Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Γερμανός κροίσος επινόησε τον θάνατό του για να το σκάσει με τη...

Ο Γερμανός κροίσος Καρλ Εριβάν Χάουμπ, που αγνοείται εδώ...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

«Γκραν Γκινιόλ» στα Λιμανάκια!

Ποιος πυροβόλησε τον φλεγόμενο άνδρα που προσπάθησε να πέσει στη θάλασσα. Ο νεκρός βρέθηκε με πολτοποιημένο το κεφάλι του

Σκηνικό που παραπέμπει σε σενάριο «γκραν γκινιόλ» στήθηκε χθες τα ξημερώματα στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης από τον ή τους δράστες ενός εγκλήματος απίστευτης αγριότητας! Λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του άνδρα, ένας ανυποψίαστος ψαράς βρέθηκε μπροστά στη φρικιαστική εικόνα του πτώματος, που ήταν σφηνωμένο στα βράχια, σε ένα σημείο που είναι εδώ και χρόνια στέκι των gays.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

Οι συνθήκες υπό τις οποίες δολοφονήθηκε ο άτυχος άνδρας προκαλούν ρίγος, ενώ οι Αρχές ψάχνουν προς όλες τις κατευθύνσεις όσον αφορά τα κίνητρα, έχοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο του σεξουαλικού εγκλήματος. Το πρόσωπό του είχε πολτοποιηθεί και έφερε εκτεταμένα εγκαύματα σε όλο το σώμα του, σε τέτοιον βαθμό που να μην μπορεί καν να προσδιοριστεί η ηλικία του!

Οπως φαίνεται, ο φλεγόμενος άνδρας είχε δεχθεί και πυροβολισμούς στο πρόσωπο, που κατέστρεψαν εντελώς τα χαρακτηριστικά του, ενώ ο ή οι δολοφόνοι τού είχαν δώσει και τη χαριστική βολή στον κρόταφο. Μάλιστα, οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο οι αδίστακτοι φονιάδες να έριξαν εύφλεκτο υγρό στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα του και να τον παρέδωσαν στις φλόγες ενώ ήταν ακόμη ζωντανός, πριν βάλουν τέλος στο μαρτύριό του πυροβολώντας τον στο κεφάλι!

Κι αυτό, γιατί η κύρια εστία φωτιάς εντοπίζεται σε απόσταση λίγων μέτρων από την παραλιακή λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου, ενώ οι φλόγες ακολουθούν μια διαδρομή στην οποία έχουν καεί τα ξερόχορτα, μέχρι τα βράχια, 20 μέτρα μακριά από τη θάλασσα, όπου βρέθηκε το πτώμα.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, ο άτυχος άνδρας να προσπάθησε να τρέξει και να πέσει στο νερό όταν τυλίχθηκε στις φλόγες, αλλά οι δράστες να ανέκοψαν την προσπάθειά του πυροβολώντας τον εν ψυχρώ.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής θεωρούν πιθανό και το ενδεχόμενο οι άγνωστοι πρώτα να πυροβόλησαν το θύμα στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να το πολτοποιήσουν, και στη συνέχεια να το πυρπόλησαν, με σκοπό να εξαφανίσουν όλα τα στοιχεία από το σημείο της δολοφονίας και κυρίως την ταυτότητα του νεκρού.

Προς το παρόν, πάντως, δεν έχει σταθεί δυνατό να διαπιστωθούν τα στοιχεία ταυτότητας του θύματος, που φορούσε μόνο ένα φανελάκι κι ένα μαύρο εσώρουχο, και εκτιμήθηκε αρχικά ότι είναι μεταξύ 35 και 45 ετών, χωρίς όμως να αποκλείεται να είναι μεγαλύτερος.

Οι ειδικοί των εργαστηρίων της Αστυνομίας προσπαθούν να βρουν δακτυλικά αποτυπώματα στην καμένη σορό για να ανακαλύψουν από αυτά την ταυτότητα του νεκρού, αν βέβαια ήταν σεσημασμένος.

Η αποκάλυψη του μακάβριου ευρήματος έγινε στις 05.30 χθες τα ξημερώματα από έναν κάτοικο της περιοχής, που πήγε στο σημείο για να ψαρέψει με το καλάμι του από τη στεριά.

Εκπληκτος, είδε το άγρια κακοποιημένο πτώμα του άγνωστου άνδρα στα βράχια που αποτελούν εδώ και πολλά χρόνια χώρο συγκέντρωσης ομοφυλοφίλων και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία. Οπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής που έφθασε στο σημείο, η δολοφονία διαπράχθηκε μόλις δύο ώρες πριν από την ανεύρεση του πτώματος, δηλαδή γύρω στις 03.30 τα ξημερώματα.

04.06 espr.weekend 260x160

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...