Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Αυτοκτονία-σοκ 34χρονου στην Κρήτη που άφησε μήνυμα στην αδελφή του να προσέχει τα παιδιά του

Να προσέχει τα τρία ανήλικα παιδιά του ζήτησε με «σπασμένη» φωνή από την αδερφή του που τον άκουγε έντρομη στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ένας 34χρονος το βράδυ της Δευτέρας

Να προσέχει τα τρία ανήλικα παιδιά του ζήτησε με «σπασμένη» φωνή από την αδερφή του που τον άκουγε έντρομη στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ένας 34χρονος το βράδυ της Δευτέρας. Λίγα λεπτά μετά αυτοπυροβολήθηκε στην καρδιά με κυνηγετικό όπλο, βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Ο νεαρός πατέρας, που ήταν σε διάσταση με τη σύζυγό του, πήρε την απόφαση να αυτοκτονήσει και έφυγε με το αυτοκίνητό του από την Ιεράπετρα, όπου ζούσε, για να πάει στο χωριό όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, το Μεσοχωριό του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων. Στη διαδρομή τηλεφώνησε στην αδερφή του, ανακοινώνοντάς της με φωνή που μαρτυρούσε απελπισία αλλά και αποφασιστικότητα ότι θα έφευγε από τη ζωή. Προτού προλάβει η γυναίκα να τον πείσει να το ξανασκεφτεί και ότι αυτά που έλεγε ήταν τρελές σκέψεις της στιγμής, εκείνος διέκοψε την επικοινωνία τους. Μάταια τον καλούσε πίσω, αφού είχε κλείσει το κινητό του.

Μέσα στον στάβλο

Οταν ο 34χρονος άνδρας έφτασε στο χωριό, πέρασε από το καφενείο και έπειτα προχώρησε προς τον στάβλο του πατέρα του, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 400 μέτρων. Μπήκε μέσα, στήριξε στο στήθος του το μονόκαννο όπλο και τράβηξε τη σκανδάλη. Στο μεταξύ, η αδερφή του είχε ειδοποιήσει τον άλλο αδερφό τους και την Αστυνομία, αλλά ήταν πλέον αργά. Το πτώμα του 34χρονου βρήκε μέσα σε μία λίμνη αίματος ο αδερφός του, λίγα λεπτά μετά την αυτοκτονία.

Ο αυτόχειρας ήταν πρόσωπο αγαπητό και φιλικό, που είχε αναπτύξει οικογενειακούς και φιλικούς δεσμούς τόσο στην Ιεράπετρα, όπου ζούσε, όσο και στη Γρα Λυγιά. Ωστόσο, η ψυχολογία του ήταν σε κακή κατάσταση τους τελευταίους μήνες, καθώς βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και με τη νέα σύντροφό του αντιμετώπιζε προβλήματα που δεν μπορούσε να διαχειριστεί. Ανακρίσεις για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πύργου προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν τον άτυχο άντρα στο απονενοημένο διάβημα.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

04.06 espr.weekend 260x160

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....