Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου, 2025

Γκρο πλαν στον «Καποδρίστρια» του Σμαραγδή – Το καστ, τα ρούχα εποχής...

Με ολόκληρη την Ελλάδα να περιμένει με μια «γλυκιά...

Passion for fashion

Ο Δεκέμβριος στην αθηναϊκή society είναι ο πιο δύσκολος μήνας, όσον αφορά τρέξιμο και περπάτημα, εξ ου και τα γοβάκια των κοσμικών κυριών γνωρίζουν μεγάλο σουξέ.

«Μπαμπά, αγαπώ»: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας σειράς

Με εντατικούς ρυθμούς και έντονη δημιουργική ενέργεια ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας οικογενειακής κομεντί του Alpha, «Μπαμπά, σ’ αγαπώ».

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Τρίο με gay, πίτμπουλ και ιερόδουλη!

45χρονος (πατέρας δύο αγοριών) με… κλουβί και μια σακούλα δονητές εκτόνωνε τις διεστραμμένες ορέξεις του στο κουτάβι του! Η Φιλοζωική κάλεσε την αρμόδια εισαγγελέα μετά την καταγγελία της 21χρονης πόρνης

Αηδία και αποστροφή προκαλούν οι αποκαλύψεις μιας ιερόδουλης για πελάτη της στην περιοχή του Ζωγράφου, ο οποίος την πλήρωνε για να συμμετέχει στις εκτός ορίων σεξουαλικές ορέξεις του.

ΑΠΟ ΤΗ
ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Η γυναίκα έφριξε όταν διαπίστωσε, σύμφωνα με την καταγγελία της, ότι ο 45χρονος επιχειρηματίας, διαζευγμένος και πατέρας δύο αγοριών (ηλικίας 11 και 13 ετών), εκτόνωνε τις gay φαντασιώσεις του, αλλά κυρίως τα αρρωστημένα ένστικτά του, κακοποιώντας το κουτάβι του (φωτό πάνω δεξιά)!

Η Ν.Σ. δεν άντεξε να βλέπει το εννέα μηνών αρσενικό πίτμπουλ να κακοποιείται και αποφάσισε να καταγγείλει τον ιδιοκτήτη του. Ωστόσο, επειδή εργάζεται παράνομα, δεν έκανε επώνυμη καταγγελία και προτίμησε να αναφέρει την τρομακτική εμπειρία της τηλεφωνικά σε εθελόντρια της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης των Ζώων και του site zoosos.gr. Η Μάρθα Πουλτίδου, που έμεινε εμβρόντητη όταν άκουσε όσα της περιέγραψε στις 21 Μαΐου η 21χρονη πόρνη, κατέγραψε την καταγγελία της για την κτηνοβασία που φέρεται ότι διέπραξε ο 45χρονος και την έκκλησή της να σωθεί ο μικρός Σόουλ (σημαίνει «ψυχή»).

«Εχω έναν τακτικό πελάτη τρεις τέσσερις φορές την εβδομάδα. Θέλει κοπέλα που να παίζει ενεργητικό ρόλο στο σεξ. Αυτός να είναι ο παθητικός κι εγώ να χρησιμοποιώ σεξουαλικά βοηθήματα για να τον ικανοποιήσω. Εχει στο δωμάτιό του, πέρα από μια σακούλα δονητές, και ένα τεράστιο κλουβί με έναν σκύλο μέσα. Το σκυλί, ράτσας πίτμπουλ, είναι δεμένο. Ο κύριος μπαίνει μέσα στο κλουβί και βιάζει το σκυλί, ενώ εγώ ικανοποιώ αυτόν απέξω με δονητή! Δεν αντέχω άλλο να το βλέπω αυτό. Τα στοιχεία του κυρίου είναι (…). Σας παρακαλώ, κάντε κάτι, αλλά μη με ανακατέψετε, γιατί είμαι παράνομη» ανέφερε σοκαρισμένη η νεαρή!Λίγα 24ωρα μετά η Μάρθα Πουλτίδου ενημέρωσε την εισαγγελέα Προστασίας Ζώων Πετρούλα Μακρή μαζί με τον Βαγγέλη Δρίβα, ο οποίος βοηθά φιλόζωους να καταγγέλλουν κακοποιήσεις ζώων. Η εισαγγελέας έδωσε εντολή να διερευνηθεί η υπόθεση από τις αστυνομικές Αρχές και να προχωρήσει η διαδικασία απομάκρυνσης του τετράποδου.

Στις 25 Μαΐου άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Ζωγράφου κατέσχεσαν το ζώο κατόπιν εισαγγελικής εντολής. Αν και ο 45χρονος αρνιόταν να παραδώσει τον Σόουλ, πιθανώς φοβήθηκε ότι η Αστυνομία θα τον πάρει με χειροπέδες από το κατάστημά του και τελικά συναίνεσε.

