Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιδρυμα στη Μνήμη του Παντελή

Η μητέρα του Αθηνά θέλει να βοηθήσει νέους (χωρίς οικονομική δυνατότητα) που ονειρεύονται να κάνουν καριέρα στο τραγούδι!

H δημιουργία ενός ιδρύματος το οποίο θα φέρει το όνομα του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη είναι στα άμεσα σχέδια της αγαπημένης μητέρας του αδικοχαμένου τραγουδιστή Αθηνάς, που δεν έχει λύσει ακόμη τη σιωπή της για τα στοιχεία που φέρεται ότι έχει στα χέρια της για το ποιος ήταν τελικά ο οδηγός του μοιραίου τζιπ.

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ,
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espressο», στόχος του συγκεκριμένου ιδρύματος θα είναι να προσφέρει βοήθεια σε νέα παιδιά που έχουν όνειρο να γίνουν τραγουδιστές και τραγουδίστριες, αλλά δεν διαθέτουν την οικονομική δυνατότητα.

Η επιθυμία της Αθηνάς Παντελίδου έχει βρει σύμφωνη όλη την οικογένειά της και ήδη έχουν γίνει τα πρώτα βήματα και ο σχεδιασμός για τη λειτουργία του, η οποία θα εξασφαλίζεται από μεγάλο μέρος των χρημάτων τα οποία θα εισπράττουν οι κληρονόμοι από τα πνευματικά δικαιώματα του Παντελή Παντελίδη.

«Είναι επιθυμία της κυρίας Αθηνάς και σύντομα θα υλοποιηθεί…» ανέφεραν στην «Espresso» άνθρωποι από το περιβάλλον της οικογένειας και πρόσθεσαν: «Ο Παντελής πάντα βοηθούσε κόσμο. Εδωσε στην Ελένη Χατζίδου το τραγούδι “Χειρότερα” και ξεκίνησε αμέσως καριέρα, όπως και η Αμαρυλλίς, που ενώ ήταν τραγουδίστρια έκανε το “μπαμ” με τις “Διαταγές” και η Ειρήνη Παπαδοπούλου απογειώθηκε με το “Ο καινούργιος έρωτάς σου”…»

Και δεν ήταν μόνο αυτοί. Είναι, άλλωστε, γνωστό ότι με τα χρήματα που έβγαζε από το τραγούδι ο Παντελής Παντελίδης βοηθούσε πολύ κόσμο, τόσο από τον καλλιτεχνικό χώρο όσο και φτωχούς ανθρώπους, που δεν είχαν τα προς το ζην, ή μικρά παιδιά που πάλευαν να κρατηθούν στη ζωή χτυπημένα από τον καρκίνο.

Αναζητά απαντήσεις

Τέσσερις μήνες από εκείνο το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου, που κόπηκε το νήμα της ζωής του τραγουδιστή, οι γονείς και τα αδέλφια του προσπαθούν να μάθουν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα. Ειδικά η μητέρα του κάνει εμφανές μέσω του δικηγόρου της οικογένειας Παντελίδη και από κάποιες αναρτήσεις της στο facebook ότι αναζητά απαντήσεις. Το βράδυ του Σαββάτου, η Αθηνά Παντελίδου αναδημοσίευσε ένα μήνυμα που φέρεται ότι δέχτηκε ο συνεργάτης του άτυχου τραγουδιστή Χάρης Λεμπιδάκης. Ηταν το μήνυμα μιας κοπέλας που (όπως ισχυρίζεται) είχε επισκεφτεί τον Παντελή στο καμαρίνι του, μαζί με μία φίλη της. Τότε ο Παντελίδης τη ρώτησε αν είχε πιει και αν ήταν σε θέση να οδηγήσει.

«Μας μιλούσε σαν να μας ήξερε χρόνια. Η ειρωνεία; Αφού πήρα το αυτόγραφο, τότε που είχατε έρθει στην Πάτρα, στο Ρίο, φεύγοντας από το καμαρίνι με τη κολλητή μου μας είπε: “Ποια θα οδηγήσει;” Λέω “εγώ” και μου λέει: “Δεν νομίζω να έχεις πιει;” Του είπα “όχι” και μου είπε: “Να προσέχετε πολύ στον δρόμο και να μην τρέχετε”. Μετά από αυτό λοιπόν αρνούμαι να πιστέψω ότι έφυγε με αυτόν τον τρόπο. Θα λάμψει η αλήθεια, όποια και αν είναι… Να ηρεμήσει η ψυχή του…» γράφει, μεταξύ άλλων, η νεαρή.

Λίγη ώρα μετά, η Αθηνά Παντελίδη αναδημοσίευσε το μήνυμα γράφοντας: «Γιατί πάντα έτσι σκέφτονταν ο Παντελής και για εκείνον και για τους άλλους, αλλά τώρα δεν είναι εδώ και τα αρπακτικά αλωνίζουν. ΦΑΡΙΣΑΪ-ΣΜΟΙ και ΛΟΙΔΟΡΙΕΣ» έγραψε με νόημα!

13511422 1219873158046351 555368163 n 0

4rwe56yt 1«Τέλος του μήνα βγαίνω από το νοσοκομείο»

Τα 30ά γενέθλιά της μέσα στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός γιόρτασε χθες η Μίνα Αρναούτη (φωτό). Για την ιδιαίτερη αυτή ημέρα δεκάδες φίλοι της έσπευσαν να της ευχηθούν μέσα από τη σελίδα της στο facebook, ενώ η ίδια, αν και στο κρεβάτι του θαλάμου, ευχαριστούσε τον καθένα ξεχωριστά για τη συμπαράστασή του και τα λόγια αγάπης.

Η ίδια, πάντως, το βράδυ του Σαββάτου προχώρησε και σε μια αποκάλυψη για τα άμεσα σχέδιά της. Με αφορμή μια ανάρτηση περί αναζήτησης προσωπικού για ένα καφέ στο νησί της, τη Μυτιλήνη, η Μίνα έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook:

«Εγώ κάνω το 12-9 και με πατερίτσες»! Στη συνέχεια, συζητώντας με διαδικτυακούς φίλους της, ανέφερε «έρχομαι τέλος του μήνα», προαναγγέλλοντας ουσιαστικά την έξοδό της από το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται, και τη μετάβασή της στο νησί στα τέλη Ιουνίου. 

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...