Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Pre-wedding ξεφάντωμα

Βουτιές, χορός, κοκτέιλ και σαμπάνιες στο super πάρτι της Μαριάννας Γουλανδρή και του Φίλιππου Λαιμού στο club Blue Marlin της Ιμπιζα

Βουτιές, χορός, κοκτέιλ και σαμπάνιες στο super πάρτι της Μαριάννας Γουλανδρή και του Φίλιππου Λαιμού στο club Blue Marlin της Ιμπιζα

Με ένα ξέφρενο και σούπερ χλιδάτο πάρτι στο πολυτελέστατο στέκι της παγκόσμιας ελίτ, το club Blue Marlin της Ιμπιζα, αποχαιρέτησαν την εργένικη ζωή η Μαριάννα Γουλανδρή και ο Φίλιππος Λαιμός!

Η πανέμορφη κληρονόμος και ο εφοπλιστής που ετοιμάζονται να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας στις αρχές του 2017, κάλεσαν φίλους από την Ελλάδα και το Λονδίνο σε ένα pre-wedding ξεφάντωμα που ξεκίνησε νωρίς μεσημέρι και ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ αλλά και τις επόμενες μέρες!

2 237

Ανάμεσά τους η Βίκυ Βαραμίλη, που ασχολείται με τα ναυτιλιακά και φημολογείται ότι είναι ζευγάρι με τον άσο του Ολυμπιακού Παϊτίμ Κασάμι, και η καλή φίλη του ζευγαριού Μυρτώ Στασινοπούλου.

Η παρέα απόλαυσε βουτιές στην prive πισίνα του συγκροτήματος, παίζοντας με τους λευκούς και χρυσούς φουσκωτούς κύκνους, φόρεσε μάσκες με το πρόσωπο του γαμπρού, ξεδίψασε με παγωμένα κοκτέιλ και ακριβές σαμπάνιες, ενώ δοκίμασε εξωτικά πιάτα και ισπανικές παραδοσιακές σπεσιαλιτέ.

4 48

Η μέλλουσα νύφη, κόρη της Χριστίνας Βαρδινογιάννη και του Γιώργου Γουλανδρή, που τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία στη γιαγιά της Μαριάννα Βαρδινογιάννη, έλαμπε από χαρά! Υποδέχθηκε τους φίλους της φορώντας ένα ξεβαμμένο τζιν σορτς, λευκό δαντελένιο τοπ και χρυσή στέκα διακοσμημένη με ένα τεράστιο 3 104διαμάντι, ενώ ο αγαπημένος της Φίλιππος Λαιμός, ο δευτερότοκος γιος του εφοπλιστή Νίκου Σ. Λαιμού και της Ειρήνης Λαιμού, δεν ξεκόλλησε στιγμή από κοντά της. Μετά τους αρραβώνες τους πριν από έξι μήνες στις Μαλδίβες, όπου της χάρισε ένα πανάκριβο μονόπετρο δαχτυλίδι, ετοιμάζεται τώρα να ντυθεί γαμπρός. Το ζευγάρι διαμένει μόνιμα στο Λονδίνο, όμως επισκέπτεται την Ελλάδα σε κάθε ευκαιρία.

Dance girls

5 23Στο high class πάρτι παρευρέθηκε και ο αδελφός της όμορφης Μαριάννας. Ο Γιάννης Γουλανδρής, που κυκλοφορούσε άνετος φορώντας ένα στέμμα με…φαλλό, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα dance girls που κυκλοφορούσαν στον χώρο με μικροσκοπικά πράσινα φωσφοριζέ μπικίνι και εικοσάποντες μαύρες γόβες. Ηταν εκείνες που στο τέλος της βραδιάς παρατάχθηκαν μπροστά στη φωτισμένη πισίνα και σήκωσαν ψηλά τα ασημένια μπαλόνια που σχημάτιζαν το επίθετο του γαμπρού «Lemos».

Αν και οι ευκατάστατες ελληνικές οικογένειες φροντίζουν να μην αφήνουν να διαρρέουν πληροφορίες από δεξιώσεις, γιορτές και ιδιωτικά πάρτι, η «Espresso» εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό από το summer event των μελλονύμφων μέσω διαρροών στο Instagram από τους φίλους τόσο του επιχειρηματία όσο και της σχεδιάστριας, που φέτος λανσάρει τη νέα σειρά της μαγιό που φέρουν το όνομά της Marianna G. Αγνωστη, ωστόσο, παραμένει η ακριβής ημερομηνία γάμου του ερωτευμένου ζευγαριού, για την οποία δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα παγκόσμια μέσα, αφού στην τελετή αναμένεται να δώσει το «παρών» η αφρόκρεμα του διεθνούς τζετ σετ.

6 20

04.06 espr.weekend 260x160

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...