Γνωμάτευση

Νομοκτηνίατρος της Περιφέρειας που εξέτασε το σκυλάκι δεν βρήκε στοιχεία που να μαρτυρούν σεξουαλική κακοποίηση, όμως οι καταγγέλλοντες ζήτησαν από την εισαγγελέα να ορίσει και νέα εξέταση του πίτμπουλ.Ετσι στις 10 Ιουνίου ο τετράποδος Σόουλ μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο της Ειρήνης Ταπούτη στη Χαλκίδα, η οποία αναφέρει στη γνωμάτευσή της (περιλαμβάνεται στη δικογραφία) ότι εξέτασε δακτυλοσκοπικά τον πρωκτό του, αλλά και με τη χρήση διαστολέα χωρίς νάρκωση και χωρίς τη χρήση λιπαντικού. Σύμφωνα με την κτηνίατρο, το σκυλί δεν αντέδρασε, αντιθέτως έδειξε υποταγή! Ο σφιγκτήρας του σκύλου βρέθηκε χαλαρός, «χωρίς νευρολογικά σύνοδα, αλλά και χωρίς ερεθισμό στον βλεννογόνο».

Εκτοτε ο Σόουλ φιλοξενείται σε εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης των Ζώων. Εις βάρος του επιχειρηματία σχηματίστηκε δικογραφία για κακοποίηση ζώου και αφέθηκε ελεύθερος, ώσπου να οριστεί τακτική δικάσιμος. Για το θέμα η Μάρθα Πουλτίδου έδωσε ένορκη κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου στις 27 Μαΐου και συμπληρωτική στις 13 Ιουνίου. Κατά πληροφορίες, πείστηκε να καταθέσει και η 21χρονη.

Αυξάνονται στην Ελλάδα τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης κατοικιδίων

Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλούν τα ανατριχιαστικά περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης ζώων στην Ελλάδα, τα οποία σύμφωνα με τους φιλόζωους αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς. Μόλις πριν από μερικές ημέρες η Ελένη Σακαρέλη και άλλα μέλη του φιλοζωικού σωματείου «Αδέσποτη Ελπίδα» βρέθηκαν αντιμέτωποι με ακόμη μια περίπτωση κακοποίησης μιας σκυλίτσας, αυτή τη φορά στο Παλαιό Φάληρο.

Ο ιδιοκτήτης του ζώου ήταν ένας Βούλγαρος, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου ύστερα από μήνυση που υπέβαλαν τα μέλη του σωματείου εις βάρος του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Το περασμένο Σάββατο 18 Ιουνίου οδηγήθηκε στα δικαστήρια. Επειδή δεν μιλούσε ελληνικά και στην αίθουσα δεν υπήρχε διερμηνέας, η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε και ο αλλοδαπός επρόκειτο να δικαστεί χθες. Ομως, η δίκη αναβλήθηκε λόγω της αποχής των δικηγόρων.

Πάντως, η κακοποιημένη σκυλίτσα παραδόθηκε με εντολή του εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης σε φιλοζωική οργάνωση. Υπενθυμίζεται ότι τον Αύγουστο του 2013 είχε βρεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης ένας 53χρονος Πολωνός, ο οποίος συνελήφθη για τον βιασμό θηλυκού σκυλιού στην περιοχή του Ολυμπιακού Χωριού. Ο κτηνοβάτης είχε καταδικαστεί σε δύο χρόνια φυλάκιση με αναστολή και του είχε επιβληθεί πρόστιμο 10.000 ευρώ.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τσακώσαμε» τον Ανδρέα Φουστάνο να διασκεδάζει με τη νεαρή σύντροφό του

Την πρώτη τους επίσημη νυχτερινή εμφάνιση για τη φετινή σεζόν πραγματοποίησαν ο Ανδρέας Φουστάνος και η σύντροφός του Ιωάννα Βασιλάκη, μαγνητίζοντας τα βλέμματα στο ΝΟΧ.

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Νατάσας Θεοδωρίδου

Η μεγάλη επιτυχία της «Υπάρχω για σένα» εκφράζει αυτή την περίοδο τη Νατάσα Θεοδωρίδου, αφού ζει έναν νέο αλλά μεγάλο έρωτα -όπως λένε- στο πλευρό του επιχειρηματία Γιάννη Καρμπίδη.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Αίθρα Λυκουρέζου: «Στο γάμο με τον Γκλέτσο έπινα όλη μέρα ουίσκι και κόκα. Σκεφτόμουν τον πρώην μου»

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ή Αίθρα όπως συστήνεται τελευταία...

Τρελά ερωτευμένο και αχώριστο το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ

Τρελά ερωτευμένο και αχώριστο το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ

Η Έλενα Παπαρίζου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Η Έλενα Παπαρίζου βρίσκεται στο νοσοκομείο. Τι συνέβη στην καταξιωμένη τραγουδίστρια; Ενώ βρισκόταν στις πρόβες του «The Voice of Greece»

Γνωστή κυρία της κοσμικής Αθήνας μετρούσε τις μπουκιές των καλεσμένων της

Η κατάσταση στην κοσμική Αθήνα έχει ξεφύγει εντελώς. Εκτός...



Μποζουκια Αθηνα