Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Το ζεύγος Ξαρχάκου περιμένει δίδυμα!

Διπλές χαρές για τον Σταύρο Ξαρχάκο και την Ηρώ Σαΐα!

Διπλές χαρές για τον Σταύρο Ξαρχάκο και την Ηρώ Σαΐα! Σύμφωνα με πληροφορίες, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια και σύζυγος του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη είναι τεσσάρων μηνών έγκυος και μάλιστα περιμένει δίδυμα!

ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Το αγαπημένο ζευγάρι, που παντρεύτηκε στις 20 Απριλίου του 2015 στο παρεκκλήσι του Αγίου Διονυσίου στη Βάρκιζα, στο κτήμα δεξιώσεων γνωστού club-restaurant με κουμπάρα τη σύζυγο του εφοπλιστή του Περικλή Παναγόπουλου, Κατερίνα, διατηρούσε ερωτικό δεσμό πάνω από τρία χρόνια πριν επισημοποιήσει τη σχέση του με θρησκευτικό γάμο.

f2 92

Οι δυο τους, σύμφωνα με το φιλικό περιβάλλον τους, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς επιθυμία τους ήταν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους και το σπιτικό τους να γεμίσει με παιδικά γέλια. Να σημειωθεί ότι ο βραβευμένος για την προσφορά του στο ελληνικό πεντάγραμμο μουσικός, ο οποίος έχει υπογράψει περισσότερους από 42 δίσκους και έχει συνθέσει μουσική για 21 ταινίες και 15 τηλεοπτικές παραγωγές, έχει μια κόρη 41 ετών, την Πανδώρα Ξαρχάκου (από τον πρώτο γάμο του με την Καρλότα Ξανθοπούλου), η οποία ασχολείται με την υποκριτική αλλά και τη σκηνοθεσία, έχοντας μάλιστα υπογράψει αξιόλογες παραστάσεις.

Ο Ξαρχάκος και η Σαΐα γνωρίστηκαν το 2008 σε συναυλία στην Κύπρο. Η στενή επαγγελματική συνεργασία τους, ωστόσο, ξεκίνησε το 2011 σε ένα αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι, που παρουσιάστηκε στη μουσική σκηνή Gazarte. Εναν χρόνο αργότερα η τραγουδίστρια με τη βελούδινη φωνή, την οποία ανακάλυψε ο Σταμάτης Κραουνάκης και μάλιστα την είχε στην ομάδα του Σπείρα Σπείρα, συνεργάστηκε και πάλι με τον Ξαρχάκο για την παράσταση «Αμάν Αμήν» στο θέατρο Ακροπόλ.

Ηταν και η χρονιά που άνθησε το ειδύλλιό τους, το οποίο γνώριζαν μόνο στενοί φίλοι τους από τον καλλιτεχνικό χώρο. Η «Espresso» ήταν η πρώτη που δημοσιοποίησε τη σχέση τους στις 18 Ιανουαρίου του 2014, χωρίς να διαψεύσει κανένας από τους δύο το ρεπορτάζ. Μάλιστα από τότε άρχισαν να κάνουν συχνές δημόσιες εμφανίσεις ως ζευγάρι.

Οι δυο τους πλέον έχουν μια πολύ ήσυχη ζωή και οι φίλοι τους, με τους οποίους βγαίνουν τα βράδια για φαγητό, είναι η Μαρινέλλα, ο Μάκης Μάτσας, η Ολγα Παυλάτου, ο ζωγράφος Γιώργος Σταθόπουλος, ο Σταμάτης Κραουνάκης αλλά και ο παιδικός φίλος της Ηρώς, επιχειρηματίας Στράτος Σεϊτανίδης.

04.06 espr.weekend 260x160

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....