Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Πώς η ανάπτυξη συνδυάζεται με τη γυναικεία κομψότητα

«Κομψευόμενη ανάπτυξη» για τις βουλευτίνες που περίμεναν υπομονετικά, σκυμμένες πάνω από τις σημειώσεις τους, τη σειρά τους για να μιλήσουν

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

«Κομψευόμενη ανάπτυξη» για τις βουλευτίνες που περίμεναν υπομονετικά, σκυμμένες πάνω από τις σημειώσεις τους, τη σειρά τους για να μιλήσουν. Ατέλειωτες ώρες ισορροπίας πάνω στις δωδεκάποντες γόβες και ανανέωσης (συχνά πυκνά) του κραγιόν τους αποδεικνύουν ότι κάλλιστα μπορεί να συνδυαστεί η ανάπτυξη με τη γυναικεία καλαισθησία. Απόδειξη ως προς αυτό είναι η Αννα Καραμανλή, η Ολγα Κεφαλογιάννη, η Μαρία Αντώνιου και η συριζαία καθηγήτρια Φωτεινή Βάκη. Ολες οι κύριες ήταν… άψογα αναπτυξιακές!

Καφεδάκι πριν την πλατείαimg 4992

Με σπορ εμφάνιση (δηλαδή τζιν και αθλητικά τελευταίας κοπής) εμφανίστηκε στις 7 το απόγευμα στη Βουλή ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Αδωνις Γεωργιάδης, πανέτοιμος να κατέβει στη συγκέντρωση των «Παραιτηθείτε». Περιμένοντας να πέσει ο ήλιος, που έκαιγε την πλατεία Συντάγματος το μεσημέρι, ήπιε καφεδάκι με τον συνάδελφό του από τα Δωδεκάνησα Μάνο Κόνσολα και τους πρώην βουλευτές Θανάση Πλεύρη και Μάξιμο Σενετάκη. Υστερα από τη διαδήλωση αλλά και τον αναπτυξιακό νόμο, που χθες είχε την τιμητική του στη Βουλή, ο Αδωνις θα πάει κρουαζιέρα στη Δήλο και, μέσω της εκπομπής του, πωλούσε εισιτήρια για την εκδρομούλα. Πολυμορφικό ο αντιπρόεδρος… μέσα σε όλα και χωρίς κανένα κόμπλεξ!

Η διεύρυνση τους φέρνει πολύ κοντά

loverdos me nd

Τέτοιοι έρωτες στη Βουλή ποτέ άλλοτε. Οι παλαιοί «αιώνιοι εχθροί» Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ τελευταία έρχονται πολύ πολύ κοντά. Η διεύρυνση που ευαγγελίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ήδη αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά, και εμείς είμαστε μάρτυρες αυτού του «φλερτ» που γίνεται «σχέση». Ανδρέας Λοβέρδος και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος με δεξιούς βουλευτές, για του λόγου το αληθές το φωτογραφικό στιγμιότυπο. Αντε και εις ανώτερα!

img 4995

Από τα γραφεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. και τα ωραία παράθυρα της Βουλής φαινόταν χθες το απόγευμα το πλήθος του κόσμου που βρέθηκε στην πλατεία Συντάγματος, την ίδια στιγμή που στην Ολομέλεια συνεχίζονταν οι πολιτικές αντιπαραθέσεις.

(!)

merlin

Σε πολύ τρυφερό ενσταντανέ εθεάθη στην οδό Μέρλιν του Κολωνακίου νεαρή και σε ηλικία αλλά και στο Κοινοβούλιο βουλευτής. Η νεαρή μελαχρινή, που έγινε φέτος και μαμά, δεν φαινόταν να θέλει να κρύψει τον… θερινό έρωτά της. Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου και δη της βουλευτίνας.

04.06 espr.weekend 260x160

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....