Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος για τον χωρισμό του: «Είναι ένας μικρός θάνατος»

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος παραβρέθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου...

Νόνη Δούνια: Η σχέση με τον σύζυγό της, η δύσκολη εφηβεία του...

Η Νόνη Δούνια παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Τρίο με gay, πίτμπουλ και ιερόδουλη!

45χρονος (πατέρας δύο αγοριών) με… κλουβί και μια σακούλα δονητές εκτόνωνε τις διεστραμμένες ορέξεις του στο κουτάβι του! Η Φιλοζωική κάλεσε την αρμόδια εισαγγελέα μετά την καταγγελία της 21χρονης πόρνης

Αηδία και αποστροφή προκαλούν οι αποκαλύψεις μιας ιερόδουλης για πελάτη της στην περιοχή του Ζωγράφου, ο οποίος την πλήρωνε για να συμμετέχει στις εκτός ορίων σεξουαλικές ορέξεις του.

ΑΠΟ ΤΗ
ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Η γυναίκα έφριξε όταν διαπίστωσε, σύμφωνα με την καταγγελία της, ότι ο 45χρονος επιχειρηματίας, διαζευγμένος και πατέρας δύο αγοριών (ηλικίας 11 και 13 ετών), εκτόνωνε τις gay φαντασιώσεις του, αλλά κυρίως τα αρρωστημένα ένστικτά του, κακοποιώντας το κουτάβι του (φωτό πάνω δεξιά)!

Η Ν.Σ. δεν άντεξε να βλέπει το εννέα μηνών αρσενικό πίτμπουλ να κακοποιείται και αποφάσισε να καταγγείλει τον ιδιοκτήτη του. Ωστόσο, επειδή εργάζεται παράνομα, δεν έκανε επώνυμη καταγγελία και προτίμησε να αναφέρει την τρομακτική εμπειρία της τηλεφωνικά σε εθελόντρια της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης των Ζώων και του site zoosos.gr. Η Μάρθα Πουλτίδου, που έμεινε εμβρόντητη όταν άκουσε όσα της περιέγραψε στις 21 Μαΐου η 21χρονη πόρνη, κατέγραψε την καταγγελία της για την κτηνοβασία που φέρεται ότι διέπραξε ο 45χρονος και την έκκλησή της να σωθεί ο μικρός Σόουλ (σημαίνει «ψυχή»).

«Εχω έναν τακτικό πελάτη τρεις τέσσερις φορές την εβδομάδα. Θέλει κοπέλα που να παίζει ενεργητικό ρόλο στο σεξ. Αυτός να είναι ο παθητικός κι εγώ να χρησιμοποιώ σεξουαλικά βοηθήματα για να τον ικανοποιήσω. Εχει στο δωμάτιό του, πέρα από μια σακούλα δονητές, και ένα τεράστιο κλουβί με έναν σκύλο μέσα. Το σκυλί, ράτσας πίτμπουλ, είναι δεμένο. Ο κύριος μπαίνει μέσα στο κλουβί και βιάζει το σκυλί, ενώ εγώ ικανοποιώ αυτόν απέξω με δονητή! Δεν αντέχω άλλο να το βλέπω αυτό. Τα στοιχεία του κυρίου είναι (…). Σας παρακαλώ, κάντε κάτι, αλλά μη με ανακατέψετε, γιατί είμαι παράνομη» ανέφερε σοκαρισμένη η νεαρή!Λίγα 24ωρα μετά η Μάρθα Πουλτίδου ενημέρωσε την εισαγγελέα Προστασίας Ζώων Πετρούλα Μακρή μαζί με τον Βαγγέλη Δρίβα, ο οποίος βοηθά φιλόζωους να καταγγέλλουν κακοποιήσεις ζώων. Η εισαγγελέας έδωσε εντολή να διερευνηθεί η υπόθεση από τις αστυνομικές Αρχές και να προχωρήσει η διαδικασία απομάκρυνσης του τετράποδου.

