Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Το ΟΠΑΠ Forward στηρίζει το γυναικείο επιχειρείν

Nα ενισχύσουν τη θέση τους στο επιχειρηματικό τοπίο, μέσω...

Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος: «Είμαστε άνθρωποι με ανθρώπινες αδυναμίες, που άλλοτε τις νικούμε και...

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν λάβει οι αποκαλύψεις σχετικά με τη...

Η Σκορδά λαχτάρισε με το… μπισκοτάκι της

«Ζηλεύω το μικρό σου το γατί, στα πόδια σου...

Λάμψη στο πάρτι-υπερπαραγωγή της Aegean

Ορχιδέες, λέιζερ και σε πρώτο πλάνο το κύπελλο της ΑΕΚ! Εντυπωσιακή εκδήλωση του Μελισσανίδη με 6.000 καλεσμένους στο πιο glam event των Ποσειδωνίων

Η καρδιά της ναυτιλίας χτύπησε στo καθιερωμένο πάρτι της Aegean, κλέβοντας τις εντυπώσεις των 6.000 και πλέον καλεσμένων, οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στο πιο φαντασμαγορικό event των Ποσειδωνίων 2016, της κορυφαίας ναυτιλιακής έκθεσης, που πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια στη χώρα μας.

ΑΠΟ ΤΟΝ 
Δ. ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ 

Η λαμπερή δεξίωση της Aegean Oil δόθηκε την Πέμπτη 9 Ιουνίου στο Balux, με οικοδεσπότη τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Aegean Oil Δημήτρη Μελισσανίδη, την πάντα κομψή σύζυγό του Τζένη και τον γιο τους Γιώργο Μελισσανίδη, που υποδέχτηκαν τους χιλιάδες καλεσμένους τους.

234ty3425t45 9

Εξέχουσες προσωπικότητες της παγκόσμιας ναυτιλίας, της πολιτικής, του επιχειρηματικού κόσμου, των τραπεζών και του αθλητισμού δεν σταμάτησαν να καταφθάνουν από τις 9 το βράδυ έως τις 2 τα ξημερώματα στην πιο glamorous βραδιά, όχι μόνο των Ποσειδωνίων 2016, αλλά και του φετινού καλοκαιριού. Το σκηνικό στο club Balux της παραλιακής (όπου σημειώθηκε το αδιαχώρητο από κόσμο) ήταν ονειρικό. Λευκά κεριά και ορχιδέες δημιουργούσαν ειδυλλιακή ατμόσφαιρα, με το κύπελλο Ελλάδας που κατέκτησε φέτος η ΑΕΚ να έχει τοποθετηθεί σε περίοπτη θέση για να κλέβει την παράσταση και να μονοπωλεί τα φλας! Τις εντυπώσεις έκλεψε όμως και η φωταγωγημένη με λέιζερ πλατφόρμα που είχε στηθεί πάνω στη θάλασσα. Εκεί βρίσκονταν η ορχήστρα του Θανάση Πολυκανδριώτη και ο Αντώνης Ρέμος, που ερμήνευσε όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους, και εισέπραξαν το πιο ζεστό χειροκρότημα των καλεσμένων.

Ακολούθησαν εκατοντάδες πυροτεχνήματα που έκαναν τη νύχτα μέρα. Ο Αντώνης Ρέμος ευχήθηκε πάντα επιτυχίες στον πρόεδρο της Aegean Δημήτρη Μελισσανίδη και γρήγορα η ΑΕΚ να αποκτήσει στη Νέα Φιλαδέλφεια το δικό της γήπεδο.

234ty3425t45 3

Μεταξύ των προσωπικοτήτων που τίμησαν με την παρουσία τους την Aegean και τον πρόεδρό της ήταν ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Πάνος Καμμένος με τη σύζυγό του Τζούλη και τον γιο του Ηλία Καμμένο, οι πρώην υπουργοί Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Πέτρος Δούκας, Βασίλης Κικίλιας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, η Εύα Καϊλή, η Μαριάννα Λάτση με τον Πάρη Κασιδόκωστα και την Εριέττα Κούρκουλου, οι εφοπλιστές Πέτρος Παππάς, Αντώνης Κομνηνός, Ανδρέας και Γιώργος Τσαβλίρης, Γιάννης Καμπάνης, Φώντας Κωνσταντινίδης, Χάρης Βαφειάς, Λέων Πατίτσας, Ειρήνη Νταϊφά, Ασπασία Λεβέντη, Hala Khouri, o Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο Σάββας Καλεντερίδης, ο Φαήλος Κρανιδιώτης αλλά και ο Σπύρος Καπράλος με την Αμαλία Βαρδινογιάννη.

234ty3425t45 6 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...