Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου, 2025

Γιώργος Λιάγκας: «Θα ζήσουμε και χωρίς την Καληφώνη»

«Οπου πάει με καθυβρίζει!» δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας για...

Τα φιλιά της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου με γνωστό σκηνοθέτη

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου δημοσίευσε φωτογραφία να φιλάει στο στόμα τον Ένκε Φεζολλάρι.

Το απόλυτο χριστουγεννιάτικο event στην πλατεία Αριστοτέλους με τον Αντώνη Ρέμο

Μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη στη Θεσσαλονίκη από...

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά – Τα τρυφερά τετ-α-τετ του Ανδρέα Φουστάνου...

Ο Ανδρέας Φουστάνος είναι λάτρης του γυναικείου φύλου και πάντα του αρέσει η σύντροφός του να είναι αρκετά νεότερή του.

Γλίτωσε τα ισόβια για τη δολοφονία της γυναίκας του

Το δικαστήριο αναγνώρισε δύο ελαφρυντικά στον 45χρονο που έπνιξε τη σύζυγό του στην μπανιέρα

Το δικαστήριο αναγνώρισε δύο ελαφρυντικά στον 45χρονο που έπνιξε τη σύζυγό του στην μπανιέρα

Στα «μαλακά» έπεσε ο 45χρονος Θεόδωρος Λυκουργιώτης που έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια τη 48χρονη σύζυγο του Γεωργία Σακαρέλου στην μπανιέρα του σπιτιού τους, στην Αγυιά Αχαΐας, πριν από σχεδόν έναν χρόνο.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αιγίου αναγνώρισε στον δράστη το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, ενώ δέχτηκε ότι βρισκόταν σε βρασμό ψυχής όταν διέπραξε το έγκλημα και τον καταδίκασε σε ποινή κάθειρξης 20 χρόνων.
Η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε ύστερα από σχετική άδεια που δόθηκε από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αιγίου. Ο κατηγορούμενος ανέφερε χαρακτηριστικά, κατά τη διάρκεια της απολογίας του: «Ημουν θολωμένος εκείνη την ημέρα. Τη ζήλευα, επειδή εργαζόταν το βράδυ σε καταστήματα. Αυτό δεν μπορούσα να το αντέξω…» ήταν τα λόγια του 45χρονου, που τον βοήθησαν να «σπάσει» τα ισόβια για τη δολοφονία της γυναίκας του.

Ηταν 24 Μαΐου του 2015, όταν ο 45χρονος έβαλε τέλος στη ζωή της συζύγου του με αυτόν τον τραγικό τρόπο. Λίγες ώρες πριν φτάσει στον φόνο, το θύμα, που καταγόταν από τη Θεσσαλονίκη, του είχε ανακοινώσει ότι ήθελε να χωρίσουν. Μετά το έγκλημα ο 45χρονος άφησε τη γυναίκα στο κρεβάτι και πήγε σε ένα γειτονικό σούπερ μάρκετ για να αγοράσει ξυραφάκια, με σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο γιος του ζευγαριού

Τραγική φιγούρα κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης ήταν ο 14χρονος γιος του ζευγαριού, ο οποίος είδε μέσα σε μια στιγμή τον κόσμο του να καταρρέει, με τη μητέρα του να χάνεται για πάντα και τον πατέρα του να οδηγείται στη φυλακή, εξαιτίας της παθολογικής του ζήλιας που τον οδήγησε στο έγκλημα. Την ώρα του εγκλήματος απουσίαζε από το σπίτι. Οταν επέστρεψε, καλούσε τη μητέρα του στο κινητό, αλλά εκείνη δεν απαντούσε. Οι συγγενείς της 48χρονης κάλεσαν κλειδαρά, ο οποίος άνοιξε την πόρτα στο διαμέρισμα της οικογένειας, στην οδό Μειλίχου, και βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαρί Κωνσταντάτου: Το μήνυμα όλο νόημα μετά την είδηση του διαζυγίου της

Η Μαρί Κωνσταντάτου έκανε ένα ποστ πριν τις γιορτές όλο νόημα. Πρόσφατα έγινε γνωστό πως παίρνει διαζύγιο με τον επιχειρηματία, Γιάννη Κεντ.

Ανακοίνωσε τον χωρισμό της on air – Η αντίδραση της Φαίης Σκορδά

Η τραγουδίστρια καλεσμένη της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τρίτης επιβεβαίωσε τον χωρισμό της με τον...

Αίθρα Λυκουρέζου: «Στο γάμο με τον Γκλέτσο έπινα όλη μέρα ουίσκι και κόκα. Σκεφτόμουν τον πρώην μου»

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ή Αίθρα όπως συστήνεται τελευταία...

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Νατάσας Θεοδωρίδου

Η μεγάλη επιτυχία της «Υπάρχω για σένα» εκφράζει αυτή την περίοδο τη Νατάσα Θεοδωρίδου, αφού ζει έναν νέο αλλά μεγάλο έρωτα -όπως λένε- στο πλευρό του επιχειρηματία Γιάννη Καρμπίδη.

Τέλος εποχής για την Άννα Βίσση – Η μεγάλη απόφαση της τραγουδίστριας

Τέλος (νυχτερινής) εποχής για την Άννα Βίσση. Η «απόλυτη...

Τρελά ερωτευμένο και αχώριστο το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ

Τρελά ερωτευμένο και αχώριστο το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ

Τα φιλιά της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου με γνωστό σκηνοθέτη

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου δημοσίευσε φωτογραφία να φιλάει στο στόμα τον Ένκε Φεζολλάρι.



Μποζουκια Αθηνα