Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Σαββατοκύριακο 18-19 Ιουνίου 2016

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει να καταλάβετε ότι τα καινούργια ξεκινήματα χρειάζονται ριζικές αλλαγές και εσείς…

ΚΡΙΟΣ: Φυλάξτε δύναμη και ενέργεια για όταν χρειαστεί, καθώς τα φαινόμενα πολλές φορές απατούν, ακόμη και αν είστε απόλυτα σίγουροι ότι κινείστε έξυπνα και κανείς δεν μπορεί να σας στριμώξει στη γωνία.

ΤΑΥΡΟΣ: Οσο και να αυξάνονται οι υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στους άλλους, τίποτα δεν είναι τόσο δύσκολο να πραγματοποιηθεί εάν εσείς το θέλετε πάρα πολύ. Μην αφήσετε τις ανασφάλειες που σας πιάνουν να επηρεάζουν την κρίση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί να επικρατεί γύρω σας κλίμα δυσαρέσκειας, όμως δεν μπορεί να σας καταπιέσει αν δεν το προκαλέσετε. Παρά την καλή πρόθεσή σας, έχετε ακόμη να αντιμετωπίσετε άτομα που προκαλούν δυσκολίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σκέψη σας στα ίδια και τα ίδια θα σας εμποδίσει στην προσπάθειά σας να λειτουργήσετε δυναμικά και να δείξετε τα ταλέντα σας. Για να αποδείξετε την αξία των στόχων σας, υποστηρίξτε με όλες τις δυνάμεις σας τις απόψεις σας.

ΛΕΩΝ: Η ανάγκη σας να κάνετε κάτι διαφορετικό από αυτά που κάνατε συνήθως θα σας προκαλέσει συνεχείς εκνευρισμούς και ανασφάλειες, όμως ο πανικός δεν θα είναι ο καλύτερος σύμβουλός σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει να καταλάβετε ότι τα καινούργια ξεκινήματα χρειάζονται ριζικές αλλαγές και εσείς ίσως να μην είστε έτοιμοι να δείξετε αποφασιστικότητα για να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε. Στηρίξτε ηθικά έναν συνεργάτη σας, ώστε να αποδώσει περισσότερο μια συνεργασία σας.

ΖΥΓΟΣ: Μια ειλικρινής συζήτηση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ίσως σας κάνει να ανακαλύψετε αλήθειες που αγνοούσατε, γι’ αυτό μην αφήσετε την εσωτερική σύγχυσή σας να δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κανείς δεν λέει όχι στην επανάσταση, αρκεί να υπάρχει αιτία. Εάν θέλετε να εκφράσετε την αγάπη σας στον σύντροφό σας, κάντε το χωρίς αισθήματα αντιδικίας. Θα αντεπεξέλθετε με ευκολία στις δυσκολίες από ευθύνες που έχετε αναλάβει σχετικά με οικογενειακές υποχρεώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι απαραίτητο να επανεκτιμήσετε τις σκέψεις σας. Μην αφήσετε τη συναισθηματική απομόνωση να σας δημιουργήσει προβλήματα. Προετοιμαστείτε ψυχολογικά και περάστε τη μέρα σας με τη συντροφιά των φίλων σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν έχετε λόγους να μην κάνετε παραχωρήσεις σε συζητήσεις που θα ανοίξετε, αφού έτσι κι αλλιώς μέσα από συμβιβασμούς καταφέρνετε πάντα να βρίσκετε γέφυρες επικοινωνίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να προλάβετε τις εξελίξεις στον επαγγελματικό χώρο, ανοίξτε το θέμα και διορθώστε το, ακόμη και αν κρατάτε μέσα σας την υποψία ότι θα σας προδώσουν. Μη φερθείτε με επιπολαιότητα στα λεγόμενα ενός δικού σας ανθρώπου, αλλά δεχθείτε τις υποδείξεις του.

ΙΧΘΥΕΣ: Μη βιάζεστε να γίνουν όλα μαζί, γιατί το καθετί θέλει τον χρόνο του. Εσείς πάντως μπορείτε να διεκδικήσετε αυτό που θέλετε μόνο εάν βάλετε τις δικές σας προθεσμίες. Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα.

04.06 espr.weekend 260x160

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...