Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

ΙΧΘΥΕΣ: Θα περάσετε θαυμάσια, αρκεί να μη σκέφτεστε συνέχεια τα οικονομικά. Αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις που σας χαλούν τη διάθεση, κάνοντας θετικές που θα σας δώσουν αυτοπεποίθηση.

ΚΡΙΟΣ: Η ζωή θα σας οδηγήσει σε άλλα παιχνίδια και νέους ρόλους. Θα έχετε τις ευκαιρίες που θέλετε και οι επαφές σας θα είναι πολλές και με ποιότητα. Μην αφήνετε να επηρεάζονται η καριέρα και η φήμη σας από συγκυρίες, αλλά φροντίστε να τις προστατεύσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα γίνετε πολύ συναισθηματικοί και αυτό θα φέρει ανακατατάξεις στις αξίες σας. Αν θέλετε να περάσετε καλά, μην προβείτε σε επιπόλαιες αλλαγές. Λειτουργήστε μυστικά και μην κοινοποιείτε τα σχέδιά σας πριν εξετάσετε όλες τις πιθανότητες που υπάρχουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η μέρα θα συμβάλει στο να αναδειχθούν οι αξίες στη συμπεριφορά σας, γεγονός που θα βελτιώσει τις σχέσεις σας και θα μεγαλώσει τον κοινωνικό σας κύκλο. Μη δείξετε τις αδυναμίες σας στο επαγγελματικό περιβάλλον σας, ούτε να κάνετε του κεφαλιού σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κανείς δεν έχει αντίρρηση να γλεντήσετε και να ξεσκάσετε, αφού νιώθετε πως είστε πιεσμένοι, αλλά πριν ανοιχτείτε και κατασταλάξετε, επιλέξτε την ποιότητα των επιλογών σας. Αντιδράστε σωστά την κατάλληλη στιγμή, αποφεύγοντας σπασμωδικές κινήσεις.

ΛΕΩΝ: Επικεντρώστε την προσοχή σας στο να βελτιώσετε την επικοινωνία σας με τα άτομα που σας περιβάλλουν, μιλώντας τους ανοιχτά, γιατί εκτός του ότι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επίλυση κάποιων θεμάτων σας, κάτι τέτοιο θα είναι εποικοδομητικό για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συμπεριφερθείτε λίγο πιο εγωιστικά, χωρίς όμως να λέτε ή να κάνετε πράγματα που δεν πιστεύετε. Κατασταλάξτε στις απόψεις σας και μην παρασύρεστε από τους άλλους. Κάνοντας ουσιαστικές συζητήσεις με τους συνεργάτες σας θα καταλάβετε τις καλές προθέσεις τους.

ΖΥΓΟΣ: Τα βιώματα που θα έχετε θα είναι ενδιαφέροντα. Μερικά από αυτά θα ενισχύσουν την αισιοδοξία σας, ενώ κάποια άλλα θα σας προβληματίσουν και θα σας παροτρύνουν σε αλλαγές. Αντί να σπάτε τα νεύρα σας με καθημερινά προβλήματα, εκτονωθείτε ερωτικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν πρέπει να είστε υπερβολικά ανέμελοι, γιατί οι πράξεις σας θα έχουν επιπτώσεις τόσο σε εσάς όσο και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εχει μεγάλη σημασία να διατηρήσετε κάποια στεγανά, τα οποία θα σας δώσουν την απαραίτητη ασφάλεια στη συνέχεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκμεταλλευτείτε προτερήματά σας στον τομέα της επικοινωνίας και θα νιώσετε πολύ καλά. Ξεφαντώστε, διασκεδάστε και φλερτάρετε όσο θέλετε, μια και οι μέρες μοναξιάς πέρασαν. Αν δεν θέλετε να είστε απλοί θεατές, προσαρμοστείτε στις νέες εξελίξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν έχετε προβλήματα στις σχέσεις σας, βρείτε τρόπους να τα λύσετε και μη μένετε παθητικοί. Αν θίξετε τα κακώς κείμενα χωρίς εκνευρισμό, θα βρεθεί το δίκαιο. Φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί στην επιλογή των φίλων σας και μην επιτρέπετε να επεμβαίνουν στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αντί να ξεχάσετε τα υπαρξιακά σας προβλήματα, βρείτε μέσα από αυτά λύσεις που θα σας ανακουφίσουν. Δεχτείτε τις αδυναμίες σας, αφού δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτές. Η κρίση ανεξαρτησίας που σας έχει πιάσει μάλλον θα σας δημιουργήσει προβλήματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα περάσετε θαυμάσια, αρκεί να μη σκέφτεστε συνέχεια τα οικονομικά. Αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις που σας χαλούν τη διάθεση, κάνοντας θετικές που θα σας δώσουν αυτοπεποίθηση. Δείξτε τα προτερήματά σας, αντί να περιμένετε να τα ανακαλύψουν οι άλλοι.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