Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

ΙΧΘΥΕΣ: Θα περάσετε θαυμάσια, αρκεί να μη σκέφτεστε συνέχεια τα οικονομικά. Αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις που σας χαλούν τη διάθεση, κάνοντας θετικές που θα σας δώσουν αυτοπεποίθηση.

ΚΡΙΟΣ: Η ζωή θα σας οδηγήσει σε άλλα παιχνίδια και νέους ρόλους. Θα έχετε τις ευκαιρίες που θέλετε και οι επαφές σας θα είναι πολλές και με ποιότητα. Μην αφήνετε να επηρεάζονται η καριέρα και η φήμη σας από συγκυρίες, αλλά φροντίστε να τις προστατεύσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα γίνετε πολύ συναισθηματικοί και αυτό θα φέρει ανακατατάξεις στις αξίες σας. Αν θέλετε να περάσετε καλά, μην προβείτε σε επιπόλαιες αλλαγές. Λειτουργήστε μυστικά και μην κοινοποιείτε τα σχέδιά σας πριν εξετάσετε όλες τις πιθανότητες που υπάρχουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η μέρα θα συμβάλει στο να αναδειχθούν οι αξίες στη συμπεριφορά σας, γεγονός που θα βελτιώσει τις σχέσεις σας και θα μεγαλώσει τον κοινωνικό σας κύκλο. Μη δείξετε τις αδυναμίες σας στο επαγγελματικό περιβάλλον σας, ούτε να κάνετε του κεφαλιού σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κανείς δεν έχει αντίρρηση να γλεντήσετε και να ξεσκάσετε, αφού νιώθετε πως είστε πιεσμένοι, αλλά πριν ανοιχτείτε και κατασταλάξετε, επιλέξτε την ποιότητα των επιλογών σας. Αντιδράστε σωστά την κατάλληλη στιγμή, αποφεύγοντας σπασμωδικές κινήσεις.

ΛΕΩΝ: Επικεντρώστε την προσοχή σας στο να βελτιώσετε την επικοινωνία σας με τα άτομα που σας περιβάλλουν, μιλώντας τους ανοιχτά, γιατί εκτός του ότι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επίλυση κάποιων θεμάτων σας, κάτι τέτοιο θα είναι εποικοδομητικό για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συμπεριφερθείτε λίγο πιο εγωιστικά, χωρίς όμως να λέτε ή να κάνετε πράγματα που δεν πιστεύετε. Κατασταλάξτε στις απόψεις σας και μην παρασύρεστε από τους άλλους. Κάνοντας ουσιαστικές συζητήσεις με τους συνεργάτες σας θα καταλάβετε τις καλές προθέσεις τους.

ΖΥΓΟΣ: Τα βιώματα που θα έχετε θα είναι ενδιαφέροντα. Μερικά από αυτά θα ενισχύσουν την αισιοδοξία σας, ενώ κάποια άλλα θα σας προβληματίσουν και θα σας παροτρύνουν σε αλλαγές. Αντί να σπάτε τα νεύρα σας με καθημερινά προβλήματα, εκτονωθείτε ερωτικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν πρέπει να είστε υπερβολικά ανέμελοι, γιατί οι πράξεις σας θα έχουν επιπτώσεις τόσο σε εσάς όσο και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εχει μεγάλη σημασία να διατηρήσετε κάποια στεγανά, τα οποία θα σας δώσουν την απαραίτητη ασφάλεια στη συνέχεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκμεταλλευτείτε προτερήματά σας στον τομέα της επικοινωνίας και θα νιώσετε πολύ καλά. Ξεφαντώστε, διασκεδάστε και φλερτάρετε όσο θέλετε, μια και οι μέρες μοναξιάς πέρασαν. Αν δεν θέλετε να είστε απλοί θεατές, προσαρμοστείτε στις νέες εξελίξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν έχετε προβλήματα στις σχέσεις σας, βρείτε τρόπους να τα λύσετε και μη μένετε παθητικοί. Αν θίξετε τα κακώς κείμενα χωρίς εκνευρισμό, θα βρεθεί το δίκαιο. Φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί στην επιλογή των φίλων σας και μην επιτρέπετε να επεμβαίνουν στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αντί να ξεχάσετε τα υπαρξιακά σας προβλήματα, βρείτε μέσα από αυτά λύσεις που θα σας ανακουφίσουν. Δεχτείτε τις αδυναμίες σας, αφού δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτές. Η κρίση ανεξαρτησίας που σας έχει πιάσει μάλλον θα σας δημιουργήσει προβλήματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα περάσετε θαυμάσια, αρκεί να μη σκέφτεστε συνέχεια τα οικονομικά. Αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις που σας χαλούν τη διάθεση, κάνοντας θετικές που θα σας δώσουν αυτοπεποίθηση. Δείξτε τα προτερήματά σας, αντί να περιμένετε να τα ανακαλύψουν οι άλλοι.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...