Πανούργα οικιακή βοηθός νάρκωνε ηλικιωμένους και ρήμαζε τις κατοικίες τους

Νάρκωνε τα θύματά της για να κλέβει ανενόχλητη τα χρήματα και τα χρυσαφικά τους μια σατανική Βουλγάρα, η οποία έπιανε δουλειά ως οικιακή βοηθός στα σπίτια ηλικιωμένων!

Νάρκωνε τα θύματά της για να κλέβει ανενόχλητη τα χρήματα και τα χρυσαφικά τους μια σατανική Βουλγάρα, η οποία έπιανε δουλειά ως οικιακή βοηθός στα σπίτια ηλικιωμένων! Μετά τη σύλληψή της, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής ανοίγουν τους φακέλους με αιφνίδιους θανάτους ηλικιωμένων, για να διαπιστώσουν αν κάποιος από αυτούς δεν άντεξε την ποσότητα υπνωτικού που είχε ρίξει στο ρόφημά του η αδίστακτη αλλοδαπή.

Η 47χρονη έβρισκε από διαδικτυακές αγγελίες ηλικιωμένα άτομα τα οποία χρειάζονταν βοήθεια και επικοινωνούσε με τα συγγενικά τους πρόσωπα, στα οποία εμφανιζόταν ως «έμπειρη αποκλειστική» που ήταν διαθέσιμη καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου. Μόλις την προσλάμβαναν ως οικιακή βοηθό, το βράδυ της ίδιας κιόλας ημέρας ετοίμαζε το ρόφημα του ηλικιωμένου και έριχνε μέσα υπνωτικά χάπια.

Το αποτέλεσμα ήταν το θύμα να πέφτει σε βαθύ ύπνο, δίνοντας τη δυνατότητα στη διαβολική γυναίκα να ξαφρίζει ανενόχλητη ό,τι πολύτιμο έβρισκε και να γίνεται καπνός! Από την έρευνα των αστυνομικών εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις ηλικιωμένων που έπεσαν θύματα της Βουλγάρας. Ολοι, όταν συνήλθαν από τη νάρκωση, κατέληξαν στο νοσοκομείο, καθώς παρουσίασαν επιπλοκές στην υγεία τους και χρειάστηκε η πολυήμερη νοσηλεία τους!

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η δράση της 47χρονης είχε ξεκινήσει από το 2011 κι αυτό τους κάνει να επανεξετάζουν περιπτώσεις αιφνίδιων θανάτων ανδρών και γυναικών, προκειμένου να διαπιστώσουν αν είχε προσληφθεί για να τους φροντίζει και αν προκάλεσε τον θάνατό τους με τα υπνωτικά που έριχνε στο γάλα. Στο μικροσκόπιο των ανδρών της Ασφάλειας έχουν μπει τρεις περιπτώσεις θανάτου ηλικιωμένων, που συνέβησαν από το 2013 ως το 2015.

Η σύλληψη της γυναίκας επιτεύχθηκε έπειτα από πολύμηνες έρευνες των ανδρών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας, οι οποίοι την εντόπισαν σε ένα σπίτι στην Κυψέλη, όπου επίσης φρόντιζε έναν ηλικιωμένο. Σε έρευνα που έκαναν επί τόπου, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως σε ένα κινητό που είχε στην κατοχή της η αλλοδαπή είχε σημειωμένα τρία ραντεβού με συγγενείς ηλικιωμένων που αναζητούσαν γυναίκα για να τους προσέχει, με προφανή σκοπό να τους κλέψει και αυτούς ρίχνοντας υπνωτικό!

ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

04.06 espr.weekend 260x160

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