Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

«Γαλάζια» πηγαδάκια μέσα στο εντευκτήριο

Οι συζητήσεις για τον νέο αναπτυξιακό νόμο, οι αντιθέσεις και ο σκεπτικισμός

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Οι συζητήσεις για τον νέο αναπτυξιακό νόμο, οι αντιθέσεις και ο σκεπτικισμός

Σε βαθύ προβληματισμό έχουν πέσει τα ωραία «γαλάζια παιδιά» – και φαίνεται. Χθες το βραδάκι, στη συζήτηση που άρχισε στην Ολομέλεια για τον νέο αναπτυξιακό νόμο, σχεδόν το μεγαλύτερο μέρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. βρέθηκε στο εντευκτήριο και χωρίστηκε σε δεκάδες πηγαδάκια που… κάπνιζαν, όχι τσιγάρα φυσικά!

dfds

Το καταλάβαμε από τον καπνό που έβγαινε! Χωρίστηκαν σε μικρές ομάδες και συζητούσαν μεταξύ τους με έντονο σκεπτικισμό, όπως διαπιστώσαμε. Αν είναι τόσες οι αντιθέσεις όσες και τα πηγαδάκια που τσάκωσε η στήλη, τότε σίγουρα ο Κυριάκος θα τα βρει σκούρα! Περίεργο το πόσο η Ν.Δ. μοιάζει στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς περνάει ο καιρός! Πολλές συνιστώσες βλέπω, πολλές «Ρόζες» μαζεμένες!

Τι κρύβει ο διαγωνισμός για τις νέες ταυτότητες;

tautotita
Στη Μέρκελ και οι ταυτότητες; Τι κρύβεται πίσω από τον διαγωνισμό για τις νέες ταυτότητες των πολιτών; Αφού υπάρχει υπηρεσία έτοιμη που μπορεί να τις βγάλει, γιατί η κυβέρνηση επιλέγει να δώσει αλλού τη δουλειά; Αυτό ρωτούν οι βουλευτές της Ν.Δ. Δράμας και Εβρου Δημήτρης Κυριαζίδης και Αναστάσης Δημοσχάκης. Οι βουλευτές λένε με λίγα λόγια ότι υπάρχει αρμόδια διεύθυνση στη ΓΑΔΑ, που ήδη διαθέτει εξοπλισμό και λογισμικό για την έκδοση όλων των εγγράφων ασφαλείας. Πρόκειται για τη Διεύθυνση Διαβατηρίων και Εγγράφων Ασφαλείας/ΑΕΑ, λειτουργούσα ως Εθνικό Κέντρο Εκδοσης Εγγράφων Ασφαλείας. Η υποδομή της έχει δοκιμαστεί με μηδενικά ποσοστά πλαστογραφίας και διαθέτει εναπομένουσα διάρκεια ζωής τουλάχιστον 10 χρόνια. Οι βουλευτές υποστηρίζουν ότι κάποιον λάκκο έχει η φάβα και γι’ αυτό ζητούν απαντήσεις! Πιθανόν μάλιστα ο λάκκος να είναι γερμανικός!

Και ποντιακό γλέντι από τον Παχατουρίδη

Ο φοβερός Παχατουρίδης ξαναχτυπά! Μετά τις πρόσφατες καυτές δηλώσεις του «την πολιτική και τη γυναίκα την εγκαταλείπεις πρώτος εσύ», ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης ετοιμάζει ποντιακό γλέντι με αφίσα και τίτλο-φωτιά.

«Τη Περιστερί το λάλεμαν» είναι ο τίτλος της εκδήλωσης και λύρα θα παίζει ο Σταύρος Σαββίδης, μακρινή ρίζα του Ιβάν Σαββίδη.



Μπαλαδόρος ο Αγοραστός

img 0232
Και επειδή γενικώς η πολιτική, παρά τα προβλήματα, έχει κέφια, η στήλη έπιασε ακόμη μία εικόνα, αυτή του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, να παίζει μπάλα ως να είναι άψογος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Αυτό μέχρι το 25ο λεπτό, γιατί μετά σαν να ένιωσε μικρό τραβηγματάκι και χρειάστηκε γιατρό. Το ενσταντανέ είναι από τον αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Σκιάθου και του Πανιωνίου. Το ωραίο είναι ότι ο Κώστας Αγοραστός φοράει τη φανέλα του χορηγού, που είναι… η ταβέρνα Μουριά!

(!)
boutsis

Ισχυρός καναλάρχης γίνεται ο πρόεδρος της Βουλής με τον νέο κανονισμό που έρχεται να επιβάλει, όπως μας καταγγέλλει η αντιπολίτευση! Αύριο συνεδριάζει η Επιτροπή για τον κανονισμό του Κοινοβουλίου, στην οποία θα συζητηθούν οι αλλαγές στο Β´ μέρος του κανονισμού, που αφορά το προσωπικό της Βουλής, τις προσλήψεις τους καθώς και τις προαγωγές τους. «Οι αλλαγές που θέλει να κάνει ο Νίκος Βούτσης αλλοιώνουν αυτά τα οποία επί δεκαετίες ίσχυαν στη Βουλή. Σκοπός του είναι να αποκτήσει υπερεξουσίες και μέσω των επιλεκτικών προαγωγών να ελέγξει όλες τις υπηρεσίες. Πρώτος σταθμός του, το κανάλι της Βουλής» λέει στη στήλη μας υψηλόβαθμο στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

04.06 espr.weekend 260x160

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...