Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μελάνια πουλάει… κολιέ για χάρη του Τραμπ

Τον δημιουργικό οίστρο της επιστράτευσε η Μελάνια Τραμπ για...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πριν αρχίσετε να εκνευρίζεστε με τις υποδείξεις των...

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί όταν δεν σας δίνουν τις απαντήσεις που ζητάτε να κλονίζεται ο εγωισμός σας, όμως έχετε πολλά περιθώρια για να ανατρέψετε το ηλεκτρισμένο κλίμα στον εργασιακό χώρο

ΚΡΙΟΣ: Η κάθε είδους επιβεβαίωση μπορεί να είναι μια καλή παρηγοριά, αλλά ουσιαστικά θα αναγκαστείτε να στηριχτείτε στα δικά σας πόδια για να νιώσετε σίγουροι. Εάν διαχειρίζεστε υποθέσεις άλλων προσώπων, φροντίστε να είστε γνώστες των δεδομένων.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί όταν δεν σας δίνουν τις απαντήσεις που ζητάτε να κλονίζεται ο εγωισμός σας, όμως έχετε πολλά περιθώρια για να ανατρέψετε το ηλεκτρισμένο κλίμα στον εργασιακό χώρο. Δώστε αρκετό χρόνο στον οργανισμό σας να ξεκουραστεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι παρακάμψεις που κάνετε όταν πρέπει να είστε ευθείς σας αφήνουν ουσιαστικά ακάλυπτους στα μάτια των άλλων. Αλλάξτε τακτική και τολμήστε επιτέλους να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσγειωθείτε σε μια προσωπική σχέση σας και μην είστε τόσο δεκτικοί στα συναισθήματα του άλλου. Εντοπίστε πρώτα τα δικά σας αρνητικά στοιχεία και προσπαθήστε να τα αποβάλετε.

ΛΕΩΝ: Η ζωή σας θέλει πρακτικούς χειρισμούς, γι’ αυτό μην αφήνεστε στη συγκίνηση της στιγμής και ξεχνάτε τους λόγους που μπορεί να σας οδήγησαν στο να πάρετε σκληρές αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μόνο η αντικειμενική κρίση μπορεί να σας βοηθήσει. Με το να μεγεθύνετε τις καταστάσεις αυτό που θα καταφέρετε είναι να μην μπορείτε να δείτε αυτό που πραγματικά συμβαίνει.

ΖΥΓΟΣ: Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν έχετε πολλά περιθώρια για διαπραγματεύσεις, ακόμη και αν η κάθε μορφή εξουσίας σάς πνίγει επειδή δεν μπορείτε να υποστηρίξετε το δίκιο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί να γοητεύετε με την παρουσία σας και την άμεμπτη συμπεριφορά σας, αλλά επειδή κάπου μπορεί να κάνετε και λάθος, προνοήστε ώστε να μη σας παγιδεύσουν κακοπροαίρετα άτομα. Εκτιμήστε τις προσπάθειες κάποιων καλών συνεργατών σας και δώστε τους πρωτοβουλίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφού η ψυχική κούρασή σας λόγω της υπερδραστηριότητάς σας βρίσκεται σε όρια επιφυλακής, κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να εκτονωθείτε. Ασφαλώς θα βρείτε πολλούς τρόπους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι εντάσεις θα είναι το ίδιο πολλές με τις διεκδικήσεις σας, όμως εσείς είστε αρκετά έτοιμοι να δώσετε τόπο στην οργή εκεί που κρίνετε ότι είναι απαραίτητο. Μη θέλετε να περνάνε όλα από το χέρι σας, αλλά αναπτύξτε τις κοινωνικές σχέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εχετε σημαντική στήριξη αυτόν τον καιρό από το περιβάλλον σας που σας ανοίγει δρόμους για την εξέλιξή σας και έτσι αρχίζετε να εργάζεστε περισσότερο για το μέλλον παρά για το παρόν σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η αγανάκτησή σας για κάποια άτομα που δεν είναι τόσο ξεκάθαρα και ειλικρινή απέναντί σας θα σας κάνει πιο επιφυλακτικούς, αλλά αυτό το έχετε ούτως ή άλλως ανάγκη σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...