμά της!) σε επόμενη συναυλία της στην Αυστραλία, κάνοντάς τους δώρο θέσεις VIP.

04.06 espr.weekend 260x160

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...