Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νίκος Φίλης, πλατς – πλουτς στην Καλαμάτα

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε την καλοκαιρινή απόδραση του υπουργού Παιδείας σε παραλία

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε την καλοκαιρινή απόδραση του υπουργού Παιδείας σε παραλία

Ενώ άλλοι διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους προκειμένου να βρουν το καλύτερο ρετούς για τις δημόσιες φωτογραφίες τους, ήρθε μόλις χθες ο Νίκος Φίλης να σκίσει όλα τα πτυχία γραφιστικής ανά τον πλανήτη!

  filis kal3

Ο υπουργός Παιδείας συνελήφθη από τον φακό του Best TV με αμφίεση καύσωνα, ήτοι γκρι – ασημί βερμουδίτσα και μαύρα σαμπό, τύπου Crocs, σαρώνοντας τα βραβεία στιλιστικής! Αδιάφορος για τα περιττά κιλά, και με ένα μαγιό μεγέθους XXXXL, έκανε το μπάνιο του σε παραλία της Καλαμάτας και καλά έκανε. Ασπρος άσπρος, αλλά ακομπλεξάριστος. Ο Θόδωρος Πάγκαλος ωχριά μπροστά σας, υπουργέ μου. Αλλά τι με αυτό; Τόσος κόπος για να φτιαχτεί αυτό το σώμα τον χειμώνα, και τώρα που ήρθε η ώρα να φανεί, θα πάει χαμένος; Φαντάζομαι αυτό σκεφθήκατε λίγο πριν από την έκθεση στα θαλάσσια κάλλη.

Βόλτα του  «Ελληνα» Γιούνκερ με το σακάκι στο χέρι

giounker

Η αγάπη του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ για την Αθήνα είναι γνωστή στον περίγυρό του. Για ακόμη μια φορά την έδειξε χθες, όταν άφησε τις λιμουζίνες που τον ακολουθούσαν (έξι τον αριθμό) και περπάτησε στους 39,5 βαθμούς Κελσίου που είχε το κέντρο της πόλης το μεσημέρι. Με το σακάκι στο χέρι, ο πρόεδρος της Κομισιόν, άνετος και πολύ χαλαρός, πέρασε με τα πόδια στον Εθνικό Κήπο (φωτό) μετά τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα. Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής εξέπληξε τους ελάχιστους, λόγω ζέστης, θαμώνες του πάρκου, που τον είδαν να περπατά με το λευκό πουκάμισό του και τις μοντέρνες τιράντες που κρατούσαν το παντελόνι του. Ο «ντερμπεντέρης των Βρυξελλών» Γιούνκερ για όσους τον γνωρίζουν καλά είναι πιο Ελληνας από τους Ελληνες, στα αρνητικά μας όμως! Καπνίζει σαν φουγάρο, το… τσούζει πού και πού και είναι και ολίγον γυναικάς! Η ζωή είναι ωραία, κ. πρόεδρε, και εσείς ξέρετε να τη ζείτε.

Το πέμπτο «παιδί» του Βουλγαράκη!

boulgarakis paulina markos

Είναι το πέμπτο «παιδί» της οικογένειας Βουλγαράκη και λέγεται Μάρκος. Το πιο μικρό από τα παιδιά του πρώην υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη είναι μόλις τριών ετών, golden retriever και «άνθρωπος κανονικός» για τους ιδιοκτήτες του, που το λατρεύουν. Κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι με τις δυο κόρες του Γιώργου, στις οποίες έχει αδυναμία, την Παυλίνα και τη Χάρι. Τώρα που η οικογένεια κάνει διακοπές στο εξοχικό της στο Σούνιο, ο Μάρκος είναι η πιο γλυκιά συντροφιά τους. Η φωτογραφία είναι αποκλειστική για τη στήλη μας, βγαλμένη στο Σούνιο, με την Παυλίνα και τον Μάρκο να ποζάρουν ευτυχισμένοι…

Ο Γονίδης βάφτισε τον μικρό Οδυσσέα

gonidis 2

Και επειδή πολιτική είναι ολόκληρη η ζωή, θέλω να ευχηθώ στον αγαπημένο μου φίλο και μεγάλο αστέρι του τραγουδιού Σταμάτη Γονίδη, που έγινε την Κυριακή νονός, «πάντοτε άξιος». Μαζί με τη σύζυγό του Κατερίνα βάφτισαν στο Κορωπί τον 10 μηνών γιο του συνθέτη και τραγουδιστή Βασίλη Δήμα. Ο Σταμάτης πάντρεψε τον Βασίλη πριν από δυο χρόνια και τώρα ήρθε η ώρα να βαφτίσει και τον μικρό Οδυσσέα, που πήρε το όνομα του παππού του. Ο Σταμάτης και ο κούκλος Οδυσσέας έχουν ήδη αναπτύξει την ωραιότερη σχέση. Αυτή του πνευματικού πατέρα με τον γιο του.

(!)
katiantonis

«Πιστός στον Θεό» δηλώνει ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης, που γιόρτασε το Αγιο Πνεύμα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Λάρισα. Ο νεαρός βουλευτής παρακολούθησε τη θεία λειτουργία για τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος στην Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδας Σπαρμoύ στον Ολυμπο. Προσκύνησε την εικόνα (φωτό), μαζί με πλήθος πιστών που περίμεναν να προσευχηθούν, και ύστερα έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο διαδίκτυο: «…Ας οδηγηθούμε σε σωστές επιλογές και ας κάνουμε πράξη μια νέα αρχή στη ζωή μας…»

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...