Στις 25 Μαΐου άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Ζωγράφου κατέσχεσαν το ζώο κατόπιν εισαγγελικής εντολής. Αν και ο 45χρονος αρνιόταν να παραδώσει τον Σόουλ, πιθανώς φοβήθηκε ότι η Αστυνομία θα τον πάρει με χειροπέδες από το κατάστημά του και τελικά συναίνεσε.

Γνωμάτευση

Νομοκτηνίατρος της Περιφέρειας που εξέτασε το σκυλάκι δεν βρήκε στοιχεία που να μαρτυρούν σεξουαλική κακοποίηση, όμως οι καταγγέλλοντες ζήτησαν από την εισαγγελέα να ορίσει και νέα εξέταση του πίτμπουλ.Ετσι στις 10 Ιουνίου ο τετράποδος Σόουλ μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο της Ειρήνης Ταπούτη στη Χαλκίδα, η οποία αναφέρει στη γνωμάτευσή της (περιλαμβάνεται στη δικογραφία) ότι εξέτασε δακτυλοσκοπικά τον πρωκτό του, αλλά και με τη χρήση διαστολέα χωρίς νάρκωση και χωρίς τη χρήση λιπαντικού. Σύμφωνα με την κτηνίατρο, το σκυλί δεν αντέδρασε, αντιθέτως έδειξε υποταγή! Ο σφιγκτήρας του σκύλου βρέθηκε χαλαρός, «χωρίς νευρολογικά σύνοδα, αλλά και χωρίς ερεθισμό στον βλεννογόνο».

Εκτοτε ο Σόουλ φιλοξενείται σε εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης των Ζώων. Εις βάρος του επιχειρηματία σχηματίστηκε δικογραφία για κακοποίηση ζώου και αφέθηκε ελεύθερος, ώσπου να οριστεί τακτική δικάσιμος. Για το θέμα η Μάρθα Πουλτίδου έδωσε ένορκη κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου στις 27 Μαΐου και συμπληρωτική στις 13 Ιουνίου. Κατά πληροφορίες, πείστηκε να καταθέσει και η 21χρονη.

04.06 espr.weekend 260x160

Αυξάνονται στην Ελλάδα τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης κατοικιδίων

Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλούν τα ανατριχιαστικά περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης ζώων στην Ελλάδα, τα οποία σύμφωνα με τους φιλόζωους αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς. Μόλις πριν από μερικές ημέρες η Ελένη Σακαρέλη και άλλα μέλη του φιλοζωικού σωματείου «Αδέσποτη Ελπίδα» βρέθηκαν αντιμέτωποι με ακόμη μια περίπτωση κακοποίησης μιας σκυλίτσας, αυτή τη φορά στο Παλαιό Φάληρο.

Ο ιδιοκτήτης του ζώου ήταν ένας Βούλγαρος, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου ύστερα από μήνυση που υπέβαλαν τα μέλη του σωματείου εις βάρος του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Το περασμένο Σάββατο 18 Ιουνίου οδηγήθηκε στα δικαστήρια. Επειδή δεν μιλούσε ελληνικά και στην αίθουσα δεν υπήρχε διερμηνέας, η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε και ο αλλοδαπός επρόκειτο να δικαστεί χθες. Ομως, η δίκη αναβλήθηκε λόγω της αποχής των δικηγόρων.

Πάντως, η κακοποιημένη σκυλίτσα παραδόθηκε με εντολή του εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης σε φιλοζωική οργάνωση. Υπενθυμίζεται ότι τον Αύγουστο του 2013 είχε βρεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης ένας 53χρονος Πολωνός, ο οποίος συνελήφθη για τον βιασμό θηλυκού σκυλιού στην περιοχή του Ολυμπιακού Χωριού. Ο κτηνοβάτης είχε καταδικαστεί σε δύο χρόνια φυλάκιση με αναστολή και του είχε επιβληθεί πρόστιμο 10.000 ευρώ.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...