Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

ΤΑΥΡΟΣ: Η ακατανίκητη επιθυμία σας να επιβληθείτε αυτό τον μήνα στο χώρο έχει ανταπόκριση. Ομως, μην το παρακάνετε και έχετε απρόβλεπτες αντιδράσεις, οι οποίες ίσως να σας αιφνιδιάσουν.

ΚΡΙΟΣ: Μην αφήνετε τον χρόνο να περνά ανεκμετάλλευτος, περιμένοντας αποφάσεις από τους άλλους. Πιέστε κάποιες καταστάσεις, που ίσως να έχουν καθυστερήσει σημαντικά, και δραστηριοποιηθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ακατανίκητη επιθυμία σας να επιβληθείτε αυτό τον μήνα στο χώρο έχει ανταπόκριση. Ομως, μην το παρακάνετε και έχετε απρόβλεπτες αντιδράσεις, οι οποίες ίσως να σας αιφνιδιάσουν. Πειθαρχήστε σε θέματα που αφορούν τον εργασιακό σας χώρο και τις επιθυμίες των συνεργατών σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι λίγο παρακινδυνευμένο να ζητάτε κάτι, από τη στιγμή που δεν ξέρετε εάν πραγματικά εσείς το ανταποδίδετε ισότιμα. Αυτό αφορά τα συναισθηματικά σας, γι’ αυτό κάντε έναν απολογισμό ζωής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εσείς ζητάτε την τρυφερότητα και το ενδιαφέρον των άλλων, αλλά ο τρόπος που εκδηλώνεστε δείχνει το αντίθετο και δεν θα καταφέρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αποδεχθείτε κοινωνικές προσκλήσεις, καθώς θα κάνετε καθοριστικές γνωριμίες.

ΛΕΩΝ: Προφανώς, έχετε ξεπεράσει τα όρια της υπομονής σας και θέλετε να τιθασεύσετε τη συμπεριφορά των άλλων απέναντί σας. Μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά είναι εφικτό. Μην αφήσετε στην τύχη τους θέματα υψίστης σημασίας, που σας απασχολούν καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε να είστε δίκαιοι και ειλικρινείς με τον εαυτό σας και τους άλλους, γιατί η έκταση που θα δώσετε σε μια προσωπική σας αντιδικία για κοινά συμφέροντα μπορεί να έχει συνέχεια.

ΖΥΓΟΣ: Αφήστε στην άκρη αυτά που δεν σας πιέζουν και δώστε προτεραιότητα σε εκείνα που επείγουν. Προσπαθήστε να βάλετε κάποια τάξη σε θέματα τα οποία θέλετε να εξελιχθούν με γρήγορους ρυθμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώστε τον αγώνα σας για κάτι που αποσκοπεί σε οικονομικά οφέλη και θα έχετε μια ευρύτερη αποδοχή, αφού η προσπάθειά σας θα εκτιμηθεί και θα καρποφορήσει. Μην αναθέσετε δουλειές τις οποίες θεωρείτε σοβαρές και δύσκολες σε αμελείς ανθρώπους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώστε εξηγήσεις για κάποιες αναβολές σας, ζητώντας από τους άλλους μια μικρή παράταση χρόνου για να ζυγίσετε τα πράγματα και προσπαθήστε να μη δημιουργήσετε προβλήματα. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας και απομακρυνθείτε από άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αρκετές φορές θα νιώσετε πως είστε στο κέντρο των εξελίξεων. Οι αντιδράσεις σας πρέπει να είναι αξιοπρεπείς και δυναμικές σε κάθε περίπτωση, εάν θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επειδή πάντα υπάρχουν παγίδες, φυλάξτε ένα κρυμμένο χαρτί, που μόνο εσείς θα ξέρετε, και όταν κάνετε παρασκηνιακές συναντήσεις και συζητήσεις, προσπαθήστε να μην αφήνετε τα ίχνη σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Με τις ισχυρές σας γνωριμίες, σαφώς μπορείτε αυτό τον μήνα να εδραιώσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Από εσάς εξαρτάται πώς θα κινηθείτε για να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...