Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Κραγιόν και σπέρμα στην πετσέτα του Κλίντον

Πιπεράτες λεπτομέρειες σε νέο βιβλίο για την καυτή ερωτική σχέση μεταξύ Κλίντον – Λεβίνσκι

Πιπεράτες λεπτομέρειες σε νέο βιβλίο για την καυτή ερωτική σχέση μεταξύ Κλίντον – Λεβίνσκι

Σεξ σε κάθε γωνιά του Οβάλ Γραφείου, ακόμα και πάνω στο ίδιο το γραφείο, έκανε ο Μπιλ Κλίντον με τη Μόνικα Λεβίνσκι και όχι μόνο με εκείνη, γεμίζοντας με «λεκέδες» φορέματα και πετσέτες, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει στο βιβλίο του αξιωματικός των Μυστικών Υπηρεσιών, ο οποίος είχε αναλάβει τη φύλαξη του ιδιαίτερου γραφείου του τότε προέδρου των ΗΠΑ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Οπως περιγράφει ο Γκάρι Μπάιρν στις σελίδες του «Crisis of Character: A White House Secret Service Officer Discloses His Firsthand Experience with Hillary, Bill and How They Operate», που κυκλοφορεί στις 28 Ιουνίου, η Μόνικα Λεβίνσκι δεν άφηνε τον πρόεδρο σε χλωρό κλαρί.91orkvrsqbl «Η Μόνικα τριγυρνούσε γύρω μας μέχρι να κρυφακούσει πού βρίσκεται ο πρόεδρος ή προς ποια κατεύθυνση θα ταξιδέψει και στη συνέχεια βρισκόταν μπροστά του. Ολοι οι πράκτορες των Μυστικών Υπηρεσιών είχαν δει τον Μπιλ και τη Μόνικα να αγκαλιάζονται και να χουφτώνονται πάνω στο γραφείο του Οβάλ Γραφείου» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ενα Σαββατοκύριακο μάλιστα, όταν ο Μπάιρν δεν της επέτρεψε την είσοδο στο γραφείο, εκείνη μπήκε στην Αίθουσα Ρούσβελτ και τηλεφώνησε στην απευθείας τηλεφωνική γραμμή του Κλίντον για να του παραπονεθεί. Οταν ο Μπάιρν συνειδητοποίησε ότι της είχε δώσει τον μυστικό τετραψήφιο αριθμό του, τα νούμερα του οποίου έπρεπε να πατηθούν με συγκεκριμένες παύσεις για συγκεκριμένα δευτερόλεπτα προκειμένου να βγάλουν γραμμή, θύμωσε πολύ και ζήτησε από την υποδιευθύντρια Προσωπικού Εβελιν Λίμπερμαν να τη μεταθέσει σε άλλο πόστο. Λίγες μέρες μετά όμως η Λεβίνσκι επέστρεψε και μάλιστα θριαμβευτικά, επιδεικνύοντάς του το μπλε πάσο της, που σήμαινε ότι είχε αποκτήσει πλέον έμμισθη θέση.

2486336

Οι λεπτομέρειες για τη σχέση της Λεβίνσκι με τον πρόεδρο έγιναν γνωστές μέσω της Λίντα Τριπ, πρώην συναδέλφου της Λεβίνσκι, στην οποία είχε εξομολογηθεί ότι είχε κάνει στοματικό σεξ με τον πρόεδρο όσο εκείνος μιλούσε στο τηλέφωνο με διπλωμάτες και άλλους αξιωματούχους, καθώς επίσης και για τον περίφημο λεκέ στο μπλε φόρεμά της. Για τα κατορθώματα του προέδρου ο Μπάιρν μάθαινε και από τον επιστάτη Νελ, τον άνθρωπο που αναλάμβανε να καθαρίσει κάθε ίχνος σεξουαλικής δραστηριότητας στον Λευκό Οίκο.

1066375

«Στα τέλη του 1996 έβρισκε και καθάριζε λεκέδες από κραγιόν και σπέρμα πάνω στις πετσέτες για εβδομάδες. Το συγκεκριμένο κραγιόν ανήκε στη ρεσεψιονίστ της Δυτικής Πτέρυγας και όχι στη Λεβίνσκι» αναφέρει ο Μπάιρνς, προσθέτοντας ότι ο πρόεδρος σκούπιζε το σπέρμα και το κραγιόν από το πέος του μετά το στοματικό σεξ που του έκανε η υπάλληλος υποδοχής.

13511422 1219873158046351 555368163 n 0

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...