Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Απατεώνες «έγδυσαν» γνωστούς και συγγενείς της Παπαδοπούλου

Εξαπάτηση από το ίδιο κύκλωμα χάκινγκ που «χτύπησε» και...

Οργισμένη η Αντωνά, μίλησε για πρώτη φορά για το χακάρισμα του λογαριασμού...

Εκρηξη οργής από τη Μαρία Αντωνά για το χακάρισμα...

Στην πρωτεύουσα ψάχνουν οι Αρχές τους ληστές που ανατίναξαν ΑΤΜ στην Πάτρα

Στην Αττική αναζητούν οι αστυνομικές Αρχές το ορμητήριο των...

Η Βανδή και το… χαμόγελο για το μονόπετρο από τον Μπισμπίκη

Χαμογέλασε και έφυγε η Δέσποινα Βανδή μόλις ρωτήθηκε από...

Χειροπόδαρα δεμένο (!) το πτώμα στα Λιμανάκια

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία αποκαλύπτει η ιατροδικαστική εξέταση για το θύμα (που παραμένει άγνωστο έπειτα από δύο 24ωρα) της γκραν γκινιόλ δολοφονίας στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία αποκαλύπτει η ιατροδικαστική εξέταση για το θύμα (που παραμένει άγνωστο έπειτα από δύο 24ωρα) της γκραν γκινιόλ δολοφονίας στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης. Το πιθανότερο είναι ότι ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε δεμένος χειροπόδαρα στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός, καθώς ήταν δεμένος χειροπόδαρα. Στα πόδια του βρέθηκαν υπολείμματα από καμένο σχοινί και στα χέρια του από μονωτική ταινία!

Οι διαστάσεις του θρίλερ γίνονται ακόμη πιο ανατριχιαστικές από τις εκτιμήσεις για τον τρόπο του θανάτου, που ήταν ακόμη πιο φρικτός απ’ ό,τι φαινόταν. Οπως αποδείχθηκε, ο άντρας δεν είχε πυροβοληθεί στο πρόσωπο, αλλά οι δολοφόνοι του το πολτοποίησαν χτυπώντας το με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο, το οποίο μάλιστα άνοιγε τρύπες στο κρανίο του!

img 9299

Σύμφωνα με πληροφορίες, ερευνάται το ενδεχόμενο ο άγνωστος άντρας να είχε ξυλοκοπηθεί άγρια σε άλλη περιοχή και στη συνέχεια οι δράστες να τον έδεσαν χειροπόδαρα και να τον μετέφεραν με όχημα στα Λιμανάκια, όπου του έβαλαν φωτιά και κατά πάσα πιθανότητα τον έκαψαν ζωντανό! Αυτό θα διαπιστωθεί μετά την ολοκλήρωση των τοξικολογικών εξετάσεων, που θα διερευνήσουν εάν υπάρχουν ίχνη αιθάλης στην τραχεία του νεκρού.

Τα στοιχεία του θύματος δεν έχουν ταυτοποιήθει (εκτιμάται ότι ήταν ηλικίας 35-45 ετών) και ουδείς έχει αναζητήσει κάποιον εξαφανισμένο άντρα που τα χαρακτηριστικά του να ταιριάζουν. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να πάρουν αποτυπώματα από δύο δάχτυλα του νεκρού, καθώς τα χέρια του ήταν καμένα, όμως διαπίστωσαν ότι δεν πρόκειται για σεσημασμένος και επομένως δεν είναι καταχωρισμένος στα αρχεία της ΕΛ.ΑΣ. Ωστόσο οι αστυνομικοί ανοίγουν φακέλους από παλιές εξαφανίσεις ατόμων, σε μια προσπάθεια να τον ταυτοποιήσουν.

Δύσκολα αναγνωρίσιμα είναι και τα τατουάζ που υπάρχουν στα μπράτσα του νεκρού. Λόγω της καύσης, μόνο μερικά τμήματα είναι εμφανή και οι έμπειροι άνδρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ξεχώρισαν ορισμένα γράμματα που μοιάζουν ελληνικά. Ωστόσο, παρόμοια υπάρχουν και στο κυριλλικό αλφάβητο κι έτσι δεν μπορούν να βγάλουν ασφαλές συμπέρασμα για την εθνικότητα του νεκρού. Οι αστυνομικοί εξετάζουν και το ενδεχόμενο του σεξουαλικού εγκλήματος, αφού τα Λιμανάκια είναι από παλιά στέκι για gays.

04.06 espr.weekend 260x160

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Δολοφονία χαρακτήρα Λιάγκα από τον Κούγια: «Τι σίχαμα»

Το 'χει φαίνεται ο Μάιος να είναι ο μήνας...

Πάντα κομψή η Αννα Φόνσου

Σε έναν από τους αγαπημένους της προορισμούς, το Λουτράκι,...

Oι σχολιαστές της Eurovision Καλούτα και Αλευράς τα… άκουσαν από χρήστες των social media

Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα... τζάμπα τα λεφτά! «Καθόλου...

Πάνος Μιχαλόπουλος: Αυτοεξόριστος στην πατρική γη

Στο χωριό Μικρομάνη Μεσσηνίας, όπου βρίσκεται το πατρικό του...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...