Δευτέρα, 24 Μαρτίου, 2025

Μπέττυ Μαγγίρα: Πάνε παντού Μάζη

Φέτος που δεν κάνει τηλεόραση η Μπέττυ Μαγγίρα απολαμβάνει...

Οι φίλοι της Μαίρης Βιδάλη

Δύναμη ψυχής από τη Μαίρη Βιδάλη. Περίπου δύο μήνες...

Σαιξπηρικός Βασίλης Μπισμπίκης

Ολική επαναφορά του Βασίλη Μπισμπίκη στον καλλιτεχνικό χώρο. Μπορεί...

Κάτι τρέχει με τη sexy Αλεξανδράκη και τον Πασχαλάκη

Μόνο φίλοι ή κάτι άλλο; Ο λόγος για τη...

Mπίζνες στα Τίρανα από τον δραπέτη (των ΦυλακώνΤρικάλων) Μουρατάι

Μπίζνες στην πατρίδα του φέρεται ότι κάνει ένας από τους πλέον επικίνδυνους Αλβανούς κακοποιούς, που καταζητείται από το 2013!

Μπίζνες στην πατρίδα του φέρεται ότι κάνει ένας από τους πλέον επικίνδυνους Αλβανούς κακοποιούς, που καταζητείται από το 2013! Ο 44χρονος Αντμίρ Μουρατάι ή Μουρατάζ ανήκε στην ομάδα που απέδρασε από τις Φυλακές Τρικάλων υπό την ηγεσία του περιβόητου Μάριον Κόλα, κατά τη διάρκεια επιδρομής πάνοπλων συνεργών τους.

Ο Μουρατάι είναι ένας από τους δύο δραπέτες που κατάφεραν να διαφύγουν από την κολοσσιαία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ., καθώς οι υπόλοιποι (μαζί με τον αρχηγό Κόλα) έπεσαν νεκροί κατά τη διάρκεια συμπλοκών με τους αστυνομικούς ή συνελήφθησαν. Τα ίχνη του είχαν χαθεί, αν και λίγο καιρό μετά την απόδραση λήστεψε τραπεζικό υποκατάστημα στη Λάρισα και άρπαξε 1.200.000 ευρώ!

Εξαρχής οι Ελληνες αστυνομικοί εκτιμούσαν πως ο Μουρατάι είχε διαφύγει στην Αλβανία και, όπως όλα δείχνουν, δεν έπεσαν έξω. Από τις πληροφορίες τους διαπιστώνουν ότι ο κακοποιός φρόντισε να επενδύσει το μερίδιό του από τη μεγάλη ληστεία. Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, διατηρεί καφετέρια και εστιατόριο στα Τίρανα, ενώ ασχολείται και με το real estate, διευθύνοντας γραφείο που «σπρώχνει» οικόπεδα και σπίτια στα θέρετρα της γειτονικής χώρας!

Ο καταζητούμενος στην Ελλάδα δραπέτης είναι ιδιαίτερα προσεκτικός και έχει φροντίσει να περάσει τις επιχειρήσεις που διατηρεί σε «αχυρανθρώπους», οι οποίοι λειτουργούν για λογαριασμό του με το αζημίωτο. Ο ίδιος φέρεται ότι κυκλοφορεί με πλαστά στοιχεία, καθώς δεν ξεχνά τις εκκρεμότητες που έχει με την ελληνική Δικαιοσύνη, αλλά και την τύχη που είχαν οι υπόλοιποι συνεργοί του στη μεγάλη απόδραση από τις Φυλακές Τρικάλων.

Αλλωστε, ένας από τους στενούς φίλους και συνεργούς του, σύμφωνα με πληροφορίες, που δεν είχε καταφέρει να διαφύγει στην Αλβανία και είχε πέσει στα χέρια των ελληνικών Αρχών, δολοφονήθηκε πριν από μερικούς μήνες στις Φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατούνταν. Είχε προηγηθεί καβγάς με Αιγύπτιο συγκρατούμενό του, που τον μαχαίρωσε θανάσιμα.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Kαλογήρου στον δρόμο του Παϊσιου

Αγνώριστοι (για τις ανάγκες των ρόλων τους) σταρ της...

Σκύλος αξίας 5.250.000 ευρώ

Τα μαλλιά της κεφαλής του πλήρωσε Ινδός για να...

Το ζευγάρι Ελλήνων που… παράτησε τη Σαντορίνη και συστήνει στους Νεοζηλανδούς το ελληνικό σουβλάκι

Το ελληνικό επιχειρηματικό δαιμόνιο θριαμβεύει στη μακρινή Νέα Ζηλανδία,...

Ο… Ιούδας του Στεφανάκου και ο Ουκρανός πολέμαρχος!

Κέρδος μέχρις εσχάτων! Η μάνικα στάζει χρυσό αλλά και...

Σούπερ σκάνδαλο με τον Σουηδό τραγουδιστή που κέρδισε τη Eurovision το 2015 με το τραγούδι «Heroes»

Για κέρατο και ξυλοδαρμούς κατηγορεί τον Σουηδό τραγουδιστή που...

Ολα τα must items για να… ανθίσει η ντουλάπα σου και να ξεχωρίσεις στο styling

Οσο και αν οι μετεωρολόγοι λένε πως ο καιρός...